Ljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Zumbul
    12. Travanj 2016. 21:09

Pozdrqv ljetnice 😊
    Samo kratki izvjestaj sa pregleda

Jutros sam vadila kks i zeljezo.

Dr.kaze da je zeljezo snizeno, dobila tablete za zvakanje za zeljezo, i magnezij ...

Ja sam +9 kg..
    Kaze da je to oke..
    Strija imam svugdje.. Jedino jos po rukama nemam..
    Trudnicke fleke od sunca su i dalje tu.

A moj veliki sin lijepo napreduje 😀 
    Sad smo u 31 tt i Luka ima 1642 grama 😀😊 
    Dr.zadovoljan
    Luka doslovno sjedi na mom mjehuru, noge prekrizene, i sjedi...

Kad me vaginalno pregledavao, osjetio je nogice 😂
    Nesto je komentirao ako se ne okrene do 36 tt na glavu , da ce ga on probat okrenuti 😑😑 mislim da na to necu pristati...

Ugl.sve je oke 

Citam Vas pa se javim kad procitam sve 😘😘

Sunshine1
    12. Travanj 2016. 21:10

Malakoza bas si me razveselila jer bas imam zelju dojit bebusku!
    Kako mi je prva trudnoca trebalo mi je dan dva da skuzim kaj se dogada! 

url=https://lilypie.com]

• kokolo5
    12. Travanj 2016. 21:37

Hej curke...nama danas dan nije prosao po planu...proveli smo ga na hitnoj, pa na vađenju krvi pa kod pedijatra...svasta nesto...ne da mi se sad pisat detalje jer sam previse sokirana i uznemirena...i malo ljuta, pa bolje da sad sutim jer bih sigurno pokrenula lavinu novih rasprava...
    Zumbul, draga, samo sam tebi htjela rec/savjetovat da ne pristajes na rucno okretanje...rođak mi je invalid zbog toga, a bio je potpuno zdrav cijelu trudnilocu. U 21om stoljecu smo, postoji manje rizicnih nacina da se porodi dijete na zadak.
    Pusa svima, cuvajte sebe i svoje bebice...

• kokolo5
    12. Travanj 2016. 21:39

*trudnocu...vidi se da mi prsti postaju ko cevapi

CrazyPuppet
    12. Travanj 2016. 21:41

Hehe Aurelija, šutim... jao vama na mirovanju, a pogotovo ako ste inace aktivne. Ja bi umrla da me stavi na strogo mirovanje. 
    Ja taman jucer gledala kakvo je stanje s cicama, obzirom da je vec proslo mjesec dana od prestanka dojenja, ali na pritisak izlaze kapljice pa valjda ipak ima jos, ili je to vec priprema za bebu. 
    Cure di nabavljate te platnene uloske? I ja bi to, obzirom da mi menzes i inace slab...

inaj
    12. Travanj 2016. 22:15

Nakon poroda dali vam se menstruacija promijenila? bolovi pojačali/nestali? količina krvarenja?

LenaElenaJelena
    12. Travanj 2016. 22:19

cure znam da nije tema itd, al molim za pomoc!!!
    nakon vec tura i tura antibiotika nemogu se rjesiti ureaplasme.. dali cu morat ic na carski zbog toga tj dali ga mogu traziti da bude manje opasnosti za bebu??

03.10.2011 David
    25.03.2013 👼
    10.07.2015 👼

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.