Ljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sanjarka88
    25. Travanj 2016. 14:44

Da da i ja sam odvalila na sv. Roka 😂😂

Sta se tice tetri imam i ja šarene od malog andela kupljene za pokrivanje, brisanje i sminku... A za to su dobre 😃

Ja jos nisam junioru izabrala kombinaciju za izlazak a bome ni sebi 😨 u cemu ce te vi iz rodilista?

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Sanjarka88
    25. Travanj 2016. 14:47

Betty puse Andri ! 😘

Ps. Gdje nam je Ejic? Nema je već danima...

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Abies
    25. Travanj 2016. 15:00

sanjarka - kao i u prvoj t. u trudničkom. hlače majica (vesta), a to će muž daj Bože zaboravit da vozi u autu    (joj da je onda izvadio, ne znam jel bi me pustili doma u spavaćici; jedino bih bila u manje zgužvanom izdanju). trbuh je još postojan poslije, možda za koji tjedan manji
    za gospođicu - bodi, kombinezon onako sa stopalicama ili pamuk ili pliš. vj pamučni i dekica. pamučne rukavice na ruke, kapica na glavu.
    ovisi, malo pratit prognozu taj period. tad znaju bit oni pljuskovi. više me muči kako tako malu bebu oblačit od 15.7 - 15.8. kad bude sparina

curicax3
    25. Travanj 2016. 15:02

Sanjarka, da duži ciklusi....zapravo neredoviti, policistični jajnici i tako svašta nešto...prognozirali mi da ću jako teško ostati trudna bez hormonske potpore, a vidi menezato me i iznenadila ova trudnoća, malo nismo pazili, ja bila uvjerena da nema šanse da ostanem trudna, jer već trebam dobiti drugu kad iznenađenjesad mi je drago, stvarno smo htjeli troje djece, s vremenom, ali više mi takve stvari neće padati na pamet

uživaj u svom zasluženom odmoru, ti stvarno nemaš puno vremena za odmaranje!

Littleladybug
    25. Travanj 2016. 15:24

Evo i nas sa pregleda..opet mi je rekla gin da je malecki debel, i jos je dodala da mu je trbuscic napredniji 2 tjedna a da ima kratke noge jer mu natkoljenica zaostaje tjedan..inace ima 1750g.. dva tri puta sam je pitala jel to sve ok, ali je dala neki nedefiniran odgovor..tako da san down totalno..nekako mislin da je sve ok dok god on lupka i tuce, a to radi stalno..
    najavila mi je iduci put bris na beta hemoliticki..ja sam na +8 od pocetka trudnoce, to nije komentirala nista..idem pojest nesto i malo u horizontalu dok sredim misli i utiske

Abies
    25. Travanj 2016. 15:34

babycoming, ne brini. da je nešto sumljivo već bi išla na daljnju obradu.
    moj malac je imao kratke noge u odnosu na ostalo. trbuh ili glavu veće za tjedan, nešto baš kako treba i noge kraće. upoznala ga na 40+1, u otpusnom pismu piše rođen/ odgovara za 39tt. a kako su to računali pojma nemam. a nešto su mjerili po nekom kriteriju
    sjetilo me na Maju i preveliko srce, panika bolnice, pa bejbi ok. HB

bettyboop_st
    25. Travanj 2016. 15:57

Tpol bas mi je drago, da ima jos neko, ko ce stat i potvrdit ono sta znam Osjecam se ko pale sam na svijetu, kad krenem, objasnjavat neke stvari, i ako ne panicaris, nije te dovoljno brige.Ovo mislim opcenito, na mnoge trudnice, sa kojima sam okruzena, tako, kad neko spomene, nesto drugacije, odma mi je lakse 

Bruna257
    25. Travanj 2016. 16:38

Evo prijavljujem u srijedu uzv kod dok koja me papirnato vodi(zbog uputnica i briseva).. Pa cemo vidjet kako Sofia napreduje, i kolko kg sam natukla(bojim se da u ovih mj dana dosta 😞😖)

Mi smo curki za izlazak iz bolnice pripremili bodi bijeli na roze cvjetice i roze hlacice sa stopalima(+carapice ak bude potrebno), gore sivu pletenu vesticu za zekicem i one rukavice..uz to jos bijela kapica ak bude potrebna... Pripremila sam i bijelu dekicu pamucnu i tetru, ovisi sad kakvo ce bit vrijeme i kolko bude toplo/vruce... A za sebe-nemam pojma,tajce i gore tuniku ili haljinu... Ovisi isto o vremenu...

.. what doesn't kill us, makes us stronger...

Ellie00
    25. Travanj 2016. 16:44

Pozdrav cure.
    Ja doma! Mislim da su 70% odjela danas poslali doma.
    Ukratko- napravila jutros 3 ctg-a, od kojeg je jedan i pol bio ok. Najbolji je bio onaj zadnji o kojem je ovisilo ocu doma pa se Ena zainatila.
    Bila sam na pregledu kod doktorice koja me i poslala/ primila u bolnicicu i popricale o svemu i pregledala me (ginekoloski ak se vec o tome prica- otvorena za prst tak nesto mi rekla). 
    Uglavnom glavni problem zbog kojeg sam primljena- tlak su sredili i sad mi je ok  moram ga pratiti i naravno piti tablete. Ctg je po njenom misljenju tako uspavan zbog terapije, moram kontrolirat da se beba redovno mice i svaka 3 dana dolazit u dnevnu ambulantu da ga naprave. 
    Ponovno za narucena za hospitalizaciju sljedeci pon. Onda ce vidjet sto i kako cemo dalje, tad cu i vec biti negdje 35+4. Rekla  mi je 10 puta da ak ista osjetim sto nije uobicajno nek dodjem na hitnu da ne razimsljam uopce. 
    Sad mi prestoji strogo mirovanje doma i nadam se ne zivciranje... Hvala cure na podrsci

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.