Ljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Lunale
    06. Svibanj 2016. 18:55

MOLIM??? Elie pa CESTITAM!!!!  Nadam se da si dobro i da cete se brzo oporaviti. Iskrene cestitke!!!!!! CUREEEEEE, PRVA BEBOLINA NAM JE DOSLA! JAO, JAO SVE CE BITI DOBRO MAMA ELIE!!!

vjeverica8
    06. Svibanj 2016. 18:55

Ellie čestitam na maloj curki!!!  Drago mi je da je sve ok prošlo!!! samo ti odmaraj sad...

Bruna257
    06. Svibanj 2016. 18:56

ellie bitno da je sve dobro prošlo... kako to da su se na taj potez odlučili?  bit će sve ok, čestitam na bebici i šaljem virtualne zagrljaje objema..... 

Lena i Marigmar  dobro nam došle :) i samo se uključite u rasprave, nema veze sto malo kasnite ;)

ejić ti najbolje znaš, ako mislis da je potrebno, ti samo na hitnu, nesmiju te odbiti...... bolje nego da se patiš doma i razmišljaš....

.. what doesn't kill us, makes us stronger...

vjeverica8
    06. Svibanj 2016. 19:01

Majo jedva čekam tvoje iskustvo s poroda  ti još deset dana odbrojavaš!! Evo neke su krenule i preko reda, ne svojom voljom ali glavno da je sve ok prošlo.
    Marigmar ne brini, sve ćeš polako pohvatati. Ideš na str lilypie i tamo uneseš podatke. Onda će ti doći neki linkovi, uglavnom selektiraš onaj koji se zove pseudo nešto za forume (ne znam točno ali skužit ćeš kad dođeš do tog dijela) i kopiraš ga u postavkama svog profila na klokanici da ti stoji kao potpis. Javi ako zapneš 

Sunshine1
    06. Svibanj 2016. 19:05

Ellie cestitke od nas dvije! Drago mi je da jr sve ok proslo. Odmori se i uzivajte!

url=https://lilypie.com]

Abies
    06. Svibanj 2016. 19:05

Ellie cestitam! 
    Ne dozvoli da te podignu 24h (20barem) vjeruj mi taj dio. Sutra si ko nova. Boljet ce ustajanje. Trazi lijekove. Svaki dan sve manje. 
    Ljubi malenu Enu.
    Brzo cete doma! Veseli(m) se tome!
    Ljubim!!!!

Nove cure dobrodosle! Magimar koje si rodiliste pikirala?

Ellie00
    06. Svibanj 2016. 19:06

Tlak mi je bio jako visok zadnjih dana usprkos terapiji i taj ctg bio opet los tako da su zakljjucili da je za mene i bebu najbolje da rodim. U 10 mi rekli u 11:45 se rodila Ena
    Tuzna sam samo jer ju vidjela na min samo jer je u inkubatoru a ja ne smijem ustajat do sutra 
    Hvala na cestitkama.

ejic
    06. Svibanj 2016. 19:10

Ellie, cestitaaaam!!! 🎀🎉🎁🎊💖 Bas si me iznenadila! 😍
    Sto je bio povod carskom rezu?
    Zelim ti sto brzi oporavak i da ti beba sto prije izade iz inkubatora pa da se mozete maziti 😍
    Odmori sada i ispisi nam cijelu pricu dogadaja kad se odmoris 😘

Lunale, Bruna, hvala i vama na odgovoru! Javim se ukoliko se uistinu odlucim za hitnu 😘

Bruna257
    06. Svibanj 2016. 19:11

ellie ma ne brini, u dobrim je ona rukama..... bolje da sad odmoriš, sutra ćeš je držati..... bolje da su to ovako odlučili i na brzinu obavili, inače bi samo u još većem strahu bila..... nije ona toliko sitna, prava mala borka ;) tata je može vidjet, neka ti uslika, a ti se nemoj žalostiti niti uzrujavati, samo će vam obijema škoditi..... uskoro ćete vi doma i sve će biti u najboljem redu 

.. what doesn't kill us, makes us stronger...

Abies
    06. Svibanj 2016. 19:14

Ellie ja sam sina u terminu rodila i vidjela ga ukupno u sali 10sekundi. Isti sok kao i ti. Al sam neka 3sata cekala red za pod noz.
    Kasnije vidjela bebu na kratko. Tek iduci dan smo se upoznali kako spada. Da tesko je to. Al nadoknadit cete.
    Bitno da ste ok. Bit ce malo inkubator onda vjerojatno u grijanom kreveticu. Racunaj 10ak dana si jos tu. (5 za sebe min). 
    I nikako do jutarnje vizite ne pokusavaj ustat.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.