ojj evo i mene malo k vama...curka je bolje hvala na pitanju ...jos malo kaslje al proci ce...Mi sutra na drugom pregledu 😊 bas se veselim..
nadam se da je sve ok...danas svam vadila kks,glukozu,zeljezo i urin...vidit cemo kakvi su nalazi
IvaLea sretno na pregledu sutra, i čekamo izvješataj, sad je to već mala mini bebica
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Pozdrav moje drage ljetnice.. :)
Ja sam trenutno u guzvi, udajem se 16.01.2016 pa vam rijetko pisem..
Mi smo trenutno 11+2, sljedeci pregled nam je 1.12, i bas se veselim..
Nadam se da ce mi ginekologica dat uputnice da izvadim krv i za ostale preglede..
Jedva cekam da mi dode bebac, posto mi je prva trudnoca i bas mu se neopisivo veselim.. <3
Trudnocu odlicno podnosim ni jednom nisam povracala, imala sam rijetke mucnine sami, i smetaju mi jaki mirisi.. I ja sam se odlucila na kupnju jastuka i jedva cekam da mi dode, stvarno se da puno naucit od vas, najbolje ste.. :))
🙋♀️ 29
🙋♂️30
14.06.2016 💙👶
Someone i love was never born. 💓😇
22.02.2022 💔 21.tt
27.12 ➕
Baby girl 💗
Pozdrav Teja... :) tebi će sljedeća godina stvarno biti za pamćenje :)
Lijepo... čestitam!
Ako do sada nisi imala mučnine, onda niti nećeš.. :) blago tebi.
Sanjarka, ako smisliš nešto za nesanicu javi mi.. ak ne, pitat ću doktora sljedeći put.
Evo me, slinim po stolu i jedva glavu držim!
Teja samo ti uživaj u pripremama za svadbu , pa ćeš nam nakon nje više tipkat Javi nam se nakon pregleda
Ty da udremo po normabelima? hahhaha, je je i ja sam već slow down, a nije još ni 13h
Ja se nadam da je ipak samo faza, inače kupnja sušilice za robu je bila produkt moja nesanice, jadan mm ako to nastavi
Mislim da da, moja mama ih je pila u svim trudnoćama zbog povraćanja.
Sortiraj odgovore
Najstariji