Lena dobrodošla!
Aurelija jesi možda razmišljala da nabaviš onaj TENS uređaj, oni ti radi isto ko i epi, samo ti ne treba anesteziolog ;) zaljepiš si one elektrode na leđa i onda kao blokira bol. Nama su isto za epi rekli, da ako bude slobodnog anesteziologa kad nas uhvati rađat, da je to jednako dobitku na lotu.
pozz curke!
eto mene, danaspredala uzorak za urinokulturu, vadila krv za štitnjaču i kad konačno došla doma-zaspala.... moja curka pleše i rasteže se danas, izgleda da joj neki dobar dan...:) neka neka, mamino
što se tiče muževa, mm je zec na bolest, skače odmah na sve, imao je loše iskustvo neko(neću sada u detalje) i nakon toga više ne želi riskirat...
miska meni u mileniju naj naj sladoledi, svaki puta kad dođemo tamo, obavezno odem na sladoled, iako je skup al fiiinooooo :D najfiniji mi je sa marelicama/breskvama u umaku s ružmarinom ;D al šetnja Lungomare uvijek.... dogovorit ćemo nešto :D
aurelija ja sam pričala sa tetom mm, ona je 35 godina radila u nizozemskoj kao anesteziolog.... stvar je u tome da osoba koja radi epi, znači anesteziolog, bi trebala imati što više prakse, jer u slučaju da se promaši doza ili krivo stavi kateter može doć do toga da se previše umrtve mišići i žena u tom slučaju više nema osjećaj za tiskanje, i tada dosta dugo traje oporavak, i čak, kako kaže ona, oporavak bude i teži od onog sa spinalnom.... u slučaju pak da doza bude premala ili se fula, nema efekta epi... al, naravno, to su rizici sa kojima treba bit upoznat, NIJE DA SE ČESTO DEŠAVA AL SE MOŽE DESIT BILO KOME...da me se krivo ne shvati :P eto, iskustvo žene koja je radila kao anesteziolog u 3 privatne klinike u Nizozemskoj.... ja joj vjerujem.. :)
.. what doesn't kill us, makes us stronger...
Dok ja natipkam, tri nova posta, al evo Bruna odgovorila sam ti vec hahaha! Crazy, nisam za to jos cula, idem googlat!
Joj curke cim se more spomene, odmah sam nekako sretnija! Blago djevojkama na moru, one vec sada mogu polako uzivati. Mi smo rezervirali hotel u Porecu pocetkom devetog mjeseca, all inclusive tako da nemamo brige s kuhanjem, ipak ce bebolino biti jako jako mali, oko 2 mjeseca. Sretno svima na pregledu danas! :)
[url=http://www.thebump.com/?utm_source=ticker
To ćeš sama morat procjenit, svi smo drukčiji. Definitivno ima nekih rizika. Naravno da se sad ne sjećam jel ti ovo prva beba ili nije. Ako je, dobro se informiraj, i na porodu samom ćeš vidjet kako ti ide. Ko što sam napisala ranije, nama su rekli da na epi ne računamo jer nema anesteziologa, pa sam se za porod pripremala vježbajući disanje i nadajući se najboljem. Al mene na kraju i nije jako boljelo, al ja sam neki freak po tom pitanju, imam visoki prag boli, tako da me nemojte slušat
.
Lena ja vec pomalo sam robicu skupila,kolica imam,mm ce da napravi kolijevku i ormaric za bebine stvari.Sad cu pocet kupovat pomalo sta mi sve treba,tako da mi pred kraj nista ne ostane.
Aurelija ja zezam mm da kad krenu trudovi uzet cu kofer i sama se odvest u bolnicu ,on nek djecu pazi.
a evo nešto robice sam prikupila,od ovih većih stvari krevetić,i to jer smo naletjeli na popust.al nikako da uživam u kupnji jer svaki put kad bi nešto kupili i donijeli kući, svekar bi me plašio onim da ne valja rano i ne mogu se opustiti. prva mi trudnoca nekako bi voljela da bude spremno do zadnjeg mj,pa da sam mirna i čekam :) al stalno mi njegove rijeci u glavi. kako ste se vi nosile sa takvim komentarima il vi isto smatrate da je prerano? htjela bi čuti vaša iskustva kad ste se organizirale i pripremile da mi bude lakše..
Lena ne valja kupovat kad tek saznas da si trudna,ja sam pocela sa nabavkom robice prije 1mj,sad vec i svekrva kupuje,ja takoder ne zurim da odjedanput sve nabavim,imam cilj da do 7mj bude sve spremno bez obzira sto je termin krajem 8mj.Ti se opusti,uzivaj u ovim lijepim trudnickim trenutcima,misli samo pozitivno.
Sortiraj odgovore
Najstariji