Dunya HB da je Nika dobro,ustvari odlicno, i da si i ti dobro... Neka ti to zadnji posjet rodilistu prije poroda...
Zabice ja od uvijek imam slabe kapilare u nosu, al nocas je to bas koma bila, valjda od umora i neispavanosti...
Cro&Crazy mislim da tete sivalice na fb isto imaju u ponudi te produzetke za bodice...
Razmisljam se,cije cu tetre deblje i kvalitetnije, lola ili tosama? Iskustvo/savjet?
.. what doesn't kill us, makes us stronger...
Bruna, lola definitivno, gusce su.
A tko je pitao za xkko tetre, Inaj ih je uzimala koliko se sjećam, te su najbolje, najgušće.
Dunya drago mi je da je sve ok! Kako te nepotrebno isprepadalo
Zabica ja sam odlično, ne osjećam se trudno uopće pa me sram išta pisati OGTT ću ponavljat kad mi se bude dalo. Ne doživljavam ja to previše ozbiljno, znam da se zdravo hranim i nikad nikakvih zdravstvenih problema nisam imala osim kiseline u želucu... Tako da sve ignoriram i uživam u životu. Bebač mi se javlja svaki dan sto puta, čovječe taj ne spava
Mene isto zanima deblje ili tanje tetre?
Cure s mučninama želim da vam što prije prođe sve :((
Pregled tek popodne u 6, nemogu dočekat aaa
E da neznam jeli se spominjalo, ali otvoren je next u jokera, sva robica je tako kvalitetna i mekana i predivna
Kad smo vec kod alkohola, meni tlak jucer 90/60. Kaze dr slobodno popijte deci crnog! A ja ono wtf, ja natocim 0,3 i jos to imam griznju savjesti haha!
Aurelija i ja imam isto koji dan nizi tlak, kad idem kod gin onda od uzbudenja poraste na 110/70... Kad mi sestricna mjeri(ne digitalnim, nego onim ko kod dok,ona je med. sestra), ona je obicno 100/60 ili 90/60... Pa popijem kavu ili pola deci crnog i odsjece mi noge... Pijana ko letva.... 😚😙😜😁
Sunshine ti si iz D. Rese, ako se dobro sijecam... Jel znas mozda da li ima Lola negdje u mrzlom polju ind. trgovinu pa da se po nizim cijenama mogu kupit tetre kod njih? Ili ako bilo tko ima ikakvu informaciju? 😁😊
.. what doesn't kill us, makes us stronger...
Cure evo i.mene sa pregleda!
Hvala B sve je super!
Cura ima 1450 grama, veća za 10ak dana, ostalo sve super! Ja zatvorena, dobila 1 kg. Sad sam na +3 od početka trudnoće. Idući pregled je za 3 tjedna i valjda od tada kreće i ctg.
Sad sam mirna i sretna.
Ljubimo vas sve nas dvije 😘😘😘😘😘
..da nema nade, srce bi prepuklo..
Hej ljetnice,
evo ja još na poslu, uzeo mi muž auto čekam da se vrati po mene!
Elena ja bi slušala dr, neznam što drugo u svakom slučaju sretno!
Crazy čitam neka: Žena prije mene tako nešto... ugl lagano štivo i daj odi liječit krizu sa shopingom
Aurelija super da je sve ok, i da možeš u shoping jej!
Dunya uh ne ponovilo se koja curka joooj!
Zabica uzivajte na kavici
Curica samo ti uživaj na go, no nemoj nas zaboravit
Cro da da još do petka! bilo je i vrijeme hahhaa!
Ivf bravo za tebe i tvoju curku, lijepo napredujete i samo tako do kraja
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Bruna koliko znam nemaju ind. trgovinu vise,ali jos ce mm pitat jednog covjeka pa javim. Ja uglavnom nisam kupila niti jednu tetru,nasljedila sve od sogorice a sveki nasla lolino novo pakiranje od 10 komada na tavanu pa sam opremljena. Uglavnom bila sam sokirana kolko te 'krpe' kostaju zapravo.
Nadam se da ce se svima rijesit pomalo problemi 'blazenog' stanja i prijavljujem svoj pregled u cet predvecer.
Uglavnom nadam se da se moja curka okrenula. Jedan dan mi isto zadala teske brige. Nisam je osjetila od 10,11 navecer do 11,12 ujutro. Pojela slatkog,legla na lijevi bok,masirala trbuh...nista. I tad se princeza probudila,spavala valjda. Taman sam se krenula spremat na hitnu. Iako je dan prije bio raspasoj i trbuhu i od tada su pokreti drugaciji i sve po starom pa si mislim da se tada okretala.
url=https://lilypie.com]
Pregledi:
Uto: sandrich, Ivf
Srij: Dunya
Cet: Malamimi, bebacica, Sunshine
Pet: Bruna (sub)
Sunshine znaci i tebe beba prepala? Zna i moj imat momenat mira no rijetko. Ja se pokusavam ne opterecivat s tim, i ne panicarit. No svjesna sam da se takve stvari desavaju al racunam ionako ne mogu utjecat na nista pa bar mogu pokusat zadrzat mir i ne paničarit uh uh ...
Inace moj trbuh preko noci dobio neku novu dimenziju al doslovno preko noci. Kao da se uduplao i iskocio skroz prema naprijed?? Ne kontam... Bio je lijepsi jučer 😂
Sniceli se kuhaju, a zeludac sam privremeno zatvorila s jagodoma 🍓
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Sortiraj odgovore
Najstariji