Crazy oboje je preslatko!! što se tiče ureaplasme mislim da ti je 10 na 3 dobar nalaz, često se ni ne može smanjiti više od toga... bar je meni ginekologica tako rekla - treba ga držati pod kontrolom da ne ide više od 10 na 3.
Bruna baš je lijepo da si imala od koga naučiti i kome prenijeti
Danas sam lijena pa cijeli dan visim na netu...
Ola komadi :)
Došla do pola čitanja i da napišem par dok mi na pameti...
Bruna....moja mama ima struk ko cura - sve (ona kaže) zahvaljujući stezniku....tako da sam ja ZA!
Jessa gaćice sam si kupila u DM br 42, samo taj bio, aj Bože znaj kolike su i dal će stisnuti kako treba....i Vir uloške jer Chicco nemam gdje iako bi bolje te "pelene" nego ovo usko, al ajde...čula sam da u NG rodilištu mogu i normalne gaćice poslije poroda tako da....
Rasprave sam zaobišla ali sam bila s vama...aj nek mi netko kaže logiku - iz PŽ bolnice bebe striktno izlaze u KOŠARAMA, ne može AS???! Eto i tu cake ...
Mi smo bili jučer na pregledu: 31 tt, cervix 4,3 ; plodne vode dovoljno, protoci ok!
Mia 1700 g; glavica za tjedan veća, ostalo sve ok...ali na ZADAK! točno mačka fino čuči sunce li joj njeno...tako da ovo oko pupka što mi klati-rukice, a nogicama je nježnija...slijedeći pregled za 2.5 tj. i uključen CTG!
Tlak mi ok, šećer ovisi o jelu i oticanje isto tako - noge počele malo(kod prstiju), pa moram pizzu zaobilaziti u veelikom luku..jer mi od nje buknu...
Sad idem dalje čitati...
Crazy, nisam ja kit zamijenila si me vjevericom :) Ali nema veze, nas dvije smo iz istog carstva
vjeverice, nije pala voćna salata. Navečer je postalo hladno i nije bilo za sjediti vani. Danas pada kiša. Bit će prilike. Kaj se tiče djevojačke, ja sam ti imala one slamke s pimpačima i baš smo se nasmijale. Kuma mi je naručila tortu, a sestrična mi je pustila marš kad sam ju nosila na stol. Ja isto stripere ni slično nisam imala. Salu ukrasila balonima.
Bruna, super da imaš mamu koja je odlična kuharica. I moja je za svaku pohvalu, sve je prefino.
Mene sad zvala žena da su mi stigla kolica :) sad trebam pričekati tatu da dođe s posla i da službenim autom odemo po njih jedva čekam :)
I danas mi stigao kupon iz Konzuma za besplatne pelene...yuhuuu
Život je pun iluzija i želja, a meni najviše treba DIJETE! :)
hahaha pa ne valjda opet skuzi
niste ni jedna kit :D ni blizu, sve neke zgodničke ovdje
Kuma mi konacno rodila veselu curku, nakon tjedan dana nacekavanja u bolnici… Stigla mala Elena… Neznam jos nista kako bilo ni kolko je velika,teska,nista… Dobila sam samo slikicu i vec se smije ko velika 😍😍😍😍😍😍❤️❤️❤️💞💞💞💖😍❤️🌸💐🌺🌹🌷
.. what doesn't kill us, makes us stronger...
Evo izvjestaj s pregleda
Tezak 2400 kaze uzv tocno odgovara u dan terminu tezina a duzina za tjedan dana manja,dr kaze da bi se trebao rodit sa 3400 otprilike
Plodne vode dovoljno,cerviks se nije puno skratio od proslog puta sad je 2,0 ,posteljica u istom stadiumu kao i prodli put i to je to😊
Bruna nice. Veselite se
Starim znaci savrsena beba :)
Ja sam bas oprala robicu 56+ sad mi ova sinova djeluje divovski. Tu smo s brojem vjerujem (104knap -110). Sanjarka je van kategorije po tom pitanju. A i cure s 1/2 godisnjacima isto valjda vide divovsko. Uopce ne mogu pojmit da opet onako majusne rucice cu maziti
Abies ja imam kcer koja nosi 116-122,sina 86-92vel i sad cu opet oblaciti nekom 56vel. Taman navikla na ova dva zvrka koje u obuces i skines za 1min kad si u zurbi
Starim, bebica po PS-u :)
Jel su ti radili ctg? Meni je moja rekla da me to čeka u srijedu
A rekli su mi - ako je strast, proći će. Ako ne prođe - ljubav je.I nije prošlo...
Sortiraj odgovore
Najstariji