Ljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    vjeverica8
    14. Travanj 2016. 19:34

Sarlina, Starim i Tpol bravo za preglede!! Sve neke dobre bebe na ovom forumu  držim fige za ove koje neće dubiti na glave da skuze kako je to zapravo super položaj 
    Žabice kolica su jako jako lijepa 

Bruna257
    14. Travanj 2016. 19:35

TPol nisam postala kuma nego smo si vjencani kumovi sa njima i to mi ujedno sestricna :) ali svejedno puuno hvala...
    Evo sad malo detaljnije, al u kratko- jucer se pocela otvarat a danas je zbog secera stavili na inducirani, znaci i gel i drip, malo je recnuli(4savica), od pola 8ujutro do pola 2 popodne... Mada ju je vec u noci pocelo lagano bolit, veli da kad su je na drip stavili, da je mislila da ce umrijet, izbezumljena bila.. Ukratko rekla mi-nikad vise 😁

.. what doesn't kill us, makes us stronger...

vjeverica8
    14. Travanj 2016. 19:41

E da, Bruna, čestitam!! 

Bruna257
    14. Travanj 2016. 19:45

Hvala, obitelj se na veliko siri 😍👏😊

.. what doesn't kill us, makes us stronger...

Ellie00
    14. Travanj 2016. 19:51

Pozdrav svima i hvala na lijepim zeljama svima :).

Bila sam danas po prvi puta u TA u Petrovoj zbog tlaka. 
    Nakon sto sam se naslusala i procitala svasta o trudnickoj u Petrovoj bila sam na iglama. Mm me vozio i hvala Bogu da je zbog kise i parkinga, a i lijepo ga imati uz sebe. NIje bila velika guzva. Zvali su me najprije 2 puta mjerit tlak i tezinu (tezinu jednom naravno) i nakon cca 1 h cekanja me zvali na pregled. Dr. Gasparovic je bila na pregledu, pricale smo najprije o cijeloj trudnoci, obiteljskoj amnezi i kratko me pregledala. Tlak mi je bio 140/90, taman granican, al posto luduje i skace gore dole narucila me u srijedu na hospitalizaciju (promatranje) i dobila sam terapiju. Iskljucila je preeklampsiju jer nemam proteina u mokraci, nisam dobila na tezini puno nisam otekla. 
    Nadam se samo da ce to biti stvarno samo promatranje od par dana i da cu ipak jos prije poroda doma... :(

CrazyPuppet
    14. Travanj 2016. 20:05

Starim Noa je vec pravi bebac, jos malo i eto ga :-) 
    TPol slikice s UZVa su predivne, bas se lijepo vidi.
    Bruna bravo za kumu i čestitam. Vi koje prvi put rađate nemojte se dat prestrasit od bolova, to je za svakog drukciji osjecaj. Boli jako, ali neke više neke manje. Meni osobno nije bilo nis taaak strasno, gore mi je kod zubara ići pa kad mi onom iglicom ubode u živac, sve zvjezde vidim. 
    Ellie bravo da su iskljucili preeklampsiju, sumnjam da ce te dugo zadrzat na stacionaru, promatranje ti je do tjedan dana...

inaj
    14. Travanj 2016. 20:34

Večer curke!!

Mi smo cijeli dan u nekom pokretu...
    Bravo cure za pregled i za bebače
    Vjeverice ja sam ti imala djevojačku tematsku večer, bila nam je tema Trash party, suknjice od tila sam naručila preko e baya, kuma je uredila prostor šareno , šljokičasto s balonima, i tak nekim rekvizitima, mjuza je bila ona prava trashovska 90-tih, imali smo jedino lutka na napuhavanja sa "alatkom" ali više iz fore, kasnije smo završile u diskaču i tipovi su nam prilazili jer se mogu slikati sa napuhankom-tak da je frajer bio hit
    Kumina djevojačka je bilo nešto moulin rouge, crno crvena tema sa srcima, ružama, čipkom i tak
    Ako imate prostor da se svašta napraviti...

I da 21.4 bude u lidlu opet baby i trudničko

Uživajte

Cro262
    14. Travanj 2016. 21:00

Vjeverice, da, ja ću roditi na Merkuru. I hvala na lijepim željamada se okrene, ja joj to pokušavam objasniti, ali nikako da shvati 

Sanjarka, tu sam, tu sam, prisutna

MalaKoza
    14. Travanj 2016. 21:30

Tpol, meni ovdje tecaj pokriva zdravstveno pa nista ne placam, ali dragi mora platiti ako ide. S time da on ako ne zeli ne mora ici na tecaj, a svejedno moze prisustvovati porodu. Cak i na carski moze sa mnom, u slucaju da bude potrebno.

A rekli su mi - ako je strast, proći će. Ako ne prođe - ljubav je.I nije prošlo...

Abies
    14. Travanj 2016. 21:36

Starim meni ped veli svaki put da je moj iznad prosjeka visinom tezinom, al tvoj decko je stvarno velik.
    Crazy utjesno o boli. Meni frendica rece danas bolit ce mislit ces da ces umrijeti ali neces. I kad je vani gotova bol. 
    Ellie zao mi je bit brutalna - znas da svasta moze biti. Mozes lezat 2 dana, a mozes i do poroda. I postoji opcija da zbog tlaka moraju i prije termina reagirat...obicno carski. Naravno i ona bolja prva opcija odi doma drugi dan i sve skolski. Javljaj nam se.
    Cro merkur ...  jel nas ginic ti koju jos rekao o merkuru? Zbrajam da si ga pitala za merkur. Mene kopka isto njegov odg... ps mislim da merkur jedini i ima iskustva s porodima na zadak...al okrenut ce se ti klinci. Evo naredjujem im!!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.