Ljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Abies
    04. Svibanj 2016. 12:01

Crazy vrhunska je to kontracepcija 
    Trudnoca je bila namjerna. 

Super pregled. Zabice nek se uspinje malena da opet krenes u setnje.

Sanjarka88
    04. Svibanj 2016. 12:30

Ola ola , evo ja pijem kavicu ☕ i jedem cokoladne napolitanke od krasa, one bas cokoladne kontate? Hahahah 😆

Ugl. Porodiljni otvoren sluzbeno od 20.4 i to je to, kad prijavimo juniora i dodemo rijesit sto imamo na zdrastvenom , tada se riješava i ona naknada za opremu.. Dobila sam papir di sve pise, kad dijete napuni 5mj produzujemo porodiljni no otom potom.. 

Onda smo bili do cc1, nasla sebi kratki žuti sakoic 😆 jos mi trebaju cipele, tj baletanke i curki nesto preko haljinice kartkih rukava... I to je to. 

I umorih se od silnog hodanja po cc1 no dobro, danas popodne vise odmaram 😉

Crazy jeeeeej! Bravo za malca, super kilazu i da lijepo napreduje 😍 a ti se svakako drzi svoje vage 😆😆
    Kad onda prestajes radit? 

Hahhaha Vjeverice gdje nađe oni krevet? Famozan je 😆

Zabice nadam se da se Hana digla. Samo ti drzi instrukcije to je ok privremeno riješenje 😉

Abies planirate i treće? 😎

Ellie kakvi su danas ctg-i? Da lap ili tablet nabavi si nesto pa gledaj filmice 👍

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

CrazyPuppet
    04. Svibanj 2016. 12:36

Ahahahaha Abies, tak smo i mi prvoga smućkali u krevetu, drugoga na kauču, a treći će valjda bit iz kuhinje  
    Sanjarka nazdravjam napolitankama s jednim Bountyem   žuti sako

Sanjarka88
    04. Svibanj 2016. 12:37

Sanjarka88
    04. Svibanj 2016. 12:45

Ja i moj bebo u 37tj. 🐷 😆😘

Crazy trece ce bit curka a s obzirom da su one fine bit će napravljena na nekom finom mjestu 😎

O da zuti, u trudnoci sam dobila na hrabrosti lol

CrazyPuppet
    04. Svibanj 2016. 12:54

Prava si zgodnica, i vitka linija fina ostala :) Kako ovi dečki lijepe ovalne buše naprave :) 

Dakle za treće onda moram muža nagovorit da me odvede u neki hotel npr. a sinove ostavljam baki :D 
    radit ću ovaj tj do kraja, pa ćemo onda dalje vidjet... Mislila sam dolazit na posao na pola radnog vremena, da dovršim još neke stvari i onda od 17.06. kreće porodiljni

curicax3
    04. Svibanj 2016. 13:08

Sanjarka, evo da se i ja javim da se ne ljutiš na mene! Inače, izgledaš savršeno
    ja sam danas ostavila stariju curku kući, jer joj to dugo obećajem,pa smo također poharali cc1, kupili još stvarčice koje nam fale u dm-u i Mulleru(usput me opelješila u Zari za sebe), pa svratile "kratko" u Ikeu i sad sam totalno strgana, baš nemam snage više za landranje

Ni ja kao i vi nisam baš idealan roditelj za davanje savjeta za krevete! Mi imamo duplu kontracepciju u svom, ali očito ni nama nije upalilami smo im čak kupili veliki krevet da zajedno spavaju, pa izgleda da ćemo se beba i ja useliti u taj krevet!

curicax3
    04. Svibanj 2016. 13:13

Crazy i ja bi svog prijavila povremeno u taj tvoj klub! Baš me izbacuje iz takta, samo se pokupi na kavu, a ja njemu najavim svoje izlaske tri dana prije! Mislim da svi naiđu na takve probleme kad dobiju dijete...nama ženama se život preokrene za 360 stupnjeva i to tako i shvatimo, a oni žive dalje po svom! i onda još kad mi kaže pa tko tebi brani da ideš kud hoćeš....e onda bi ga opalila...pa čovječe, nije poanta da idemo naizmjence ili ja ili ti, nego da provodimo vrijeme skupa

eto...i iz mene si to izvuklaal jučer me baš dodatno razbjesnio....bio mi rođendan i on nije mogao ni taj jedan dan odsjedit kući, nego je izašao samo na sat popit kavicu...ufff

curicax3
    04. Svibanj 2016. 13:16

e da, zaboravih zašto sam se u biti javila

Teja, ja sam imala streptokok u obje prethodne trudnoće...u prvoj mi gin.dala antibiotik i onda su u Vinogradskoj poludili kad su to čuli, jer po njima antibiotik to baš ne uspijeva suzbiti, nego se to rješava s nekim injekcijama na porodu...poanta je jedino da čim osjetiš trudove dođeš u bolnicu, jer bi bilo najbolje da uspiješ dobiti tri te injekcije. Dobivaju se svakih 4 sata i ja sam na prvom porodu uspjela dobiti sve tri. Na drugom sam dobila samo jednu i bilo je i to dovoljno, sve ok sa bebom! Tako da probaj se posavjetovat još s nekim!

CrazyPuppet
    04. Svibanj 2016. 13:22

Lista članica "Kluba žena s nemogućim muževima"

Abies
    Curicax3
    Sanjarka88
    Crazypuppet

I tko se još javio? :D

Curica sretan ti rođendan!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.