Ljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sanjarka88
    04. Svibanj 2016. 13:31

Crazy hotel hotel i to sa 5 zvjezdica 😉😎
    Imaš plan to je dobro, lipo si namisti kako ti bude odgovaralo, uostalom vidit ces postupno kako te tijelo slusa i koliko mozes 

Curice ma nema  ljutnje na tebe ne brini 😘 
    U svakom slucaju hvala na infu za streptokok dobro je znati 👍 mene čeka bris sljedeci tjedan
    I kako to da si imala u obe t? Kako se to dobije uopce
    A muzic ti je tipican primjerak privremenog kluba 😂 a cuj ne kaze se bezveze da smo dva svijeta razlicita 😉  treba to istrpit sta cemo ne mozes s njima ne mozes bez njih

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Sanjarka88
    04. Svibanj 2016. 13:33

E daaaaaa

Sretan rođendan s danom zakasnjenja ❤ 🎊🎉🎁 ima li torte? 😆

Crazy vidit ces kako ce se malo pomalo napunit taj klub 😂

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

curicax3
    04. Svibanj 2016. 13:39

Hvala na čestitkama cure! ima torte, radila tortu od sira i ostalo još nešto! ajde navratite!

a za streptokok mi rekli u bolnici da je vjerojatno kod mene stalno prisutan pa se aktivira kod pada imuniteta pri kraju trudnoće! Tako da ga ja očekujem i ovaj put na brisu idući tjedan, iako ga nikad nema na onom brisu na počeku t.

mare1989
    04. Svibanj 2016. 13:56

Sanjarka super izgledas i trbuscic takoder
    Abies slaba mi je kontracepcija cim je i trece na putu 

Abies
    04. Svibanj 2016. 14:12

Trece.... ne mislim o trecem. Onda ce mi stvarno trebat onaj krevet 
    Curice sretan rockas!

mare1989
    04. Svibanj 2016. 14:20

Abies mene sad stalno pitaju ljudi pa kako se desilo trece dijete,ja iskreno ne znam sta bi rekla a da bude kulturno.
    Mi smo sretni bez obzira sto je bilo neplanski,sad jedva cekamo, a pogotovo braco i seka se raduju bebi.

Cure koje ste dojile djecu da li vam se desavalo da beba nece vase mlijeko?
    Ja sam kcer dojila samo 7dana i morala sam prekinut radi jake upale i antibiotika,sin uopste nije htjeo da doji,sad me strah da li ce ova beba htjeti,a imam stvarno zelju da dojim bebu koliko god dugo mogu.

Abies
    04. Svibanj 2016. 14:33

Ja sam odavno (jesen 2014) najavila da mi je plan ovo proljece drugo dijete. Pa su se iznenadili. 
    Mare tu sam s dojenjem promasen slucaj. Ja zbrisala s firmom 7 dana na izlet. Mali cim me vidio isisao do zadnje kapi. Pravo musko voli cicu.
    Od ad je htio nan. Kad sam mu dala hipp ni pod razno. Ni u cokolinu. 
    Nadam se da ce i cura bit mali moj sisavac.
    Moja mama se sa sekom izdajala mjesec-mj i pol. Onda se preporodila kad je povukla. Kaze da sam ja odmah povukla i da je bila tako sretna.

MomM.94
    04. Svibanj 2016. 14:44

curica hvala puno na informacijama, iduci tjedan idem u TA na merkur pa budem cula kaj oni kazu...
    I sretan ti rockass...Obozavam slatki sir,  stizem na komad tortee..

E sad vi mamite s iskustvom hocete mi objasnit kako izgledaju pravi trudovi, i kad bi trebala krenut u bolnicu? Dal kad ispadne onaj sluzavi cep ili pukne vodenjak? Mene je stvarno strah da ja necu moc skuzit prave trudovee..   Nama je bolnica oprilike 40 min udaljena, ovisi o guzvi jer moramo koz grad, nebi se htjela bas porodit u autu.

🙋‍♀️ 29
    🙋‍♂️30
    14.06.2016 💙👶
    Someone i love was never born. 💓😇
    22.02.2022 💔 21.tt
    27.12 ➕
    Baby girl 💗

sarlina
    04. Svibanj 2016. 14:51

Ola kokare moje !!!
    Vidim svega ima kod nas na ljetnicama - ali nema više crnjaka - samo pozitiva i prdenje maslačaka i ostaliog divnog cvijeća - jasno???? 
    Curica - sretan ti rođos....da ti se sve želje ostavre, pa i one najveće!!!
    Trbusi...pffff.....odlične ste ...
    Bruna ....strah iš iš....trgni se ženo...uredna ti je trudnoća stoga ima da se tako ponašaš...brzo na kavu s nekom frendicom...
    žene - pa pocuclajte Gastal, popijte sode - neće vam od malo ništa biti - šta vam je!!!
    Muževi - a ne zna što bi vam rekla - nas dvoje smo valjda stariji i zreliji - pa dijelimo sve- iako je on "gazda" za neke stvari - ili bar misli da je hhihihi
    Ja si jednostavno ne smijem dozvoliti paniku ni strahove ni  ništa crno - matram da će sve biti ok-okrenula se Mia ili ne...ona redovno čačka po mom želucu, što s mogicama, glavom i tak...mjehur odlučila pustiti na miru...
    A sad kolicaaaaaa - STIGLA BEBETTO MURANO WEEEEEEEEEE.....jučer smo imali ludi dan za šoping u Banja Luci! Krenuli u pola 9 ujutro i došli u pola 7 navečer - krepala, ali zato spavala ko top noćas uz 2 piškenja!
    Kupili kolica - super su-sliku pošaljem! Posteljinu sponzorirala moja mama, muževa sestra išla s nama-teta buduća kupila ručnik, još bodija, šeširić i tajice; mi dekicu finiju za kolica i zapečenu svinjsku koljenicu hahhaah- bili na ručku, naprašila se fine domaće hrane - koljenica, kuhani kiseli kupus, zapečeni grah, krumpir pekarski ajmeeee -  ma za 10! - a kišeeee nenormalno-nitko me nije mogao spriječiti u namjerama i bauljanju sa kišobranom...
    Eto...
    U petak prijavljujem slijedeći CTG i pregled tj. uzv...idem sada juhu zakuhati mužu uz sarmu i krumpir, a ja danas varivo od mahuna....ihaaaaaaaa...
    Svima sretno na pregledu.....

prijenosni krevetić - odličan poklon, u 3 min sve montirano....oduševljena sam:

curicax3
    04. Svibanj 2016. 14:56

Bez brige Teja...nažalost, rijetko kome taj prvi porod ide tako ekspresno da bi se porodila u autu al, moram ti priznat, da je i mene ovaj put strah da mi se to ne desi...i meni je oko 40 min do bolnice i sad me baš počela lovit panika, što ako mi, s obzirom da je treće dijete, bude ekspresno, što ako bude za vrijeme dok je mm na poslu...ali pokušavam okrenut na pozitivu da će se sve nekako posložit kako treba

meni su trudovi bili baš identični kao menstrualni bolovi, samo malo intenzivniji.....u prvoj trudnoći su bili popraćeni cjelodnevnim probavnim smetnjamaja ništa nisam osjetila ono što pričaju da ide bol iz leđa, ali mislim da je to kod svakog drukčije. Vjeruj mi, prepoznat ćeš ih, nemoj se brinut

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.