Ljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Majadila
    03. Svibanj 2016. 11:54

Bok zene!
    Na pregledu sve ok, samo uzv od ovih vecih stvari. Malac ima 3kg, ja bi rekla i malo vise jer ova formula nije ukljucila duljinu femura. U svakom slucaju, pregled opet u pon kad cemo raditi i ctg i vaginalni pregled. 

Vjeverice, s kojom doulom si se nasla? Ovo sve zvuci super!

Bruna, znam da smo u trudnoci osjetljivije pa se brinemo oko svega, ali bratemili, ti ko da si na natjecanju!   Pa beba se mice i nek se mice, velika je sad vec i jaca, pa jace i udara. To je sve u roku sluzbe. Opusti se malo, vec si prosla sve i svasta, vrijeme je za ljubicaste slonice i maslacke!  

Sta jos. Nemam pojma.  Pozdravi u hodu! 

Bruna257
    03. Svibanj 2016. 12:11

dunya, maja vjerojatno pretjerujem, ali kad znam sto se poznanicima desilo, prođe me jeza i odmah neki strah.... prošla sam već stvarno sve i svašta, i zbilja nas obje čuvam, i odmaram i ležim i sve kako mi kažu... haha, ljubičasti slonići i maslačci :) obećajem, budem probala..... ;)

.. what doesn't kill us, makes us stronger...

CrazyPuppet
    03. Svibanj 2016. 12:12

Cure zakon ste, al ne brinite, dobije on svoje, samo s njim treba na drugačiji način, urlanje nema baš efekta... dotučem ja njega s par mirnih ozbiljnih rečenica. Ja to shvaćam na način da je to sve work in progress. On je zbog nekih stvari zapeo u nekoj situaciji, i sad tu treba puno truda da se iz toga izvuče. Iako mi je često jako teško (pogotovo jer ovdje nemam ni roditelja ni frendica) i sve moram sama, ali volimo se i izgurat ćemo mi to. Nije isto odrasti u sređenoj obitelji, ili u nesređenoj, sa ludom majkom, odsutnim ocem + rat...

vjeverica8
    03. Svibanj 2016. 12:15

Zumbul ja nosim u Vrb - očito svaki HZZO ima svoju politiku 
    Maja našla sam se s Anitom. Koju si ti izabrala?

MalaKoza
    03. Svibanj 2016. 12:16

Majo, daj pikni slikicu trbuscica da vidimo kako to izgleda kod trudnice u terminu :)

A rekli su mi - ako je strast, proći će. Ako ne prođe - ljubav je.I nije prošlo...

bebacica
    03. Svibanj 2016. 12:57

Dan ljetnice, kako ste? 
    Ja sam sva strgana. Jucer smo bili u sopingu, trazila sam si haljinu za svadbu. Planirala sam kupiti u mama novi i jedina koja je bila pristojna dosla je 650 kn?! 😤 Na kraju sam uzela u orsay-u za 300 neku na volancice, sama sebi izgledam kao trokrilni ormar u njoj, ali mm kaze da sam mu lijepa. Iskreno vec me i bas briga kako izgledam ne da mi se zamarati s tim. Obula si budem starke, jer naravno nisam nasla nikakve balerinke, vec su mi noge tolko bile naotecene od hodanja uzas
    Kad smo kod naoticanja, ja sam morala poskidati prstenje nisam ih mogla pomaknuti ni lijevo-desno, a kamoli skinuti. Vidim da muz nije bas bio sretan kad me vidio bez prstena hahaha velim ja njemu neka se ne brine tko bi me htio tako debelu 😂😂😂😂

Sanjarka88
    03. Svibanj 2016. 12:58

Hello 😊
    Ja bila u kozmeticarke, malo oribala pecnicu, elemente po kuhinji i tako neke sitnice. Sad pijem kavicu i jedem keksice 😆

Dunya koliko je Nika narsla u 2tjedna? Mene bas zanima koliko dobiju u zadnji mjesec. 
    Super da sve stima? Jel te gledalo vaginalno? Jel se sto događa? 

Bruna relax, beba je ojacala zato sad to osjecas intezivnije, bit ce to jos jace. Mene junior rastura zadnjih par dana postalo je bas bolno

Malakoza što te uhvatilo? Drzim fige da ozdravis cim prije 😘

Zumbul i mene sve vise vuce na spavanje valjda to sad tako ide predkraj, tocno osjecam da mi fali energije. 
    Sretno na pregledu 😘

Maja 3kg veliki decko al nista pretjerano taman ako se mene pita 👍 jel se kod tebe sta pokreće? Ima li bolova, laznjaka? Ista? 😂
    I da jednostavno nam moraš pokazat svoju busu u terminu 😆

Kike preslatka si cila! 😘

Crazy

Ja moram smislit koje cu kolace radit za pricest i koliko mi toga uopce treba za 30 ljudi??
    Bitno da je moj dragi jutros rodici na pitanje treba li napravit kolac rekao ne treba... Ne dragi nema veze, sve cu ja sama nije problem!!! Dizs popizdit cu totalka! 😠

Pregledi:

Uto: Dunya,Tpol,Zumbul
    Sri: Malakoza
    Pet: Miska,Vjeverica

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Sanjarka88
    03. Svibanj 2016. 13:06

Vjeverice super zvuci doula , hoces se odlucit za nju?
    I da ljetnice neke dobre bebe ne zuri se ni jednoj prije vremena 😊

Sto se doznaka tice ja mislim da se i izdaju i predaju od 25. do 5. U mjesecu?
    Ugl kod nas je tako
    Meni je gin. otvorio porodiljni , bas sutra ujutro nosim na hzzo papire. A u firmu posaljem preko muza ( radimo u istoj firmi).

Bebacica daj slikni nam se u haljinici 😘
    Znaci otices i ti? Joj nezgodno je to...
    A dobar je dragi on se brine hehehhe
    Meni je moj rekao da kome se sviđaju trudnice da sam ja idealan primjerak ahahhahah
    Uvlakuse

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Majadila
    03. Svibanj 2016. 13:13

Imate pravo, ovo je s punih 38. :D

Tezi je osjetno,mijenja mi teziste skroz, postala sam trapava i tak. Od nekih simptoma samo osjecam povremenu kao menstrualnu bol ako dugo stojim i nesto radim-ali cim se smirim i legnem prestane, sjediti mogu samo zavaljena unatrag, spavam vise nego inace, i povremeno osjetim probadanje u preponama ali isto samo dok se krecem. Skoro svaki dan si napunim kadu i to mi je savrseno- topla voda i ottereti tezinu s ledja. I stalno mi je vruce. 
    Ugl, mislim da sam ja jos neko vrijeme stanodavac. :D

Vjeverice, i moja je Anita! Sta reci, meni je tocno po mjeri. :)

Bruna257
    03. Svibanj 2016. 13:17

dunya hvala ti.... zbilja su zvrkovi, ako je sada tako, kako će tek bit :D

majo ja sam takva bila u 22 tt :P hahahahaha sad sam ko kit :P samo trbušina ogromna ispred mene, tako da znam što znači da ti se težište promijenilo... mene sada samo prema naprijed vuče, sjedit mogu samo jaaako raširenih nogu :P

.. what doesn't kill us, makes us stronger...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.