Pozdrqv ljetnice 😊
Samo kratki izvjestaj sa pregleda
Jutros sam vadila kks i zeljezo.
Dr.kaze da je zeljezo snizeno, dobila tablete za zvakanje za zeljezo, i magnezij ...
Ja sam +9 kg..
Kaze da je to oke..
Strija imam svugdje.. Jedino jos po rukama nemam..
Trudnicke fleke od sunca su i dalje tu.
A moj veliki sin lijepo napreduje 😀
Sad smo u 31 tt i Luka ima 1642 grama 😀😊
Dr.zadovoljan
Luka doslovno sjedi na mom mjehuru, noge prekrizene, i sjedi...
Kad me vaginalno pregledavao, osjetio je nogice 😂
Nesto je komentirao ako se ne okrene do 36 tt na glavu , da ce ga on probat okrenuti 😑😑 mislim da na to necu pristati...
Ugl.sve je oke
Citam Vas pa se javim kad procitam sve 😘😘
Malakoza bas si me razveselila jer bas imam zelju dojit bebusku!
Kako mi je prva trudnoca trebalo mi je dan dva da skuzim kaj se dogada!
url=https://lilypie.com]
Hej curke...nama danas dan nije prosao po planu...proveli smo ga na hitnoj, pa na vađenju krvi pa kod pedijatra...svasta nesto...ne da mi se sad pisat detalje jer sam previse sokirana i uznemirena...i malo ljuta, pa bolje da sad sutim jer bih sigurno pokrenula lavinu novih rasprava...
Zumbul, draga, samo sam tebi htjela rec/savjetovat da ne pristajes na rucno okretanje...rođak mi je invalid zbog toga, a bio je potpuno zdrav cijelu trudnilocu. U 21om stoljecu smo, postoji manje rizicnih nacina da se porodi dijete na zadak.
Pusa svima, cuvajte sebe i svoje bebice...
Hehe Aurelija, šutim... jao vama na mirovanju, a pogotovo ako ste inace aktivne. Ja bi umrla da me stavi na strogo mirovanje.
Ja taman jucer gledala kakvo je stanje s cicama, obzirom da je vec proslo mjesec dana od prestanka dojenja, ali na pritisak izlaze kapljice pa valjda ipak ima jos, ili je to vec priprema za bebu.
Cure di nabavljate te platnene uloske? I ja bi to, obzirom da mi menzes i inace slab...
Nakon poroda dali vam se menstruacija promijenila? bolovi pojačali/nestali? količina krvarenja?
cure znam da nije tema itd, al molim za pomoc!!!
nakon vec tura i tura antibiotika nemogu se rjesiti ureaplasme.. dali cu morat ic na carski zbog toga tj dali ga mogu traziti da bude manje opasnosti za bebu??
03.10.2011 David
25.03.2013 👼
10.07.2015 👼
Sortiraj odgovore
Najstariji