Jutro...
krecem sa salbahterom jer tko bi zapamtio od jucer ujutro .... :)
Htjela sam pitati Betty koju spirulinu pijes? Vidim kapsule u Bio&bio i na terra-organica prah koji je dosta jeftiniji...ako pijes prah, sa cime ga mijesas i kakav je ukus? Ja sam jednom to pomirisala i bilo mi je kao ona hrana za ribice :)
Miska zavidim ti na lokaciji buduce kuce... kako bi ti dosla u goste :)
Aurelija i Bruna kao prvo cestitam, jeste i vi usle u 3. tromjesecje... evo mi danas :) Dobila sam prosli put od dr tablicu za brojanje pokreta, u 28tt krecemo... i kada smo kod pokreta, jucer sam napravila malo ljucu hranu i odmah je bilo mrdanja cijelo popodne... bas sam zlocesta :) ali mi je bar srce na mjestu...
Sanjarka mene isto muci iscjedak vec duze vrijeme, i ne podnosim plasticne dnevne tako da takodjer mjenjam gacice i perem ih non stop... mozda i narucim od dolisse dnevne iovako ce mi trebati i kada rodim a ako me rezu, definitvno necu moci plasticne...sada kao da sam vidjela neke crne da ima :)
Zumbul super za pregled... nisam znala da dr moze okretati bebu tako na silu... ne bi ni ja pristala.. ima na netu prirodnih metoda kako se moze probati...
Kokolo, nadam se da ce mali biti ok...
Mare gdje si kupila lubenicu? :)
Ejic super trbuh... i ti si fit trudnica... ma sve smo bas zgodne na ovom forumu :)
Peppe
Peppe u Konzumu sam kupila ,nije bilo jagoda pa je muz uzeo lubenicu.
Hvala cure!
Peppe, fit hmm... Okrecem se ko kamion, dragi mi reko da ce mi ispod kauca nastaviti neke strunjace da se samo odrolam na pod jer je ustajanje vec sad pocelo biti sve teze. Bole misici i ligamenti. Ukratko osjecam se sve vise ko kamion
Cure s vecim trbuscicima, kako savladavate svakodnevne poslove?
Peppe ooo da da, 3. tromj je tu :) cestitam ja vama(aurelija :)) ... Sve smo blize danu D 😍 kolko jedva cekam upoznat ovu moju nogometasicu/kick-boxericu il kak da je nazovem, tolko me i strah svega sto me jos ceka.... Al to je normalno, samo neka nam bude ziva i zdrava 💖❤️💞
.. what doesn't kill us, makes us stronger...
Bruna, kod mene je prosliput dragi krivo procjenio visinu trbuha kad sam bila u lezecem polozaju a on htio pomaziti svog mezimca pa zapeo rukom o trbuh
I ja sam pocela primjecivati da je trbuh uvijek mokri nakon pranja ruku
A o sisama da i ne govorim. Evo, vise ne stanu u stare grudnjake, prije trudnoce sam imala 75D, sad vise neznam kakve da kupim. U sportskima sve visi pa ne mogu to nositi na posao. Ali sam te pocela oblaciti nocu iako nikad nisam nosila grudnjake nocu, ali sad barem vise ne bole tako jako ujutro kao prije kad je svaka pobjegla na svoju stranu kod spavanja na ledima
Ljetnice, bok :)
mare, lubenica...mmmm....i još k tome slatka...baš si mi dala volju za njom
ejic, predivna si...i stvarno jesi fit trudnica...javit će se bebolinač. Ja cijelo jutro nisam osjetila svoju princezu, otišla u šetnju i evo..sad skače po trampolinu Ne brini... za šećer isto ne brini, ako sam preživjela ja koja se grozi od igle, budeš i ti.
sandrich, javi nam novosti vezano za nalaze.
Kaj budete kuhale? Ja sam napravila pureće ražnjiće i stavit ću pommes, ali naš je ručak tek u 16:15 kad se muž vrati s posla. A sad idem do bake na ručak, pa serija i tako to. Sunčano je i toplo, ali vjetar zavija. I ja obožavam orhideje...ali za sad imam samo jednu bijelu..puna je cvjetova.
Složila sam terasu, pa ću već danas podvečer uživati na njoj s voćnom salatom.
Sanjarka i Abies, znam da svaka vaga varira. Kod mene doma isto jedna pokazuje 61, a druga 63. Pa sad ti znaj.
Život je pun iluzija i želja, a meni najviše treba DIJETE! :)
Zamislite, ja u kvaku redovito rapinjem trbuhom. Imam cak i modrice. I istina za ovaj visoki krevet...kod mene nema dizanja, samo spustim noge i evo me. A sto se spavanja tice, evo me vec par dana spavam u polusjedecem polozaju s tonu jastuka.
Cestitam cure na ulasku u trece tromjesecje. I nema straha! Hrabre ste vi zene i jos hrabrije mame!
Dakle zakljucak, bit ce samo jos gore s vecim trbuhom
Ali sve za nase male bebolince u gnijezdu
Hvala Zabice!
Evo, sad sam se opet najela tjestenine i obicno na to reagira. Vidjet cemo jel mu danas ova tjestenina pasala ili ne
Malamimi hvala ti :) ja spavam na lijevom boku ako mi kuk dozvoli-zna neki puta bas bolit...ili sa 2jastuka iz leda,i sa svake strane po jedan,da se ne prevrnem ili na pos ili na muza :D i onaj putni jastuk oko vrata da vrat ne boli :P
Ja danas kuham ajgemahtes sa hrpom povrca :) i noklica i zelucekima od pileta... Mm to obozava...
.. what doesn't kill us, makes us stronger...
Sortiraj odgovore
Najstariji