Malamimi, čestitam na bebicama. Ipak je cura bila sramežljiva i odlučila vas iznenaditi.
Puno pusa od nas 😙😙😙😙😙
A rekli su mi - ako je strast, proći će. Ako ne prođe - ljubav je.I nije prošlo...
Malamimi cestiiiitke! Bravo bravo.
Moram vam reci da smo obavile (za mene) dobar ctg!!!! Jeeej. Mrdala se i tukla me i odmah su otkucaji bili ok.
Da Abies i meni je prvi put bilo sve to oko ctg-a fora i zvuk srca i sve... Al kad sam po 4 h na dan prikljucena na to vec sam ga sanjat pocela... Rekao mi dr danas na viziti- pa koliko vi to papira imate, potrosili ste nam tjednu zalihu 😀
Malamimi čestitam od 💗
Nadam se da ste svo troje dobro i da se mazite i ljubite. 😘😘
..da nema nade, srce bi prepuklo..
Vecer ljetnice, kod nas je isto oblacno i nikakav dan. Pospana sam cijeli dan 😩
Bruna meni se to dogada nakon rucnog pregleda i to sad zadnja dva, prije nista. Zadnji put je bilo poprilicno na dnevnom ulosku vec sam mislila natrag k njoj. Ali do naveceri je nestalo i sve je bilo dobro.
Ellie super za dobar ctg!🙌
Malamimi cestitam na bebicama 😍 Tebi zelim brz oporavak.
Malamimi čestitam!!
bila sam posebno vesela kad sam pročitala Maša
znam da si priželjkivala drugu curku
Sad odmaraj, imala si dvostruki porod. Baš sam sretna da je sve dobro prošlo
Malamimi sve najbolje bas sam sretna zbog tebe i tvojih malisana 🍾🍾🍾🍾 🍨🍺🍨🍺👏🏻👏🏻👏🏻
Aurelija,i mene je to cudilo al kad sam dosla kuci citam nalaz i pise duzina cervixa a gledala je samo ultrazvukom, mislim to je bio taj poseban gdje gleda bebu od glave do pete, samo znam da me nije gledala dole 😀😀 imam sljedeci pregled 3.5 pa em bas zanima jel opet samo ultrazvuk ili sta drugo :)
Malamimi cestitam!!!!!!
Brzo si ti to odradila. Bravo mama! Nisam u toku od starta, vidim sad da si htjela jos jednu curu pa jos vise veselja.
Neka ste svi dobro i cim prije doma.
Bruna moze bit od pregleda. Ako se ponovi javi se dr.
O Malamimi ti si to kako spada odradila vidim 10min razmaka. Nije cr bio po tom zakljucujem. Bravo!!!
Javi se kad stignes x3
Malamimi cestitam od srca! Ne mogu vjerovati da su prve bebice vec stigle. Brz oporavak zelim draga!
[url=http://www.thebump.com/?utm_source=ticker
Malamimi iskrene cestitke na bebicama,nek su zive i zdrave,a tebi zelim brz oporavak.Sad se odmaraj i uzivaj sa Igorom i Masom
Sortiraj odgovore
Najstariji