Ljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Abies
    12. Travanj 2016. 19:54

Pojacan iscjedak ide s trudnocom.  Kad se pojacava, nemam pojma?! Znam da cerviks postaje bjelkast(iji) u trudnoci. A i kontrola ce biti pa pitaj gin... ili se pocni kljukat brusnicom preventivno.
    Zabice pitam za vagu. Moja doma zadnji pregled +12 digit, klasicna kod gin +10!! I eto pomutnje

MalaKoza
    12. Travanj 2016. 20:17

Sunshine, meni kapa kolostrum od pocetka 2. tromjesecja, na obje cicke. 
    Ginekologica je objasnila da je to normalno i super znak za ubuduce jer znaci da su mlijecni kanalici prohodni i da ne bi trebalo biti problema sa dojenjem. 
    Mislim da ne prestaje do kraja. Meni bas danas promocilo majicu, ai nije svaki dan. Dogodi mi se par puta tjedno. Skuzila sam da je i povezano s emocijama.Npr.kad slazem bebinu robicu i zamisljam ju u njoj i slicno :)

A rekli su mi - ako je strast, proći će. Ako ne prođe - ljubav je.I nije prošlo...

Bruna257
    12. Travanj 2016. 20:19

Sanjarka iscjedak kod mene prisutan od 19tt... Sve ok,normalno to, sve dok ne svrbi ili pece... Ko sto kaze aurelija ima dana kada 2 gace promijenim,jedino kad idem negdje, tipa vadenje krvi,duzi shopping, stvaim dnevni cisto da mi ugodnije...

Ja imam orhideje, drzi ih po mogucnosti na zapadnom peozoru bez direktnog sunca da ne sprzi listove i zalijevanje/natapanje svaka 3tj... :) mm ih prekjucer brojio-37 komada,mozda 3-4iste :D

Majo woohoo blizi se dan D 🎉🎊👶 i mladunce stize :)

Nas dvije danas prelezale vecinu dana, bol u stidnoj kosti danas je extra, pa se gegam ko patka, tesko mi hodat... A ujutro mucnina samo takva, nikakva hrana danas, osim mlijeka i voca...

.. what doesn't kill us, makes us stronger...

CrazyPuppet
    12. Travanj 2016. 20:26

Ola komadi! evo ja konacno malo u horizontali, opet me stislo u krizima, ubija me to u pojam. Čim sam malo aktivnija odma stisne. Al bolje mi je da se krecem nego da samo lezim, pogotovo nakon 8 sati u uredu. A uzivancija je vani s malim, bas gustamo.
    Žabice bravo za nalaze, sandrich nadam se da ni tebi nece naci problem.
    Sanjarka nadam se da je iscjedak normalan, al provjeri za svaki slucaj bris. 
    Ja bas nekako mislim kako sam nakon dugo vremena uspjela pohvatat konce oko svih obaveza koje imam, a onda se sjetim da sam trudna i da ce taj osjecaj biti kratkog vijeka hehe ;-)

ejic
    12. Travanj 2016. 20:52

Hello cure!

Evo i mene malo opet. Citala sam vas ali se nisam htjela mjesati u diskusije. Ne volim kad se neko meni mjesa u neke odluke ili ih kritizira pa tako ni ja ne komentiram tude.

Vidim diskutirate o iscjedku, bas sam htjela nekidan postaviti pitanje vezano za to. Ponekad znam osjetiti onaj miris kao kad sam imala mengu i imala ulozak. Taj miris i sama osjetim kad i nisam na wc-u vec normalno obucena. Sad jedan dan sam primjetila i da je uz to mokraca malo tamnija nego inace, ali to samo taj 1x. Kasnije opet sve ok. Nista me ne svrbi niti pecka pa nisam niti reagirala. Isto tako taj miris nije svaki dan. Jel imate kakva iskistva oko toga?
    Iscjedak inace imam uvijek. Nekad jaci nekad slabiji. Bez dnevnih ulozaka ne mogu funkcionirati i ne osjecam se dobro, a kad je jaci iscjedak ih isto promjenim po nekoliko dnevno. Gacice mjenjati mi ne dolazi u obzir jer bi onda na posao sobom nosila punu torbicu cistih gacica 

Jos nisam pozeljela dobrodoslicu svim novim curama, pa dobro nam dosle!! 

Baby, ti si nam imala jucer rodendan jel da? Pa, sa zakasnjenjem, sretan ti rodendan!!!

Super za sve dobre preglede, velike i zdrave bebice, dobre nalaze secera i super trbuscice! 

Ja sljedeci tj moram na provjeru secera (nadam se da cu prezivjeti tih par sati bez dorucka a da im se tamo ne srusim ), a za 2tj sljedeci pregled s nalazima.

bettyboop_st
    12. Travanj 2016. 20:58

Sanjarka ne brini,to je normalno.Mala koza i mene spasavaju platneni ulosci.Kako se blizi porod,tako se pojacava iscjedak,pola toga ne zapamtim sta mi rece ginic,al sve u svemu je dobro 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.