Malamimi cestitke i brz oporavak zelim!! Mm i ja nazdravljamo sa djumbirom
url=https://lilypie.com]
Jjjjjuhhuu...bravo Malamimi💗...srce mi je poskocilo od srece da je sve dobro ..i curka je iznenadila..ppppreeedivno.
Odmori i uzivajte u ljubljenju i mazenju❤💕
Joooj, curica i decko.
Malamimi, cestitam!!! Odmori, nadam se da se nisi namucila, javi se kada stignes.
Malamimi čestitam, bravo za tebe i za bebice, decko i cura kak lijepo, mazite se i pazite
Bok curke, ja vam se vec dugo nisam javljala jer sam imala ubitacan tempo, posao, seljenje, svasta nesto.. :)
Evo prije 2 tjed'a otisla u bolnicu jer me nedto bolilo gore visoko, ispod cica, i zadrzali me. Napravili ctg i kazu imate ceste trudove. Dali su mi odmah lijekove i radili konstantne ctg, nakon tjedan dana me doktorica pusta doma i kaze sad 3 tjedna mirovanja. Do 35-tog tjedna. Ja te trudove nisam ni osjetila, ta bol zbog koje sam dosla nestala je sljedeci dan, a dole sam bila potpuno zatvorena, urinokultura uredna, ma sve.. sad evo doma lezim i brojim dane do 35-og tjedna i kontrole slj.tjedan. Mislim da ce se mali roditi odmah u 36-om od moje srece i od stalnog jurcanja za stvarima i uredenjem. :)
Jel ima koja dezurna nespavalica???
Ja vec zujim poprilicno,neznam kud sa sobom...:(
Deedee samo ti lijepo odmaraj i cuvaj i sebe i bebu... Sad je to najbitnije... Namjestit i uredivat stan mozes uvijek....
.. what doesn't kill us, makes us stronger...
Dobro jutro ljetnice, nadam se da ste sve dobro i bez komplikacija. Meni kontrakcije nedaju spavati iako sam se nakljukala tabletama. Bebe su mi uzeli da se odmorim.
Ukratko kako je to izgledalo... Dosla sam u 9h, do 10 bila na ctg-u jer su snimali jednu po jednu bebu. Nasmijala se zajedno sa sestrama jer ih nikako nije mogla pohvatati. Iza 10h dosao je prof, pregledao me i predlozio da induciramo jer trudove nisam imala, a otorena jesam onih 5 cm. Iskreno... Babica i ja smo prije toga razgovarale i ona je rekla da ona mozda ne bi, nego da me zadrze. Sad mi drago sto su me inducirali.
Oko 11h dobila klizmu, iza 12 bila u boksu. Do tad sam setala okolo naokolo bez ikakvih bolova. Oko pola 1 dobila drip, u 1 epicu i do prestanka djelovanja epiduralne skroz se otvorila. Posto sam isjetila te zadnje trudove i veliki pritisak pozvali su profa i Igor je izletio u prvom trudu. Ona je isla 10 min kasnije jer su mi prokidali vodenjak i trazili njen polozaj. Malo im se zarotirala poprijeko, ali su je nekim stiskanjem po trbuhu uspjeli okrenuti na zadak. Ona je veca, a i u tom polozaju, mogu vam reci da je isla puno teze. Tiskala sam iz petnih zila, al sam imala osjecaj da nikad nece izaci. Poslije sam cula komentare specijalizanata, HB da je prof bio tu i kako ju je uhvatio za noge i nekako zarotirao, izasla je zdrava i prava. Nisam rezana, nisam popucala, al me zato sad peru kontrakcije na kvadrat. Izdrzat cu, oni dolaze u 5 i bas sam nestrpljiva. I da vam kazem, uopce ne lice...
Lp i hvala na cestitkama i lijepim zeljama.
Sto god vas zanima, pitajte. Rado cu vam odgovoriti.
Super je bilo sto sam sama bila u predradjaoni, sama u boksovima i evo me sama u sobi.
Jutro opet ta nesanica, zujim vec neko vrijeme. Cekam mamu da se digne i da pijemo kavu 🍵Malamimi stvarno svaka cast, super si to odradila 🙌🙌 a Masa i Igor neka samo ljepo papaju da narastu veliki 👶👶
Sortiraj odgovore
Najstariji