Ljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    ejic
    06. Svibanj 2016. 17:42

Cure pomoc, ja u panici!! Prije neka 2 sata sam se vani spotaknula o betonski zidic od ograde i pala. Nije to bila setnja pa se spotaknula vec trcanje i bum... Zavrsila sam srecom na rukama a ne na trbuhu ali me strah... 😢 Sad se Marcel ne pomice onoliko koliko je to njemu obicaj. Jel moze biti da se i on prestrasio? Mislim, nesto malo ga osjetim ali nije to-to 😔 Na mislima mi vec hitna da provjerim jel sve ok 😢

zabica25
    06. Svibanj 2016. 17:55

ejic, ako nisi pala na trbuh, onda je po meni sve u redu...vrlo lako moguće da se bebica prestrašila. Pričekaj malo pa ćeš vidjeti micanje..a ako će ti biti lakše, odi na hitnu pa si mirna...ja isto uvijek pazim da ne padnem..jednom sam baš u trbuh udarila i isto se prestala micati, ali kasnije se sve normaliziralo..

Hana mi je pak nisko spala...skroz nisko 

Lena, WELCOME! Ja sam kolica dobila prije nekih 3 tjedna, prošli mi tjedan sestrična donijela oblekicu, a kupujem svaki mjesec po nešto...

Život je pun iluzija i želja, a meni najviše treba DIJETE! :)

Marigmar
    06. Svibanj 2016. 18:22

Drage moje i ja se pridružujem klubu ljetnih trudnica, zao mi je sto ranije nisam vidjela za ovakve teme da prođem sa vama sve od prvog dana sad mi je malo previše čitati 1200 stranica 😂. Iskreno nisam ni znala za ovakvu temu a stalno sam na netu bas sam seljanka 😀. Termin mi je 06.08. prva beba tako da mi je sve nepoznanica pa će svaki savjet biti dobrodošao. Pusa svima 💙

vjeverica8
    06. Svibanj 2016. 18:36

Kokolo  mm obožava Korčulu. Ove godine će mi brat tamo masirati po plažama, da ga pošaljem k tebi? 
    Marigmar dobrodošla!! Jeee, polako se puni i osmi mjesec!!  Kako si? Nosiš curu ili dečka? Odakle si?
    Lena ti i Žabica ste onda negdje blizu 
    Ejic čula sam da je svaki pad povod za pregledati bebu, čisto predostrožnosti radi. Imaju oni balon pun vode koja ih štiti. Ja se na tvom mjestu ne bih brinula, pročitala sam negdje da kad se beba naglo prestraši zna i nekoliko dana smanjiti s aktivnostima...

Majadila
    06. Svibanj 2016. 18:42

E da, Vjeverice! Drago mi je za doulu i dobre utiske na SD  Taman mi jedna frendica danas javila da se isto odlucila za Anitu. :)

Slikice su prekrasne, preletila sam nabrzaka. Svi rastu! 

Lunale
    06. Svibanj 2016. 18:43

Kokolo i Sandrich, TNX za info! Odma cu to u pon. sredit jer taman moram do bolnice. 
    Ejic, slazem se s Majom da bi sve trebalo biti u redu, zasticeni su oni unutra puno vise nego sta mi mislimo a bitno je da nisi imala udarac u trbuh. Ako ipak zelis mir, odi na pregled pa ces mirno spavati. 
    Marigmar, dobrodosla i nikad nije kasno :) imas termin kao i moja prijateljica. Ako smijem pitati sto nosis i odakle si?

Ellie00
    06. Svibanj 2016. 18:51

Curke ja rodila.
    Carski rez. Beba ima 2050. 44 cm. 
    U inkubatoru je al kazu da su organi i to ok.
    Ja omanljena javim se s detaljima kasnije-

ejic
    06. Svibanj 2016. 18:52

Zabice, Maja, Vjeverice, hvala vam na odgovorima! 😘 Sad se malo razbudio pa malo lupko. Malo cu ga jos pratiti veceras pa cu onda odluciti jel potrebno ici na hitnu ili ne. Vidjet cu i sta ce dragi reci na sve to kad stigne kuci.
    A jesam smotana, trcim u kucu po keksice za psa koji mi pobjego i naravno zaputio se ravno prema cesti punoj jurecih automobila i u cijeloj toj panici zaboravih da sam trudna. Kao, preskocit cu ja taj pola metra visoki zidic i evo-ljus na travu... 😣

Lena i Marigmar dobro nam dosle!! 😘 Puni nam se polako i 8.mj 😘

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.