Bruna, danas je i kod mene dan za ništa jer kiša pada...uspjela sam u šetnju i uhvatila me kiša. No, imala sam kišobran pa ništa zato.
Sanjarka, u zadnje vrijeme svaki dan oko 20 sati ja već u krevetu. Umorna onako. Valjda taj proljetni trudnički umor.
kleopatra, kolica su odlična. Meni bi trebala kroz 2 tjedna stići. Vidjet ćemo.
Kaj se tiče vožnje auta, nemam s tim problema. Još sam fleksibilna :) Pojas mi ne smeta.
Sad sam skuhala varivo od povrća da ne moram kasnije. Kakvo je vrijeme kod vas?
mare, ime ste odabrali ili imate neko u planu?
Život je pun iluzija i želja, a meni najviše treba DIJETE! :)
Ej ženske, da vam se malo javim. Mi evo bili na pregledu jučer, cura super napreduje, za 32+4 ima 2081g, sve super ali je ona i dalje okrenuta na zadak pa ćemo početi uskoro s vjezbama da je potaknemo da ipak dubi na glavi. Moj cervix i dalje miruje, na 22mm uloziv za vrh prsta, ja zatvorena tako da je rekao do 34tt ovim tempom onda sve po starom, vidimo se na kontroli u 35t, a za poslije ćemo još vidjeti. Ugl ne tjera me u TA :)
Abies, provjerila sam s njim za IAT, rekao je da bez obzira što sam rh+ da ga napravim, pa ću to ići idući tjedan.
Mi smo počeli s tečajem u bolnici ovaj tjedan, moram priznati da se puno toga nauči i stvarno se isplati, pa toplo preporučam svima. I da, ima jako puno buducih očeva :)
Ostalo kod mene sve po starom i uobičajeno, žgaravica, leda, rastezanje po trbuhu i bolovi...ali sve će proci. Budite dobre i uživajte :*
zabica imamo par imena,ali sad treba odlucit koje cemo.Kcer bi jedno,muz drugo,a ja trece.Bitno da je bebac dobro i znamo spol pa cemo ime polako.
I kod mene je ruzno vrijeme,od jutra me glava boli
Mene uz ovo vrijeme jos i takva mucnina ulovila sa sad lezim od zadnje poruke... Kiselina mi se dize, nije zgaravica,i samo cekam dal cu pocet opet povracat... 😞 osjecam se odvratno.... 😖
.. what doesn't kill us, makes us stronger...
Evo me!
Kaže gin da je guk nakon 120 min povišena i pitala me šta san jela večer prije i kada... S obzirom da sam jela svinjske bržole i jaja u 11 navečer moran ponoviti test xD
Bruna i mene pere kiselina, još sam od prije imala s njom problema tako da sad kad me uvati -ne pušta sinoć sam šetala po kući gore-dole od živaca jer me nije popuštala žgaravica šta god napravila. Pokušala sam šta duže bez tableta, al čini se da ću svratiti po rennie ili nešto, umirem ovako
Btw nabaciš koju sliku svojih orhideja? Ako ti je usput
Bruna ja sam u bohinj zaljubljena , stavit cu ti sad sliku od ljeta u inbox sto sam slikala dok smo bili na kupanju. A za jezik je bilo svega haha. U pocetku tesko al onda sam pocela radit i bila sam prisiljena naucit iako to jos uvijek nije to ali s obzirom da sam tako kratko tu je u redu. A mm je totalni genij za jezike i nitko ni ne kuzi da je u biti nije slo, prica savrseno, ali je i 6 god prije mene on dosao u slo tako da ima prednost
Sandrich budem bacila slicica popodne kad mi struja dode,sad je to prekomplicirano preko moba, kako nema struje nema ni 3G signala... 😳 a sto se kiseline tice,nije mi svaki dan, al mucnine me peru zadnjih dana... I sad razmisljam sto sam jela/pila... Kako je bilo toplo ovih dana,nije mi se dalo mijesit kruh pa je dragi kupio.. I tocno te dane kad sam jela kupljeni kruh,mene deru mucnine... Mama sada zamijesila 2kruha... 😁 pa cemo vidit....
