Ljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    CrazyPuppet
    13. Travanj 2016. 07:54

Jutro ljetnice!
    Zumbul bravo za odličan pregled!
    Kokolo nadam se da nije ništa strašno i da ste brzo svi zdravi i nastavite sa super roadtripom :)
    Betty thanx za dolisu, baš ću pogledat, iako nisam na fejsu, pogledat ću i ove uloške za dojenje, isto baš nisam bila oduševljena kupovnima. 
    Meni je menzes došao 7mj nakon poroda, bio je malo bolniji i obilniji nego obično - ali je nakon par mj opet to došlo na staro. A onda sam zatrudnila,  a što ću napaljena sam ko zečica kad ovuliram 
    Elena ja sutra taman idem po kontrolni bris za ureaplazmu i E.coli. Ja popila one dvi ture sumameda s razmakom od tjedan dana, nemam pojma jel otišlo. Nadam se da je. Ne znam koliko si trudna, ali stvarno ako si prošla 30tt mislim da ti ureaplazma više nije tako opasna, jer ona može jedino uzrokovat prerano otvaranje. Ako do toga nije došlo nemoj se brinuti, postoji još niz mjera koje dr mogu napravit u tom slučaju i da trudnoću izneseš do kraja. Dosta trudnica ima bakterije i rijetke su komplikacije, ali treba ipak pazit i kontrolirat. Abies kakav je to recept koji spominješ, za slučaj da mi zatreba? 
    Bruna ako su kosti labave, onda će ti dr vjerojatno preporučit CR, da nebi kasnije imala problema s kukovima. jer sve se to pri vaginalnom porodu rastegne do maksimuma. Možda sad nakon poroda i ništa nebi osjetila ali tamo za 20-30g bi moglo bit problema. iz mog rodnog sela ima masa starijih žena koje su kad su ušle u neke godine imale puno problema zbog posljedica poroda (ajd davno je to bilo kad su one rađale i sve skupa, al samo kažem) od kukova, do spuštanja i ispadanja maternice i inkontinencije. Mene je i mama bila upozoravala da nakon poroda ne glumim i da odmaram maksimalno, da nebi kasnije bilo problema.

iva1989lea
    13. Travanj 2016. 08:01

Dobro jutro ljetnice 
    Cure super za preglede..
    Zumbul tvoj Luka u 31.tj i moj David u 29.tj imaju istu gramazu hahaha Već me strah koliko će još rasti 🙈
    Evo ja odspavala cijelu noć bez dizanja u WC...jeee...

Abies
    13. Travanj 2016. 08:43

Nije moj recept. Jambica je pisala.
    Bakterioza se puno lakse osloboditi nego mikoza (gljivica) a up je mikrob. 
    Do 32tt se up tretira kao opasnost u poc ab kasnije prijevremenog poroda. A buduci da si 34tt nema smisla brinuti se. Ok kasnije kad sve prodje ponovo lijeciti. A i sumamed se pije nakon 6mj.
    Ps ja sam imala cr, gljivice nisam imala, pustili me doma malom na guzi pristici rekli gljivice mazi plimikol (kupite ga u apoteci)...toliko o higijeni primalja! Ok proslo odmah na malom. Al otkud mu- nit imala nit krenuo u porodj kanal
    Inaj super znati za pelene :)  nisam te koristila al isplati se uzet

mare1989
    13. Travanj 2016. 09:14

Dobro jutro cure
    Ja sam sinoc pojela napokon lubenicu i bila je jako slatka,zna muz kako da ugodi
    Danas na uzv da vidimo kako bebac napreduje,mozda i spol saznamo.

ejic
    13. Travanj 2016. 09:26

Dobro jutro cure!

Evo i nas s punih 21tjedana 😊

ejic
    13. Travanj 2016. 09:31

Ah, sad vidim. Ne 21 nego 22 tjedana. Vise ni brojit neznam kako smo prosli 20. tj 

Malac se vec lijepo javlja, jednom toliko udario kad je dragi drzo ruku na trbuhu da se dragi prepo 
    Ali sad je nekako poceo strajkati. Zadnje se javio jucer ujutro  Nadam se ds ce uskoro opet. 

mare1989
    13. Travanj 2016. 09:33

ejic super izgledas i trbusic bas zgodan 

Ellie00
    13. Travanj 2016. 09:44

Jutro curke. Moj tlak opet luduje.. Danas ujutro je na 153/94 a pijem terapiju. Dr radi popodnevnu, zvala sam ga rekao je da dodjem. Al ako sam vec na terapiji sto on jos moze? 
    Zabrinuta sam sad full a  i citanje na netu o svim mogucim dijagnozama i komplikacijama ne pomaze..
    Pogasit cu sad sve i zaleci u krevet do 13 pa kod dr...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.