Ljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sanjarka88
    04. Svibanj 2016. 07:40

Jutro ljetnice! 😘
    Ja si navila alarm malo ranije moram do hzzo-a predat papire za porodiljni i otic jos neke stvari kupit za nedjelju. 
    Nisam se pohvalila da sam svoju odjevnu kombinaciju za pricest rijesila tako da sam usla u sestrin ormar i izvukla lipu crnu haljinicu u koju stanem a ne izgledam ko slonic? 😂 crna je al nema veze idem danas kupit koji detalj koji ce je dignit drzite fige! 💪

Kokolo ❤ uh kako mi je drago sa dobre nalaze mogu mislit koliko si odahnula a tko nebi? Ne ponovio se taj stres nikad!
    Curka je super, hb summamed to brzinski rijesio, ne ide jos u skolu vidit cemo danas sto kaze dr. na kontroli. Inace nije bolezljiva no eto mora i nju tu i tamo uhvatit valjda.. 
    Za spavanje ne pitaj moja je s menom s obzirom da smo bile godinama same spavala vječno, tako da kad je napokon presla u svoju sobu je bila i vise nego dovoljno velika za obican krevet.
    Ovo rijesenje s linka mi izgleda super 👍
    Di selite?

Abies ti ranoranioc svaki dan 😘

Pregledi:

Sri: Malakoza, Crazy, Lunale
    Pet: Miska,Vjeverica

Cure sretno na pregledima danas! 😘

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

CrazyPuppet
    04. Svibanj 2016. 07:49

Jutro curke!
    Sanjarka hahaha a baš jesi uzorni primjerak  što se kolača tiče, ja ti i inače radim kolače za te raznorazne prigode u obitelji, i uvijek pokupim ovacije, a da ekipa ni ne zna da sam ih smutila za pola sata. 
    Zumbul bravo za kile, okrenut će se bebolino ;)
    Kokolo! Pa kod tebe svašta ima, super je to kad se seliš s trbuhom do zuba, jelda... jooooj i mene to čeka, užas jedan! Super za nalaze!
    Što se krevetića tiče to mi je stvarno sad dubioza jer moramo prvo odselit, pa ćemo onda vidjet kako će to sve skupa stat. Inače imam jedan manji krevet 80x180, samo trebam još madrac i podnicu. Ma izlazit će on iz toga van sto posto! Ovaj s linka mi se čini super, ali da smo mu bar to onda odmah kupili... sad mi se ne isplati. 
    Ellie, još skupi živce znam da ti je teško. Ako imaš tablet ili laptop pa gledaj filmove i čitaj knjige, ne znam što bih ti pametno rekla, meni je isto užas izdržati bez muža. Ne znam kako izdrže žene pomoraca... 
    Abies možda je ovo rješenje za vas 
    http://media.mnn.com/assets/images/2015/10/family-bed.jpg.653x0_q80_crop-smart.jpg

meni pregled u 9:45, pa se javim ;)

Abies
    04. Svibanj 2016. 07:59

Crazy bas takav krevet.... jos s ovom trbusinom 
    Sretno na pregledu

Ja ranoranioc....pa bas i ne. Samo uzivam pit kavu s cvrkutom ptica... dok jos mogu

Ellie00
    04. Svibanj 2016. 08:16

Jutro. 
    Joj da mi se naspavat.. Vojnicko bas dizanje u 6 ujutro praceno mirisom domestosa. 
    Al barem mi se prispava onda nakon rucka pa brze prodje dan. 
    Danas skuzila da nemam male kapice za bebu. Imam nesto vece samo. Moram poslat mm u h&m, valjda nece promasit. 
    Inace neki dan mi umjesto sive trenirke donio bez hlace koje nosim na posao :) eh muski. 
    I da, narucila sam trakice za kosu (nisam mogla odolit) od jedne cure na Fb, bas sam znatizeljna kakve ce biti... 

