Ljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Abies
    25. Travanj 2016. 06:25

Pa to je bio ekspresan porod! Za pozelit. Osim ovog dijela da je cura na zadak. I to izdrzala.
    Bravo! Bravo! Bravo!

Malamimi mene zanima sd. Jos neke stvari. Spavacica - imala svoju ili imaju. I wc papir ima li ga? Stize mi vrijrme da se torba spremi. I muz ako je na porodu - ono odijelo dobije ili kupuje? Ako ti jos sto padne na pamet da mi/nam treba u torbi pisi. Pliz.

Bebice su u inkubatoru? Dojenje imas po satu ili kad zelis? Nadam se da su super bebice. 
    Jedino ono sto ide - mekonij pad tezine, sa ili bez blage zutice...

Trazi ih iglu neceg protiv bolova. Maternica se naglo skuplja pa boli. Jos ako dobivas tabletice za skupljanje, boli. A injek ce jace i brze djelovat od tablete. 
    Zelim ti da si tako i ekspresno doma sa svojom obitelji.

Mama3put
    25. Travanj 2016. 07:19

Malamimi cestitke! Zelim ti brzoporavak a bebicama puno zdravlja,srece i duuug zivot!! 😊

Dunyasha
    25. Travanj 2016. 08:02

Jutro!!
    Malamimi, cestitke na Masi i Igoru, neka budu zdravi i sretni cijeloga zivota!! Procitala sam porod i nakon sto sam bila gore, tocno tr vidim i u predradaoni i u boksu. ;) 
    Je li tata bio

CrazyPuppet
    25. Travanj 2016. 08:40

jutro komadi!
    joj Malamimi još jednom ti od srca čestitam, porod je kolko vidim bio super! I glavno da su bebice i mama ok :D Ne mogu vjerovat da su nam već stigle prve bebice - ja sam na redu tek za 3mj. 
    Ja primijetih da kako sam ovaj vikend radi vremena malo više bila po kući i izležavali se (čitaj: nisam sjedila, ali sam se umjereno kretala) puno se bolje osjećam, nemam mi dolje nikakvog pritiska. To sve ide u prilog tome da malo ranije odem na bolovanje. Samo da još porješavam do kraja ovu papirologiju i ode ja...  Cure koje ste s posla išle na bolovanje, kakva je procedura i kakva je naknada u odnosu na plaću?

Ellie00
    25. Travanj 2016. 08:42

Jutro cure. Ja napisala ujutro u 5  cijeli post i onda ga obrisala... 
    Ja u iscekivanju vizite i doktora da mi netko nesto i pametno kaze jer ovo cijelodnevno ponavaljanje ctg-ova ne znam koliko ima smisla.. Jutros opet nije dobar.

Malamimi cestitke od srca na bebabama... Drago mi je da ste svo troje dobro.
    Ugodan dan svima

CrazyPuppet
    25. Travanj 2016. 08:47

Ellie, a da oni tebi preko UZV-a i Color dopplera pogledaju bebu, otkucaje, protoke i pupčanu? Ja ne kužim što im ovo znači? Pa dokle više? Taj CTG je glup jer teško ga namjestit kako spada, pa se beba okrene, pa ne znam šta... Baš te muče bezveze

pupoljak
    25. Travanj 2016. 09:17

Jutro,
    ja se nisam bas dugo javila ali sam vas redovno citala(Sanjarka hvala sto me nisi obrisala )...dok sam pisala nekako sam bila na ignore pa sam odustala ali evo ne mogu odoljeti a da ne cestitam hrabroj mami Malamimi,bebicama sve najbolje u zivotu a tebi brz oporavak.Drago mi je da je porod tako brz bio.Sad nekako imam vise snage i hrabrosti,kad ti prezivi a dvoje rodi(i to jedno na zadak) pa i ja cu sa jednim ovim ....

Moja trudnoca hB super tece bez posebnih tegoba 

Ugodan dan svima

pupoljak
    25. Travanj 2016. 09:23

i naravno Elli tebi zelim da sto prije izadjes iz bolnice i uzivas u zadnjem periodu trudnoce kao i svim mamama koje imaju tegobe da ih sto prije puste na miru 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.