Miska ja imam hrpu rodbine u slo, i ko mala sam znala bit kod njih preko ljeta po par tjedana.. I super naucila slovenski, jednom prilikom sam bila u shoppingu u LJ,trazila povrat poreza dok se jos moglo,pa mi se zena pocela smijat,kao slovencima to ne mogu dat...dok joj osobnu nisam dala,nije mogla vjerovat da nisam slovenka 😜😝😁 a sad mi presmijesno kad mm komunicira sa rodbinom,ima tu svega, oni pokusavaju hrv pricat pa to vise zvuci srpsko-bosanski, pa se krivo razumiju i onda samo pogled u mene.pa ti objasnjavaj i prevodi.... 😁 jooooooj,ljeto na bohinju.... Uspomene na pokojnog tatu i tetka....
.. what doesn't kill us, makes us stronger...
Cro ja cu u pet u petrovu. Jbg bit ce 32+3. A nalaz nece bit u pon. Dogovorit cu s njim ak je frka dojurim ak je neg sutim.
Imas i inboksic :)
Nema me jedan dan i vi se raspisale deset strana
Sanjarka znam da je već sto puta iskomentirano, no taj bijeli iscjedak je dapače poželjan u trudnoći - bar tako moja gin kaže
Ejic trbuh ti je super i ti super izgledaš mali je ljubitelj tjestenine, zna što valja
ja si šalabahter za dr uvijek pišem u mob pod bilješke jer sam sigurna da je on uvijek sa mnom.
Ellie pomalo s tlakom - znam da je teško i da je tlak nepredvidiv no probaj se opustiti...
Žabice je li pala ta voćna salata na terasi?
Crazy daj sliku toga iz Atelier Lela
Bruna koje povrće zamrzavaš i na koji način? Blanširaš ili dinstaš pa smrzneš? Da se pohvalim, jučer sam sa svekrvom sadila jagode, lukovice te sijala salatu i grah u vrtu A posijala sam i neke začine koji sad već niču polako i posadila par teglica jagoda na balkonu da ne moram svaki put do vrta šetati
kremu za bradavice čujem da hvale purelan - čak se neki tester može dobiti na njihovoj web stranici..
Kleopatra jesu li teška kolica? predivno izgledaju!!
Malakoza imaš li link za te jastučiće? Btw ti prva iz našeg malog ZOO-a dobivaš svoje mladunče
Mare čestitke na curki!!!!
Miska držim fige za zemljište!!
Cro u koju bolnicu idete na tečaj?
Šalabahter je učinio svoje
Što se tiče vezanja, još nemam problema s time ni s vožnjom u rikverc Na sajam idem, no ne znam koji dan... Čula sam da već u nedjelju bude manje izlagača jer podijele sve svoje promotivne letke i sl pa ću pokušati ranije ići... Pošto nemam još ništa za malog osim par bodića, mogla bih kupiti dosta toga na sajmu ako me gužva ne izbaci iz takta
Ovdje se neki pljusak spustio i struje malo ima pa nema.. Noćas sam i ja loše spavala...
Jučer sam se slikala na Jarunu s jednim kitom, moram tu sliku podijeliti s vama, postajem mu konkurencija hahahah
Sad nešto nevezano za ovu temu - uskoro me čeka jedna djevojačka za organizirati pa imate li koju ideju s djevojačkih na kojima ste bile da vam se svidjela? Ništa vulgarno (striper, šipka, slamke na pimpeke i sl) ne dolazi u obzir, frendica nije taj tip
Vjeverice, na Merkur idemo.
Abies, ja ću idući tjedan, ovaj mi se neda dva puta u jednom danu na onu stranu grada.
Sortiraj odgovore
Najstariji