Ugodan dan svima

mare1989
    04. Svibanj 2016. 09:33

Jutro cure
    Abies meni oba dvoje se svaku noc uvuku u krevet plus donesu svoje jastuke i plahte,a imaju svoju sobu i sve sto pozele
    Cure koje ste stavile slike super izgledate
    Sretno na pregledima

vjeverica8
    04. Svibanj 2016. 10:12

Jutro!
    Lunale i Bruna hvala za info za bočicu! U međuvremenu sam je pronašla na stranici Abrakadabre, no bolje uzeti ju u Baby centru kad je tamo popust 
    Kokolo super za nalaze!! 
    Sanjarka nek si ti našla lijepu haljinu, još k tome ne moraš trošiti na nju  nabaci sliku kad bude pričest 
    Crazy ovaj krevet je zakon!! gdje ga samo smisle!?! Mislim da u toj sobi nitko ne prespava cijelu noć - jedan hrče, drugi prdi, treći mora na wc, kolektivno bdijenje heheheh 
    Tpol izgledaš sjajno! I slažem se sa Sanjarkom, gdje su tih 10 kg?? Pa ne vide se nigdje!! Naši trbusi su tu nedgje, možda je moj čak malo veći a pratimo se terminom 
    Zumbul super za pregled, odično se nosiš sa šećerom i kilažom, bravo! Ja ću vjerojatno u petak dobiti uputnicu za OGTT - sve me strah tog pregleda 

Mene noćas drugi put ulovio išijas - nije još strašno ali mi smeta za spavanje. To me ulovi u onom periodu od 3-6 dok spavam na kauču, kasnije kad se vratim u krevet u 6 prođe - tamo mi je ravni i mekši madrac. Na kauč se premještam jer mi više paše zbog kičme... Uf, komplikacije. Nadam se da se neće zadržati, da me to lovi samo zato što se malac nekako ugnijezdi pa me prikliješti.. 
    Danas ovdje opet kišovito i vjetrovito - no nadam se da sutra stiže proljeće pa ljeto!!

Abies
    04. Svibanj 2016. 10:28

Hvala Sanjarka i Mare. Nisam jedina koja ima najbolju vrstu kontracepcije u krevetu 

zabica25
    04. Svibanj 2016. 10:33

Madam, bon jouir! ako se tako piše)

Hana lupa i lupa i imam osjećaj da se popela gore..ali ja i dalje mirujem...HB imam instrukcije pa nas to malo vadi iz finan.problemčeka...znam da će to tek nestati kad se zaposlim.
    Crvenilo mi se smanjuje zahvaljujući Plymicolu...gljivice su u pitanju, nije upala jer bi me peklo i kad piškim. U zadnje vrijeme mi jako odgovara glazba, a hana pleše u ritmu 

Bruna i ostale nezaposlene cure kao ja, poslala sam upit u HZZO za naknadu...odgovor je sljedeći: trebamo se javiti u roku 30 dana nakon poroda s ovim dokumentima; rodni list djeteta, rodni listovi djece ukoliko novorođeno dijete nije jedino dijete, preslika kartice tekućeg računa na koju će se vrši uplata novčane naknade, uvjerenje o prebivalištu na području RH za majku djeteta, potvrdu iz Hrvatskog zavoda za zapošljavanje.
    Prije toga nikamo ne moramo. 

Sanjarka, BRAVO ZA HALJINU! Snalažljivice naša 

Kokolo, wuhuuu...super za nalaze, baš si me razveselila... ovaj krevetić je super...

vjeverice, OGTT...hmm...ja sam preživjela, a panično se bojim tog laboratorija...tako da ćeš i ti. Ja sam puno o tome pisala...ta voda nije loša, meni je pasala, ali mi je kasnije teško sjela na želudac.

Ellie, kao što Abies kažem, križaljku ili knjigu u ruke i proći će vrijeme.

Život je pun iluzija i želja, a meni najviše treba DIJETE! :)

CrazyPuppet
    04. Svibanj 2016. 11:03

Abies, a jesi me nasmijala s ovom kontracepcijom, al moram komentirat da ti je slaba to kontracepcija obzirom da si ipak trudna

evo izvještaj s pregleda, sve je super, malac sa svim mjerama taman, ima 1170g. Ja "uloživa za 1 članak" što za drugu trudnoću znači ZATVORENO! Tako da wooohooo :) Napravila mi i kontrolni bris za ureaplazmu, ali kaže da sve izgleda ok, i da nema frke. 
    I dobila papire za bolovanje 
    E da, po njihovoj vagi od zadnjeg pregleda +4kg, a doma se vagala jutros i dobila 2kg... Rekla sam da im ne priznam tu njihovu vagu više :D

CrazyPuppet
    04. Svibanj 2016. 11:05

Žabica bravo za curku da se popela, i da prolaze gljivice!

moj se okrenuo naglavačke, srce mamino, sve se mi kužimo :)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.