Ljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    PeppePula
    29. Travanj 2016. 18:50

evo da se nadovezem na to praznovjerje... vec sam pisala da MM ne zeli nista unaprijed kupovati i da se to kod njih radi da muz sve nabavi dok je zena u rodilistu ( on je iz Novog Sada) ... ja rekla no way, to mi je zbilja stres a i ja hocu naravno shoppingirati :) ali to za krevetic razmisljam isto... dali vrijedi ako ga poslozim skroz, stavim posteljinu, mobil i igracke ali ne stavim jednu stranicu :) nije spreman hehe

Peppe

MalaKoza
    29. Travanj 2016. 19:20

Aurelija, još pola mi je ostalo. Taman.

Neeego, čitala sam da neke od vas već imaju lažne trudove.  Kak to točno izgleda?
    Mene je danas oko ručka uhvatila neka bol za vrijeme grča u leđima i u jajnicima. Prvo sam mislila da su crijevca. Ali onda sam uspjela lokalizirati bol.  I tako par puta. Nepravilno 3 u sat vremena. 
    Inace imam svoje poznate bh kontrakcije,  u zadnje vrijeme oko 20 ak dnevno.  Ali to mi je već normalno

A rekli su mi - ako je strast, proći će. Ako ne prođe - ljubav je.I nije prošlo...

Abies
    29. Travanj 2016. 20:01

Slozit ili na krevetic. O da! Bar meni. 
    Ode ja na izlezavanje u bolnicu. I utorak trebam doma. Mm je otisao ta 2 tj kod svojih. Kazem mu da nalozi pec u pon da temperira kucu dok dodjemo. Mos mislit kak je. Nije ni bio u kuci osim po as. Moji su bili kod nas i pocistili, docekali me buketom cvijeca. A mm svekrva i svekar po nas u bolnicu. 
    Vecina muzeva je izgubljena. Jos ono prokleto opijanje. Pripremi mama sve sama. A praznovjerje... mozda potice do (do ne od) doba poroda u kuci. I kad se zivjelo u zajednicama pa svi svima uskakali.
    Ja cu imat kolijevku uz krevet a u dn boravku putni kinderbet. 
    Pravi kind cu slozit kad kolijevka postane knap :)

Sanjarka88
    29. Travanj 2016. 20:04

Aurelija i ja se nadam da ce me zaobic ova viroza jer stvarno udara sa visokom temp...no ne mogu izbjec mm sam jos i mogla nogom u guzicu i da mi se makne s puta iako nisam 😂 al uz malu sam stalno evo i sad lezimo skupa na kaucu... Sta bude bit ce, valjda me nece copit. Neznam sta mogu osim lekadola/lupoceta u slucaju temp? 
    Mi nismo jos krevetic sastavili al cisto zato da nam ne smeta u sobi prije vrimena. No ne vjerujem i ne zelim se opterecivat s tim praznovjernim gluparijama, odbijam! 

Peppe a joj hvala ti 😘 a dobro nebi rekla da sam toliko super ,cisti prosjek samo uvik pisem i o dnevnim aktivnostima pa se mozda cini da ja nesto i radim 😂
    Al virujem da sve zene/mame ovdje rade sve to 😊

Ti si u punom pogonu vidim 😊 💪 do kad mislis da ces moc radit?
    A ti rijetki pregledi svaki put se divim kako to podnesete meni su i 4tj uvik bila previse a kamoli tako nesto 😠

Malakoza ja stvarno ne znam jer ih nemam nisam ih imala ni u prvoj t ili ih nisam skuzila. Kazu da su ka i pravi samo u nepravilnim razmacima

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

TPol
    29. Travanj 2016. 21:11

Bebacica i mala koza super su vam buše, nemage strije sto je super, a mala koza tvoja linea se ni ne vidi, moja je bas crna stavit cu ovih dana

Malamimi preslatke su ti bebice, uzivajte kod kuce 

Sanjarka drzi se nece tebe prehlada! 

A sta se tice ovih praznovjerja ne vjerujem, ipak treba sve kupit za bebu, ne mogu to zadnji cas tako da dodu mi crne misli ali trudim se odmah pozitivno mislit i veselit se.

Bruna257
    29. Travanj 2016. 21:14

Aurelija znam tocno o cemu i o kome pricas... Zato mi nismo ni zurili sa kupovinom stvari za bebu, posebno nakon svega i problema koji su mi se izdesavali... Mi kindic necemo slagat dok ne odem u bolnicu, mm i sogor to mogu slozit i namjestit, jedino ce sve but spremno i oprano, mama ce namjestit krevetninu i sve ce nas docekat :) praznovjerje ili ne, al tako smo odlucili :)

Sto se tice bebinog lupanja, moja madam je otkrila zdjelicne kosti i sad udri po njima.... Rucice su joj dole nisko di i glavica pa me redovno skaklja njima po mjehuru i grebucka lagano... A nogama mlati po desnoj strani trbuha i guzom udara po lijevoj.... Tocno tako osjetim da je okrenuta i potvrdu sam dobila sad na uzv.... A kad joj je bilo dosta slikanja i snimanja na uzv,frajla je prekrila lice rukama i dosta.... Joooj ovo lezanje mi vise dojadilo... Danas me muz izveo-na benzinsku natocit auto :P i kupio mi sladoled ;) weeee 💞😍💖

.. what doesn't kill us, makes us stronger...

bebacica
    29. Travanj 2016. 21:23

Sanjarka da moram malo mirovati, usporiti tempo 😁 a nece mi tesko pasti stvarno mi postaje sve teze. Slonic tonic 🙈 Mislim da sam se taj dan jednostavno preforsirala, navecer mi je trbuh bio ko kamen 😫 nadam se da neces biti bolesna. Oko mene isto hara neka viroza, povracanje i temperaturica. Kod mm na poslu isto, nadam se da nece donijeti doma virus 😒

Malakoza kod mene je pocelo ko menstrualna bol u donjem dijelu trbuha, a onda je pocelo bolit nisam znala jel me ona glavicom tiska tako jako, dal me boli mozda pubicna kost ili zdjelica. Ugl boli te sve dolje, osjetis kad bol pocne popustati i onda nakon nekog perioda opet pocne bolit. Kolko sam skuzila gin pravi trud pocne lagano ima vrhunac i onda popusta. A lazni, kao kod mene, te odmah copne na najjace da ti se oci okrenu. I u nepravilnim su razmacima u 10 min imala sam 3, a poslje u pola sata ili malo vise jos 3-4 malo blaza. Setanje mi je pomoglo i navodno topli tus. Za iduci put znam, idem dir oko kuce i u kadu 😂

Aurelija
    29. Travanj 2016. 21:25

Ma i ja sam inace vrlo racionalna i ne bavim se takvim glupostima, ali valjda mi je dosla neka navala hormona pa me sve to pokolebalo malo... sva sreća pa me moja ljubav svako malo podsjeti da je tu i to me čini najsretnijom i malo opuštenijim  al ko što kaže sanjarka, ko će preživit 4 tj do sljedećeg susreta!!!

Abies
    29. Travanj 2016. 21:32

Ah Bruna jesi me nasmijala s izlaskom....slicno se svedu prvih par mjeseci :)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.