Ljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    CrazyPuppet
    29. Travanj 2016. 11:56

Ellie pa zato postoji ovaj forum da se jedne drugima jadamo i veselimo skupa...
    Na sljedećoj viziti ili poludi ako ti ne kažu nešto  i ne posvete barem 3-4 normalne rečenice, ili si složi priču u glavi da je sve ok, da si tu samo za svaki slučaj, zavali se u krevet i čitaj knjigu.

Abies
    29. Travanj 2016. 12:20

Crazy ovog cu se sjetit cesto sto si Ellie napisala. Super.

Sanjarka ma ja sam jucer lupocet progutala, mislila sam na bilo koji sirup/tabletu. A ovo mi po meni doslo. Jos sutra i trebalo bi na bolje krenut. Bas ti je veselo poceo porodiljni

Mama3put
    29. Travanj 2016. 12:34

Evo da se javim 😆
    Bila na pregledu jucer i dobila uputnicu za rodiliste a ako u meduvremenu ne rodim pregled opet za dva tjedna😊 momcina ima 3120 vec pa mi je bolje rodit sto prije jer do tetmina bi mogao i 4 kg natuc😕 uglavio se dolje,mrdnut vise ne moze al doslovno maknuti glavu vise nema gdje...
    Laznjaci su stalno skoro prisutni al sam i dalje ko armirani beton😑 imala sam malo prije nesto nalik na pravi trud pa sad cekam hoce li bit pravilnog razmaka i eto...

Krevetic ceka spreman jedino nisam montirala ovaj pomocni za u dnevni boravak,odjeca moja i za bebaca je u kosari spremna tako da slucajno nebi muz donijeo nesto krivo ili da nebi doneo nista pa da goli idemo kuci 😁
    Stavit cu vam kad stignem sliku stomaka da vidite sta je stooomacina sad pravim neku torticu vocnu i rucak...

Bruna257
    29. Travanj 2016. 12:50

Curke, imam pitanjce za one koje piju magnezij... Jel koja od vas uzima onaj od Hermesa, bioelektra ili kako god,300g? Koji vam je bolji? Dietpharmov ili taj?

.. what doesn't kill us, makes us stronger...

zabica25
    29. Travanj 2016. 13:36

Ej...
    da se javim..

Bruna,  samo ti miruj kao i ja  Ja pijem Mg, ali 375 iako mi je rekla 300..ne može naškodit. Dietpharmov uzimam i ok mi je. Ima i dodatne vitamine.

Aurelija, sviđaju mi se kolica..ova mint boja je super...baš privlači poglede. 

miska, super za zemljište...sad kuća i svoj na svome si. Odlično!

tejaaa, tvoj Leon je pravi dečko. Svaka čast...lijepo napreduje, neka, neka...

ejic, nisi jedina s osjećajem bez robice. Ja isto skoro ništa još nemam. Niti za sebe ni za bebu.

Crazy, hvala na podršci. Znam da se tu uvijek mogu pojadati i da imam vaše društvo. Ipak si ti moja Međimurka 

sarlina, ti si mi predivna..trbuh super, pelene, komodica...savršen..a zapela mi za oko i tvoja tunika? Koji dućan je u pitanju? Tvoja Mia je previsoko, a moja Hana jako nisko..ajmo se zamijenit 

Dunja zatvorena jesam, ali je glavicom već za van..skroz na ušću je...cerviks 1 članak. Ima zadatak da se popne gore  ja mirujem, stalno ležim iako nisam taj tip. 

Zumbul, neću skakat na muža..haha...

Malamimi, jeste li doma?

Sanjarka, ona je rekla da to nije dobro. Prerano je za porod, a jako je nisko. 

curica, super pregled :)

Život je pun iluzija i želja, a meni najviše treba DIJETE! :)

MalaKoza
    29. Travanj 2016. 14:35

Evo nas nasaftanih kremicom i goluzdravih 😁

Ne znam jel se kuži na slici ali nešto grdno ne valja sa mojom simetrijom. Ili mi je pupak u stranu ili linea negra. Još je jako svijetla ali uzivo se vidi.

A rekli su mi - ako je strast, proći će. Ako ne prođe - ljubav je.I nije prošlo...

sarlina
    29. Travanj 2016. 14:45

Hej curke....koje glupo vrijeme....blah
    Sanjarka...pa samo da ti ne zakuriš....čuvaj se koliko možeš, a curka da brzo ozdravi ..
    Starim....kreni čučnjeve i šetnju, ako želiš da mrva krene van lol...
    Ellie...a bemu više i kretene...ja znam da bi ja urlala -a to samo mislim - kad dođe do toga da mogu, povučem se jer mi neugodno...živce probaj na stand bye...
    Žabice...hvala na pohvalama  ...tunika prije godinu dana kupljena u Image Haddadu, tj. držala sam butik s njihovom odjećom...nema toga više, a meka je, tanka i super ugodna..a naše Hana i Mia - ajme...pa izaći će mi kroz usta....danas kao da je pljeskala rukicama od nogice...smijala sam se kakva feeling bio i što je radila 5 min...cijeli frizerski zinuo hahahh..
    Kinderbet je stigaooooo...i sad skužim da nemam bijele ili žute plahte...imam 2 roza koje mi ne pašu uz ništa ahahahha...pa idem u šoping toga....i bila u Jysku -  bolesnica sam joooj...i kupila skoro istu komodu kao ovu za previjanje, ali sa 5 ladica - za samo 350 kn - tako da znate, ako kome treba..nije neka kvaliteta, ali izgleda pristojno....
    Abies...nadam se da su se sinusi smirili...natapaj ih i parenjem....dobro je i za ten...
    Dunya....bravo za organizaciju-to je pola posla ...
    Ostalim curama kisss.....idem tražit plahte...

MomM.94
    29. Travanj 2016. 14:46

Ajme ja dok sve procitam nist ne popamtim, sva imena mi se izmjesaju ko je kaj pisal..

Curke 5.mjesec je tu i polako ce nam dolazit nase bebice, jedva cekam dok pocnete vi u 5.mjesecu pa da podijelite s nama iskustva i da vidimo ta slatka bica..

Miamimi nadam se da si vec doma i da uzivas sa svojim blizancima, dok stignes stavi nam slikicu..

Starim mogla bi ti onda druga, ako Maja nije vec u meduvremenu rodila kad se ne javljaa... Majo javi seeee...

E one koje imaju u planu rodit u Merkuru, 05,05 je Dan primalja, i taj dan se moze od 15-19h, doc poogledat rodiliste, razgovarat s primaljama i upoznatih ih, ja i dragi imamo u planu ic, i bas se veselim da vidim kako sve izgledaaa.. Mislim da je zabica vec o tome nesto pisala..

🙋‍♀️ 29
    🙋‍♂️30
    14.06.2016 💙👶
    Someone i love was never born. 💓😇
    22.02.2022 💔 21.tt
    27.12 ➕
    Baby girl 💗

sarlina
    29. Travanj 2016. 14:48

MalaKoza....ma super je to puponja.......i nije ti pupak u šrek hahha...nego linea, kao i moja.....no sikiriki...

MomM.94
    29. Travanj 2016. 14:51

MalaKoza koja lijepa busaa, mi jedan dan razlika u terminu, a moj upola manji...A nemas niti jedne strijeee...Zavidimm, ja zasad dobila samo jednu, al imam osjecaj da mi ih ne gine jos..

🙋‍♀️ 29
    🙋‍♂️30
    14.06.2016 💙👶
    Someone i love was never born. 💓😇
    22.02.2022 💔 21.tt
    27.12 ➕
    Baby girl 💗

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.