Ljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    ejic
    06. Svibanj 2016. 22:36

Maja, mogu si zamisliti da ti je srce stalo u tom trenutku pada 😦 Ali bitno da ste oboje dobro.😘

Crazy, hvala Bogu nemam nikakve masnice jer nisam ni pala direkno na trbuh vec samo na ruke ali sam se jako prepala da mu i to ne nasteti posto je bilo sve tako brzo.

Betty, i meni se cesto digada da se na ravnom i bas nicem spotaknem. Sta cu, seprtlja 😁
    Bitno da ste vi dobro 😘

Sanjarka, da bas sam na to mislila. Znam da njemu ne moze nista biti kad je u vodi ali neznam sto takav pad jos sve moze prouzrociti.
    Ali evo, ja odlucila da ipak necu ici na hitnu. Malac je zadnjih sat vremena aktivniji nego zadnjih par dana skupa. Ocito mi vraca za taj pad i pretrpljeni strah 😁

Cure, hvala vam svima na rijecima utjehe 😘

TPol, nisam ja stavila popis vec Sandrich (ako mislis popis stvari za bolnicu 😉).

Vec sam prije htjela pisati ali uvijek zaboravih 😁.  Sve ste ovdje tako aktivne i pune energije a ja imam sve manje snage. Vec nakon usisavanja kuce moram odmoriti jer se osjecam ko da sam pretrcala maraton 😧
    Divim vam se svima koje imate djecicu i morate jos i za njima trcati uz sva spremanja, ciscenja, pecenje kolaca... Respect 😘

Sanjarka88
    06. Svibanj 2016. 22:41

Ma veseli nas Marcel samo nek on skakuce ❤ 

Meni energija na faze dolazi i odlazi. Prvo tromjesjecje sam bila za lezat i plakat nista od mene... Dalje kako kad, no 90% vremena imam energije i volje za sve 😊 bilo je i dana kad bi samo lezala po kaucu....
    No sad vec tijelo se buni nije cak stvar energije, nego bolova svakakvih nekakvih, koji onako vicu na glas: uspori!

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

mare1989
    06. Svibanj 2016. 22:44

Ejic drago mi je da se bebac javlja
    Mene je stalno strah da mi djeca ne skoce na stomak,ujutro kad nam se uvlace u krevet ili skacu po krevetu ja sam toliko napeta da me stomak pocne boliti.
    Kad sam bila trudna sa drugim djetetom kcer mi je skocila na stomak,plakala sam od straha,sreca mm je bio hladne glave pa je ljuljo stomak pa kad smo osjetili da beba lupa odma lakse.😍 Nase bebe su jake i cvrste

mare1989
    06. Svibanj 2016. 22:50

Sanjarka svaka cast sto pored svega jos i kolac si napravila.
    Meni ova trudnoca nekako bas tesko pada,stalno sam preforsirana,umorna,cim malo vise radim imam nenormalne bolove.Doktor govori da odmaram,ali pored dvoje djece ja nemam kad.Jos jucer mi svekrva govori kako je od mm tetka rekla da sam se udebljala previse,plakala sam ko kisna godina.😒 Moja joj sveki rekla di si vidila trudnicu da je ko cackalica treba od neceg i djete da naraste😊.

• kokolo5
    06. Svibanj 2016. 23:13

Ellie cestitke od srca!!! Stigla nam je i Ena!!!  divnooo, krenulo je! Ti odmaraj i napokon se opusti, bit ce sve u najboljem redu!
    Marigmar dobro nam dosla! Ne sekiraj se sto nisi od pocetka s nama, mnoge od nas nisu, pa smo se sve brzo uklopile i pohvatale...bas smo brbljavice, ko sto se i vidi 
    Crazy oooo jezik pregrizla! 
    Ejic sve je to ok, trudnice su poznate po trapavosti i smotanosti, pa se i majka priroda pobrinula za dobre amortizere-bebica je u svom bazencicu sasvim fajn 
    Vjeverice jok, necu ti ja na javne plaze ovo lito...malo cu glumit sredozemnu medvjedicu, kad vec licim na nju, i buckat se tamo di nema pasa a kamo li covika  ili ko Sanjarka -na nocno kupanje. A ako vas put nanese do Korcule-javi se da prosetamo s kolicima  

• kokolo5
    06. Svibanj 2016. 23:19

E zaboravih-Aurelija, stvarno to postoji??? Super!!! Ali nekako cisto sumnjam da to ima u Splitu...vrijedi provjerit u svakom slucaju...tnx za info! 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.