Ljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Abies
    04. Svibanj 2016. 14:56

Sarlina...no comment
    Samo cu jos pol sata buljit u slike. Savrseno <3

curicax3
    04. Svibanj 2016. 14:58

Sarlina...sve je divno baš

bebacica
    04. Svibanj 2016. 14:59

Ojla curke, kako ste? 

Ja i Antonija ko i ovo vrijeme. Baš smo bezvoljne oba dvije. Ja se nisam nešto naspavala ovu noć, Neka me tupa bol dolje u trbuhu mučila. I još k tome moja malecka je već dva dana nekako mirna. Tu i tamo se gurka s nogicama da namjesti svoju guzicu i ode ona dalje spavati. Cure koje ste u 33. i 34. tjednu jel su i vaše bebe postale mirnije? Malo me zabrinula s obzirom da uvijek ima šou program 

Curice sretan ti ročkas  bik ko i ja  moj je danas pa ću vas počastiti s virtualnim kolačićima i torticama... idu moje dvadesete već sam na polovici, neću se ni okrenuti i eto ti 30 

Šta još ima novog, uvijek pola zaboravim. A da zvala sam patronažnu, doći će me posjetiti malo u petak. Čini mi se draga ženskica baš se poveselila još jednoj bebici. 

I da, moram prijaviti kapkanje kolostruma. Nešto mi je ostalo u sjećanju da sam čitala da i još nekome curka polako. Problem je u tome što me užasno cicke bole i moram svaku večer dobro ih istuširati toplom vodom i izmasirati jer su mi baš tvrde i bolne 
    Sad me već polako pušta panika od poroda, sad se počinjem brinuti kako će to biti s dojenjem. Još će mi porod na kraju biti mačji kašalj naspram briga oko bebuline, kad mi se počne plakati, a ja neću znati što, kako, zašto 

curicax3
    04. Svibanj 2016. 15:01

ooo bebacica pa sretan rockas i tebi
    uff kako si mlada, blago tebi....meni već 33.

Lunale
    04. Svibanj 2016. 15:04

Hello girls, evo i nas s pregleda :)
    Kaze da je sve savrseno, malo se sakrivala rucicama al uspija je nekako nakon 10 pokusaja slikat da posaljemo tati. CTG sve 5, 2750 ima i i dalje ocekuje da ce imat oko 4 kg do termina. Zatvorena sam ali mi je skracen ceviks i uz to znam imat bolove donji dio ledja i prednji dio drob pa je reka da se smirim i izdrzim do 35. tjedna a nakon toga da malecka nek slobodno ide van ako zeli. Pregled za 2 tjedna pa ce mi i bris uzest.
    Sanjarka, vidim da si otvarala porodiljni, i mene to sutra ceka. Nadam se da brzo bude gotovo i da nije guzva... a vezano za zutu boju, ja vec mjesec dana trazim zutu torbu, ne znam sta me zuta uvatila al necu bit mirna dok je ne nadjem. ma neka je veselo, ljetno :))) uostalom super ces izgledat trudna u veseloj boji, trudnica ljetnica
    E i sutra popodne sam planirala do rodilista (dan primalja je) ali ne znam hocu li imati force jer cu cilo jutro bit u obavezama... do popodne sam koma! Ide li ko od nasih splica? Ne kuzim jel to cekaju da se skupi grupa pa se ide u djir ili kako koja dodje, jedna po jedna...
    Curice, sretan rodjic!!! I vezano za tortu tortuuuuu, nemoj misliti na torticu, nemoj misliti na torticu... uh, sada bi neku socnu, hladnu tortuuuuu! ili kup iz cukarina! mljac, mljac...

Sretno svim mamitama koje imaju preglede! A onim koje nemaju, uzivajte i laganini :)

bebacica
    04. Svibanj 2016. 15:08

Curice hvala :D ma ne brini sa 40 budemo tek prave koke hahahah gledam sad svoje starce vele da se oni sa 50 još osjećaju mlado, za njih je 70-80 starost 
    Poslala mi je moja najbolja frendica, još od vrtića, danas čestitku i napiše mi "jel se sjećaš kad si u 8. razredu govorila da sa 25 želiš biti u braku i imati dijete, eto želja ti se ispunila" KARMA pišale smo od smijeha 

Lunale
    04. Svibanj 2016. 15:15

dok ja napisem vi vec na drugoj stranici!!! vidim da i bebacica ima lipih 25 ako se ne varam, e pa i tebi SRETAN ROCKAS! da ne ispadne da sam jednoj cestitala a drugoj ne :) ja sam stara baba vec, napunila 35 tako da cu bit najstarija mater na primanjima al eto, prvu sam rodila sa 21 pa sam njoj bila najmladja mama na primanjima :) uzivajte cure i lipo se provedite!

MalaKoza
    04. Svibanj 2016. 15:24

Izvještaj s pregleda:
    4 truda za vrijeme ctg-a u pola sata. Jačine 80/100 
    Ali očito lažni jer nisu baš boljeli. Ja zatvorena još skroz. 
    Emily glavom skroz nisko u zdjelici, dr napipala. 
    Moglo bi se dogoditi da ne dočekam termin, ali dr kaže da ako i za tjedan dana rodim,  beba je u super stanju jer je "zrela" :)
    Sad sam na 6kg u plusu i svi sretni i zadovoljni

A rekli su mi - ako je strast, proći će. Ako ne prođe - ljubav je.I nije prošlo...

Abies
    04. Svibanj 2016. 15:26

bebacica sretan rockas!

sarlina
    04. Svibanj 2016. 15:45

Abies i Curica.... hvala...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.