dunja evo obećavam staviti sliku, moram samo opaliti neku novu :)
peppe da, brinem i trzam na svaku, poznanici su izgubili bebu dan prije termina jer joj se pupčana omotala, i nekako mi to stalno na pameti, pa se i brinem..... zato pušem i na hladno..... :/
inače TT staklenu bočicu sam ja kupila na sajmu, super mi je što na nju paše cijevčica sa anticolic bočice.... pošalji upit u Fun Baby, znam da oni imaju njihove bočice i stvari....ja kad sam prije nekih mj i pol pitala, rekli su mi da će dobit sredinom 4 mj... al sam na kraju uzela na sajmu za 50% manju cijenu.... možeš im upit i preko poruke na fb poslat...
.. what doesn't kill us, makes us stronger...
dunja evo obećavam staviti sliku, moram samo opaliti neku novu :)
peppe da, brinem i trzam na svaku, poznanici su izgubili bebu dan prije termina jer joj se pupčana omotala, i nekako mi to stalno na pameti, pa se i brinem..... zato pušem i na hladno..... :/
inače TT staklenu bočicu sam ja kupila na sajmu, super mi je što na nju paše cijevčica sa anticolic bočice.... pošalji upit u Fun Baby, znam da oni imaju njihove bočice i stvari....ja kad sam prije nekih mj i pol pitala, rekli su mi da će dobit sredinom 4 mj... al sam na kraju uzela na sajmu za 50% manju cijenu.... možeš im upit i preko poruke na fb poslat...
Bruna, Bože sačuvaj takvih priča... prestrašno! A tu ne mozes nista, samo Boga molit za zdravu djecu.
Sanjarka ove recepte koje sam ti poslala oba kolaca su gotova u sat vremena (pola sata ti treba za svaki) a fenomenalni su... ako se slucajno odlucis radit ;-)
Prijavljujem pregled sutra u 9:45.
TT bočice sam ja vidla u Muelleru ne znam jel imaju staklene, nisam išla za tim...
Cure bravo za preglede, sve to ide jaaako dobro!
Tpol bas si zgodnica!
Ellie javi seeee! Jesi dosla doma?
Ode ja izvodit manevre da se spremim za pregled ;-)
Ovako, nemojte me krivo shvatiti, ali ja molim da se price kako bebe umiru pred porod ne spominju. Jer nas ima jako puno koje smo skoro u terminima, a jos vise ce vas biti. I takvi stresovi nisu nikome potrebni i nisu pozeljni. Sve mi znamo da se svasta moze dogoditi, ali bacati crnjake a tu ima cura koje samo sto se ne porode je kontraproduktivno.
Nemojte me krivo shvatiti, ali sve nas nesto boli, grci, rasteze, zateze, idemo/ne idemo na wc i sl. I da, forum sluzi da se jadamo. Ali ja ne zelim citati dva tjedna prije termina o bebama koje umiru.
Dajte radije pisite o lijepim stvarima koje trudnoca nosi!
Jer ono sto vam je u glavi postaje i vasa stvarnost!
Prema tome- think pink i bez crnjaka!!
Pozdrav svima!
Ja dosla samo da se slozim s Dunjom i podsjetim na roze slonice koji prde maslacke.
I da javim da me opet soraju laznjaci. Iz kriza prema trbuhu 😂😂😂 neka ih, mantram da ce me otvoriti na 9 cm u 39tj.
Tik tak cure 😆😆 blize nam se porodi, provedimo ih u veselju bez crnjaka ❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤
Create a life that feels good on the inside, not one that just looks good on the outside.
Hey cure...
Isto kak i Baby, javljam se samo da kazem da vas citam, ali kako ulazim(o) u 9.mjesec pokusavam se sto manje crnjaciti, pozitivom da izguramo sto dulje...
Shvacam i ja da je forum mjesto gdje svatko moze pisati sto hoce ili sto ga muci, a drugima kojima se to ne svidja ne moraju citati.
Zato preostaje samo apel, ajmo probati pozitivom izgurati zadnje tromjesjecje, i neka ovo stvarno bude mjesto za razmjenu savjeta, dobrih iskustava, dojava o popustima za opremu, i tak. To volim citati, volim kad se sprdate na racun svih trudnickih "divota", volim kad se nasmijavamo :)
Budite mi dobre, izdrzite, jos malooo...
Tipkamo se tu i tam ili se javim kad Karlitos izmigolji na ovaj svijet veseo kakav je i u mom trbuhu :)
Lijepo spavajte!!
Potpisujem Tynchy,Baby i Dunju Apsolutno se slazem da treba pozitivno razmisljat.
Zivot je sam po sebi cupav i dlakav, a obojat ga mozemo kako zelimo.Biram roze tonove, preporucam i drugima, jedino crnilo toleriram u crnom rizotu
Stojte mi dobro
curke ja se ispričavam… nema zamjerke, kužim vas sve… mantramo pozitivu! i od sada samo slonići sa maslačcima iz dupeta :D nisam ja nikog krivo shvatila, sve pet <3
još jednom molim da oprostite, nisam nikome namjeravala stvoriti stres ili brigu ili nešto treće…
Vecer curke.
Ja vam jos u bolnici i ako se nesto bas ne promjeni mislim da cu tu docekat bebicu..
Tlak jucer i danas bio granican malo cak i povisen tako da... Bila danas na ekg-u i kod aneateziologa za slucaj da cu trebat carski.
Kad smo kod crnih prica ovdje ih pun odjel (naravno) tako da se trudim ne komunicirat previse jer svaki put se samo izbediram.
Inace mi i nije tako lose kad razmislim - obnovljen odjel, jedna cima, tv, knjigice...
Samo jako mm fali. Vidim da svi nesto kude muzeve ja cu svog opet pohvalit 😀. Uz mene mora se sad jos i za pesa brinut (opet dobio piroplazmozu- al izvukao se) + mu guzva na poslu tako da mi dolazi u 8 navecer (hvala sestrama sto ga pustaju :) ). Stvarno u ovakvim trenucima vidis neke stvari... Mislim da ce biti odlican tata
Ostalo kod mene sve po starom.. Danas snimila 4 ctg-a jer se drezurnoj dr nisu svidjali. Eh.. Sutra u 6 ujutro opet.
Ja bocice ni izdajalicu nisam kupovala.. Izvidjela gdje ima i sto zelim pa ako ce trebat ce mm to ici kupit..
Joj ja bi sad jos jednom da mogu isla kupit neke stvarcice koje meni kao fale za bebu ali nista izgleda od toga... Mislim mogu seku poslat al nije to to..
I dodjem ja do kraja posta i zaboravim ko je sto pisao :( drugi put salabahter pisem
Sortiraj odgovore
Najstariji