Ljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    PeppePula
    03. Svibanj 2016. 15:58

Kika slatka trudnica :)

Maja u terminu a ono fit misici skroz :)

Sanjarka opet ti s kolacima... mmm... nadam se da ce ti jos netko pomoci, meni bi dosta bilo i 1 vrstu da sad pecem...

Bruna, tvoji strahovi su skroz razumljivi... ali da, bolje da se mice previse nego premalo...ja nikako da skuzim kako je okrenuta, nekad mi se cini da dubi na glavi, nekad da je na zadak... iskoci mi okrugla loptica nekad lijevo ili desno od pupka, ali nisam sigurna jel glavica ili guza... a o tim udarcima u rebra ja neznam nista, valjda jer je nize... mene jos najvise nekako lupa sa strane... imam osjecaj da je beba skroz u krug do kicme, a nista gore... joj

Abies i Crazy... zelim vam vise razumijevanja sa muzevima, ja bi se mogla povremeno uclaniti u klub... kod mog je problem sta je super, ali zbilja neke stvari mu treba nacrtati i onda shvati... rekla sam mu neki dan da se nije bas iskazao u trudnoci, to ja ono budem ljubomorna kad Bruna stavi sliku vecere ili kad netko napise da ju dragi masira pa si ja mislim zasto mene tako ne... ali nije to nista strasno, svjesna sam toga, samo bi kao vise paznje...

Peppe

PeppePula
    03. Svibanj 2016. 16:01

Eh zaboravila sam napisati... danas izlazim iz stana i sretnem dolje patronaznu koja je dosla susjedi koja je bas rodila... i ja u zezanciji joj govorim da sam mislila da je meni dosla :)

Uglavnom, kaze da joj dr nije javila za mene, to se kao najavi njima za taj dio grada koje su zaduzene, sta me uopce ne cudi za moju dr... heh...i dogovor je pao da ce doci sutra do mene kada dodje susjedi... pa eto, da cujem sto mi jos treba, najbolje tako... bas sam sretna :)

Peppe

vjeverica8
    03. Svibanj 2016. 16:13

Peppe dobro da si ju srela! Vidiš kako se neke stvari same od sebe poslože  ni ja ne znam za udarce u rebra - isto osjetim samo sastrane (nekad čak istovremeno lupi lijevi i desni struk pa me strah da se nije horizontalno smjestio), i ponekad dolje niže - ti mi nisu toliko dragi no sretna sam što se javlja 
    Majo je, je, na standby-u je - imala je upaljen mob kraj sebe cijelo vrijeme jučer na kavi 
    Sanjarka ako ti napraviš dva uz ove što ti ostali radi mislim da će biti dosta  uostalom, ako se netko bude žalio šalji im ječmence - bilo bi nerealno očekivati od trudnice u terminu da cijele dane, uz sve ostale obaveze, peče i 7 vrsta kolača 
    Kika zaboravih komentirati - izgledaš sjajno!! 
    Ja sam si na slikama nekako velika - očito iz krivog kuta slikam 

vjeverica8
    03. Svibanj 2016. 16:37

Gdje se može kupiti Tommee tippee staklena bočica? Gledam sad na netu i nigdje ju ne nalazim. Znam da su bile na sajmu, je li ju netko uspio kupiti u nekom dućanu mimo toga?

Dunyasha
    03. Svibanj 2016. 16:48

Sanjarka, si ti pitala za rast? Malena nije narasla sad ohoho, sad je u mjerama za ovo razdoblje teudnoce. Osim glave. Glava je veca. A na tezini je dobila (po procjeni doktorice) 200 grama. Ja se a tim mjerama vise ne zamaram jer to kompjuter izbacuje ovisno o tome koliko tko od njih povuce uzv. Da je mm vise/manje pomaknula, mjere bi bile drugacije a tezina isto.
    Bit ce ona taman bebe kad se rodi. Neka bude do 3400-3500 i ja prezadovoljna. 
    A i da bude manje, neka. Birno mi je da je presla granicu od 2500 grama. 
    A za 2 tjedna cemo vidjeti kolika ce biti. Tjesim se samo da joj glava vise nece puno rasti, hehe. 
    Pepe, tako rano ce ti doci patronazna? Super! Moram i ja nazvati nas dz da se najavim. 
    Kika, lijepo izgledas. A Maja je... Maja.. Ne?

MomM.94
    03. Svibanj 2016. 17:21

Ej trudnice moje, sve ste prekrasne, a Majo za tebe nemam rijeci, koja mala busaaa, bas si krasna...

Ja danas podigla nalaze od brisaa na streptok, i ono pozitivaaan... Ajmeee bas sam bila u banani, a bas se ponadala da ce cijela trudnoca proci bez antibiotika i tih gluposti, i sad mi napisala antibiotike Amoksicilin belupo, moram ih piti svakih 12h...

I dala mu uputnicu za TA, i rekla da se narucim za tjedan dana, i obavezno njima dam nalaz.. Ima koja iskustva s tim?

🙋‍♀️ 29
    🙋‍♂️30
    14.06.2016 💙👶
    Someone i love was never born. 💓😇
    22.02.2022 💔 21.tt
    27.12 ➕
    Baby girl 💗

PeppePula
    03. Svibanj 2016. 17:28

Dunya... slucajno sam srela patronaznu jer je dosla susjedi... pa kaze kad je vec tu, da ce navratiti do mene sutra...neznam dali inace dolazi uopce prije poroda, ili tek nakon...

Imam jedno pitanjce... dali netko zna gdje bi mogla kupiti tepih od hasure/rogoza? citam da je dobar protiv tih negativnih zracenja podzemnih voda, pa bi ga stavila ispod krevetica... znam da je nama stan krcat time... a i lakse se cisti od obicnog tepiha koji se nakupi grinja...

Peppe

Abies
    03. Svibanj 2016. 18:38

Peppe i meni je slucajno s patronaznom ispalo. Ja sam zvala amb da se prisjetim koje papire i podatke treba dati. Isto dr ordinacija nije prijavila. Za par dana je navratila.
    Treba im najaviti bebicu.

Abies
    03. Svibanj 2016. 18:40

Streptokok - koliko znam normalan porod al dobijes antibiotik i ti i beba

TPol
    03. Svibanj 2016. 19:09

Pozdrav cure! 
    Majo  stvarno trbuh ti je ko moj sada hehe bas super, ja nebi da moj raste dalje, dosta je vec velik 
    Kika super buša! 
    Vjeverice nadam se da ces s nama podjelit sve sto ti doula kaze :) mene bas interesira ! A ja cu izdrzat na poslu do 10.6 nadam se hehe
    Sanjarka ti si ipak trudna oce neko pomoc oko kolaca? 
    Mala koza ozdravi brzo

Danas je mij pregled prosao dobro, standardno mjerenje tlaka, mokraca i ultrazvuk . Bebulja ima vec 30cm al kolko grama ima nisam pitala. A ja sam od pocetka trudnoce dobila 10 kila hahha . Kaze doktor da je u redu da nije puno , reko ajd dobro haha 
    Da ptala sam ga jer me nekad tocno boli na dsnoj strani ali odma ispod grudi, kaze da moze bit od zeludca jedino je opasno i trebam javit ako bi me bolilo na desnoj strani tu gdje zarsavaju rebra . 

Evo i slike moje buše

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.