Ljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Bruna257
    14. Travanj 2016. 12:43

Vjeverice, nista ne blansiram osim blitve.. Papriku, celer(korijen) i tikvice narezem na kocke, cvjetacu i brokulu na cvjetove, mahune samo na pola da nisu predugacke, a grasak,mladi grah,mladu baby mrkvicu,paradajz sve ide u komadu.. Samo stavim u vrecice,malo vakumiram(cisto radi prostora) al da ne zgnjecim povrce i u skrinju... Voce otkostim(sljive,visnje, tresnje, breskve), drugo samo potrpam u kutije od sladoleda pa u vrecice,malo vakuuma i trapam u skrinju... I imam od sezone do sezone.. Sreca pa imam malu ladicarku samo za voce i povrce... 👏👏😍

.. what doesn't kill us, makes us stronger...

Pixii
    14. Travanj 2016. 12:47

vjeverica8 sto se tice djevojacke frendica je bila prosle godine na jednoj u hotelu Phoenix u Sesvetama. Cure su bile odusevljene. Prvo su pili pice dobrodoslice na terasi, onda se ide u wellness na par sati i na kraju vecera i neka degustacija vina ako se dobro sjecam, nakon toga su isle taksijem van u ZG.

vjeverica8
    14. Travanj 2016. 12:47

Cro onda imaš u planu i roditi u Merkuru?
    Bruna hvala na savjetima!! 

vjeverica8
    14. Travanj 2016. 12:50

Hehehe, zaboravila sam napisati da ni wellness ne može - previše se boji gljivica i ne uživa u masažama  ali ja bih definitivno uživala na wellness djevojačkoj 

Bruna257
    14. Travanj 2016. 12:56

Vjeverice nema problema ;) sve sto mozes u trgovinama naci smrznuto,mozes i doma smrznut ako imas... Meni jedino super sa tikvicama i paprikom da imam cijelu zimu svojih u skrinji.... I odlicno mi za umake... Paradajz recimo smrznut uronis u toplu vodu,skines kozu i narezes na sitne komadice-isti efekt kao pelati kad se raskuha,a znas da jedes domace :)

vjeverica8
    14. Travanj 2016. 13:11

Bruna svašta ću ja još od tebe naučiti 

CrazyPuppet
    14. Travanj 2016. 13:15

Ola ljepotice,
    evo mene s nalazima, ureaplazma je još uvijek tu 10na3, a E.coli nema HB. Vidjet ćemo što sad dalje kad nazovem dr. 

http://www.atelierlela.hr/webshop/proizvod/ogradicazakinderbet200348
    http://www.atelierlela.hr/webshop/proizvod/visenamjenskijastukzabebe1001008
    evo to sam ja naručila, uživo sve identično izgleda ko na slikama. Baš je kvalitetno šivano :)
    Mare i ja ti čestitam za curku, nadam se da će i mene jednog dana jedna pišulinka dopast :D
    Žabice, daleko ti si od kita :D Za moju djevojačku prvo smo se išle dobro najest (onaj neki američki burger bar na Tuškancu), pa da se moremo dobro napit :D (ja bila trudna pa nisam pila alkohol, osim jednog shootera, to priznam) Kasnije smo otišle u Sax! na live muziku, (obzirom da sam ja rokerica u duši i nema kod mene ovih nekih mainstream klubova) kuma mi je nabavila lentu, a sve cure imale su neke male tijare (to isto sve kuma smislila) Bend nas je na kraju pozvao na pozornicu, pa smo s njima pjevale i bilo nam je baš super. Iako su taj dan baš chippendalesi nastupali u zg, nismo na to išle. I nije bilo nikakvih perverzija. 
    Mishka ja sam Međimurka, dežela mi je doslovce kilometar od kuće, tako da i ja baratam sa slovenskim :) Odrasla na njihovim crtićima... 
    Bruna baš mi te milo od ovih tvojih problema, nikako da te puste na miru. Šaljem ti malo sunca iz Zadra, vjetar puše ko lud, pa bi trebalo brzo stići ;)

Bruna257
    14. Travanj 2016. 13:20

Crazy hvala ti 😍 ma dobit cu se ja, malo sam osjetljivija na vrijeme i zeludac jos kako sam op stitnu,pa kad se to spoji,malo me zdrma 😁😝 al nedam se, vec me odavno nebi bilo da se samo prepustim..

MalaKoza
    14. Travanj 2016. 13:27

Vjeverica, evo linka 
    ali sad vidim da je cijena skocila. Ja sam narucivala za 3 eura 8 komada. Gledam da je sad 5

http://www.aliexpress.com/item/Free-shipping-8pcs-lot-30colors-minky-PUL-bamboo-inner-breast-pad-nursing-pad-feeding-pad-waterproof/32350696010.html

A rekli su mi - ako je strast, proći će. Ako ne prođe - ljubav je.I nije prošlo...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.