Peppe moguće da je rano, al moguće i da ih ne bude što ne, ja u prvoj ni dana mučnine
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Jutro zenske!! Kako ste?
Ja dns odlucila malo produziti boravak u krevetu, pa se, eto, tek sada digla, pa rekoh, da se javim
Mi dns usli u 13. tt, nadam se da cu sada biti ipak malo opustenija. Nekako mi je, zapravo, brzo proslo ovih 12, sad nas cekaju druge tegobice. Veselim im se.
Sto se tice trbuha, meni se ujutro osjeti grbica, ali nisko je jos to, mislim da ni ne prelazi rub gacica.. Barem koliko sam uspjela shvatiti po internetu. Ima vremena za trbuh, nanosat cemo ga se.
Sanjarka, bome si mrsava, ali sad ces valjda nadoci, kad su mucnine popustile.
Ja normalno spavam na trbuhu, moram priznati da mi to i pase, jer sam dosta napuhana, pa sve lakse izade kad sam na trbuhu. Ali primijecujem da se nocima sve cesce svjesno okrenem na lijevi bok.
Bome si se ponovila, di si kupila jaknu i kojom si se logikom vodila, sto se tice velicine?
Ja sam nasla sebi kaput ali ga na kraju nisam uzela jer ne znam koliki ce mi biti trbuh, pa ne znam koju vel da uzmem... 40? Veci? Tak da na kraju nisam nis kupila i hodam u tajicama (sto me pomalo vec nervira).. Hocu se lijepo obuci, kak se spada!
Sto se tice kg, ja bas sad stala na vagu, i imam 1,5 kg vise nego kod prvog vaganja. Znaci, racunam da sam dobila oko 2 kg. Sto ne smatram tragicnim, pogotovo kad uzmem u obzir koliko sam jela. To sad popusta, moram vam reci. Unormalila mi se potreba za hranom.
Svim novim curama zelim dobrodoslicu, sad nas zbilja vec ima puuuno!! Bit ce djecice..
Tynchy, ne padaj u depresiju, sad slijedi najljepsi period t (tako barem kazu ), a i stize Advent i Bozic.. Pa Zgb ce biti svega, ja vec racunam svaki vikend bazati po Zrinjevcu, Tomislavcu.. Silno se veselim.
Iduci vikend je u West gateu sajam djeca, bebe i trudnica, mislim da cemo mm i ja informativno prosetati. Prvenstveno radi kolica..
Pusa curke!
http://www.trudnoca.hr/trudnoca-po-tjednima/13-tjedan-trudnoce/
Sanjarka, Dunyasha, pogledajte zadnju rečenicu :)
Rizik je sad prošao.. :) Moglo bi biti veselo :)
Dunya ma da usukala sam se, još sam na 49kg iako već tjedan dana jedem normalno.... mislila sam da ću ovo izgubljeno vratit brzinski kao i onakon obične crijevne viroze no neide, al kad krene mislim da neće stat
i ja imam malu kuglicu nisko nisko ujutro kad ležim u krevetu, malo je i provirila poviše gaćica, i mm je pipao i on osjeti no tokom dana nekako nestane hehhe
Jaknu kupila joj neki dućan Jack&Jones i već su im sniženja na zimsko.... uzela xs kao što i inače nosim, ja nisam htjela uzimat veću, jer sam išla računicom da je za sad ok ima mjesta u njoj, a ne vjerujem da ću neki ogromni trbuh dobiti prije kraja 2mj, ili početka 3mj, pa se nadam da će ovo proć, ako ne neću bit zakopčana
2kg su super, mislim da je to odlično
i zavidim ti na ležanju jutarnjem u krevetu, tako ja vikendom znam da kad se dignem ide red nekih mirisa po kući pa mi lipše u krevetu
I mene užasno kod kihanja zaboli na jednom mjestu, ili kad napravim neki krivi ili nagli potez zna mi se desit, momentalna oštra bol, baš me pripadne svaki put
Sortiraj odgovore
Najstariji