Leptirice, ja sam tetrala sa tetrama iz Srbije. Nesto su tanje od lolinih ali ako ide jos ulozak u njih meni su bile taman.
Valjda mislimo na iste...
Hvala na cestitkama
Helou cure 😊
Malamimi draga cestitam ti na bebicama i sto ti je sve lijepo proslo ❤❤❤❤
Sanjarka a i meni fali piskaranje, ali kad 😯 😍😘😘❤❤❤
Elie nadam se da ce se rijesiti nesto s tim ctg-om, mozda je pokvaren i da ces brzo domeka 😘
Bila u TA. Uloziva za vrh prsta 😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆 sve drugo oke. Salju me na kontrolu za secer. Uzv za tjedan i pol ovisi kad me naruce. Sljedeci pregled 23.05.
Laznjaci se smirili. Jedva cekam roditi. Fakat sam toliko umorna i sve me kosti od cica na dolje bole. Zapravo sve me boli. Umorim se dok pijem kavu. Mali debeli slonić 🐘
Pusa curke i sretno svima na pregledima 😘
Create a life that feels good on the inside, not one that just looks good on the outside.
Pelenice su od Molly 😊
I bruna mislim da si me ti pitala, imam dva mala covera od Molly i jedan bambino mio. Ionako ce u Pampers dok ne otpadne pupak. Mislim jos i Milojke naruciti kad vidim kako ce uopce to funkcionirati sve 😁
Create a life that feels good on the inside, not one that just looks good on the outside.
Malamimi baš mi je drago što je prošlo tako brzo i da je sve bilo u redu...sad se manje bojim indukcije ako dode do nje... ticker je zakon
Sanjarka napokon i ti odmaras ...mene piši za pregled srijeda/četvrtak tj idem za St na 24 h opet...
Abies meni frendica rekla da zadnji put u St nisu imali spavaćica pa je ležala gola u boxu ,pa da svakako ponesem bar jednu dvije svoje...
Svima ostalima šaljemo puse iz Tučepa ispod Biokova okupanog snijegom i burom
Abies mene to zadnjih par dana, pa si mislim kako ulaskom u 7.mj sve otezalo, zato mi teze.. A opet vezem sve na stitnjacu, tj cinjenicu da je nemam... Iako su mi nalazi odlicni, i gin i endokr su zadovoljni s njima... Samo taj iscjedak me zabrinjava...
.. what doesn't kill us, makes us stronger...
Pozdrav curke!
Prije svega cestitke Malamimi na curici i decku! Neka su zdravi i veseli a tebi zelim brz oporavak!
Evo ja sam stigla na sezonu no trenutno sam u postedi posto je ruzno vrijeme pa me je sef ostavio doma zadnja 2 dana da se ne smrzavam.
Inace sam dosta emotivna ovaj mjesec jer je ovo mjesec kada se trebala roditi moja prva bebica koja je nazalost otisla u 7tjednu trudnoce proslo ljeto pa sam malo skicala Proljetne bebe 2016 i vidim da se kod njih pocelo ozbiljno zahuktavati jer bebice stizu skoro svaki dan, prekrasno!
Ja se osjecam super, pokusavam si zakazati redovan pregled tu gdje sam preselila i vec kasnim dobrih 5 dana ali nitko da se javi na telefon pa ih moram ocito malo vise stisnuti. Malo mi postaje teze spavati i okretati se u krevetu ali sve u svemu ja sam odlicno! Idalje sam na +5kg sto je idealno jer jedem zdravo i dosta se krecem.
E sad jedna zanimljivost. Privatnik na zadnjem 4D mi je rekao da mi je u Trudnickoj knjizici zapisano da me je moj HZZO ginic svaki pregled gledao ginekoloski (rukom) no to nije istina. Mene dosada nijednom nijedan ginekolog u cijeloj mojoj trudnoci nije pogledao dolje sa icim a kamoli rukom. Vidim da sve pisete o tome no moji pregledi su uglavnom ja dodjem, sestra izmjeri tlak, tezinu i dam mokracu na test, udjem u ginica - pita me jel sve ok , imam li kakvih tegoba, ak ne (a obicno nemam nikakvih) sjedne me na UZV da izmjeri bebicu i to je to, idem van. Sto mi je ciniti onda sad na sljedecem pregledu posto vidim da je to ogroman propust???
Saljem vam burovite puse sa Jadrana!
Nessah drago mi je da si se javila...di si na sezoni?kolika je bila beba na zadnjem pregledu?mi smo tu s terminom pa mi je uvijek drago čuti i vidite kako napreduje te ...
Malamimi jel ti nadoslo mlijeko?
Znaci tbl za bolove ti oni daju nisi nosila svoje?
Nessah cudno mi je da te nije gledao dole, mislim neznam kako drugcije da vidi dal si otvorena i sl....hm. Možda ce sad krenit s tim kad ulazis u 8mj
Neznam bas cudno. U mene je svaki pregled ujedno u vaginalni pregled.
Baby oooo pa kod tebe se nesto i pokrece 💪 da nam nebi i ti preko reda? Nema zurbe stisni te nogice bar jos mjesec dana 😂
Cure ja bi rekla da je iscjedak bez mirisa i svrbeza skroz normalan, pojavio se i meni.
Teja pisi nam 😘
Pregledi:
Pon: Babycoming
Uto: Mare, Kleopatra
Sri: Zabica, Teja, IvaLea
Pet: Sanjarka
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Sortiraj odgovore
Najstariji