Ljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sunshine1
    29. Travanj 2016. 21:49

Malamimi bebice su preslatke,kako se samo drze za ruke,meni naravno suze krenule
    Trbice su vam preslatke,male,velike i okrugle. Ja bi sad kad gledam vase htjela veci trbuh  mozda bi se osjecala trudnije
    Bruna cini se da su nase curke zauzele iste poze,citam tvoj post i smijem se....isti pokreti,sve isto

url=https://lilypie.com]

Littleladybug
    29. Travanj 2016. 21:57

Sanjarka nemam link, vidila na fb kao događaj od komore primalja....cetvrtak 05.05. dan otvorenih vrata KBC Split u svrhu obiljezavanja Međunarodnog dana primalja, od 15-19h mozes prosetat i vidit kliniku i rađaonu i kao pitat osoblje sve sto te zanima

Bruna257
    29. Travanj 2016. 22:03

Malamimi zaboravih komentirat.... Predivni su,oboje, vidi se koja to povezanost....ja se rasplakala na sliku, pita mm kaj je, ja mu pokazem, a on meni kaj su tak dlakavi i sluzavi kad se rode?? Ahhh ti muski 😝😁

Abies a sto da ti velim, sazalio se covjek pa me bar 5 min od kuce provozao autom :) bitno da mi slatkac kupio, bas onaj koji najvise volim- king double 😍😋😋

Sunshine male kick-boxerice.... Velim ja da je moja skroz na cacu-trenirao tae-kwon-do dok nije ozlijedio koljeno... A ove ruke ispred face, to joj konstanta od 13tt 😝😜

.. what doesn't kill us, makes us stronger...

Sunshine1
    29. Travanj 2016. 22:29

Hehehe, a mm zafrkava sa pricom kako je nasa princeza na mamu i da ce bit opasna jer sam i ja trenirala tae kwon do. Dok je od njega naslijedila stucanje,kad krene nema kraja. Njemu moram dat tablete za smirenje jer stuca i po 10 sati.

url=https://lilypie.com]

Bruna257
    29. Travanj 2016. 22:50

Hahaha puuuno slicnosti. Nasa je stucanje od mene nasljedila, ja usred noci nicim izazvana pocnem stucat :) u sri je na uzv stucala,i to posteno...

Nego mene vec 2 dana zgaravica ubija... Nista ne pomaze,osim kada jabuku pojedem (?!?)...

sarlina
    30. Travanj 2016. 00:16

Vecer....
    Malimimi....predivni su...drago mi da ti dragi pomaze i da oni papaju i spavaju..sto dulje to bolje...
    Bruna...zgaravica? Ma ja sto god pojedem u zadnjih 10 dana...iako se smiri kad laganije jedem naravno...i soda i Gastal pomognu...
    Sunshine...uzivaj u manjem stomaku...vjeruj mi...tako sam i ja prije 2 tj.pa buknuo i sad ko kit se valjam skoro...
    Mene izludjuje ovo "pecenje" stopala tj. Kod prstiju...kao da mi neko prežabio zile na prednjoj strani stopala...ko svjeze opeceno boli...a nije nateceno nego mrvu...
    Po vratu hrpa sitnih mladežića od trudnoce, sad i 3 na kapku...ne mogu se obrijati vise...postajem navecer nervozna da bi grizla...

Bruna257
    30. Travanj 2016. 03:53

Sarlina mene ulovi navecer kad se legnem,tako da i ovo malo sto spavam, sad spavam u sjedecem polozaju.... Sreca pa postoji oni jastuci za putovanja, inace mislim da bi me vrat bolio za pop***... Ma necu jos sa gastalom ni sodom, jabuka i jamnica za sad... Pa cemo vidjet...

Deedee01
    30. Travanj 2016. 04:09

Samo da vam se pozalim na strije na grudima po obje dojke, a sto ce tek bit poslije poroda 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.