Ljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    bettyboop_st
    12. Travanj 2016. 11:37

Hm, svasta bi se dalo pisat, ne samo o prehrani.Emocionalnoj prisutnosti, i zivljenju u trenutku, ko fucka kasice, to je u mnogocemu sporedna stvar.Pre malo ljudi zeli poboljsavat kvalitetu vlastitog, psihickog, fizickog,itd zdravlja, pa cesto bivaju isfrustrirani i nezadovoljni, i onda takvi, imaju djecu.Dalo bi se o mnogocemu diskutirat,al, malo ko zeli grebat malo dublje, i radom doc do sretnijeg zivljenja.E da, ono kad se trebam zaustavit, a ne ide mi 

MalaKoza
    12. Travanj 2016. 12:26

Bettyboop,  ja otkrila sve te namirnice o kojima pišeš u trudnoci.  I bas mi je sve fino. Inace sam totalni svejed. Spek, kobase i slicno. No uz ovo povraćanje mi jedino pašu sad te namirnice. 
    A one gigantske kukuruzne smokije obožavam od djetinjstva. Puno su mi bolji od flipsa. 
    Idem sad do grada prosetat i opskrbit se njima. Rastu mi zazubice

A rekli su mi - ako je strast, proći će. Ako ne prođe - ljubav je.I nije prošlo...

Mama3put
    12. Travanj 2016. 13:12

Baby pisale smo ja i ti puno puta o odgoju djece i tu se slazemo u skoro svemu,od probavanja pijeska i zemlje za jest do ne znam ni ja cega... ja sam spomenula kasice cisto eto da i ja kazem nesto o "losim mamama" da nisu lose samo ove sto ce 5 minuta iz rodilista do kuce povest bebu u kosari,eto da nekog i ja osudim...ma kuzis ti mene
    Isto kao i PP i sve ostalo sto sam rekla da je glupo a u biti kao sto se i vidilo do tad mene zivo zabole hoce netko djetetu dat graha da jede cim se rodi ili zapalit 5 cigareta odjednom,svatko radi sto hoce...

Mala koza da,ja obozavam Đolu😊ziva legenda

Inaj uopce nisam mislila na tebe niti se sijecam sto si ti pisala ali valjda ti znas zasto se osijecas prozvanom...sto se tice "pametovanja" o dojenju to nije bilo pametovanje nikakvo,ako si ti to naucila u srednjoj il jos u vrticu neki mozda nisu i nemam pojma kakve to veze ima sa tvojom surjakinjom sta li je vec...bezveze😑 a to sto kazes mozda si uvjerila Zumbul😕 tko si ti da nju uvjeravas u ista?! Svatko radi sto hoce i kako hoce i za to odgovara sam!!!
    Zna se valjda tko je ovdje prvi prozvao neodgovorne i traljave roditelje,poglupe i kakve li sve😑sto nije prvi put 
    Kao svi smo tu da razmijenimo iskustva i nesto naucimo bla bla pa onda se drzite toga,dok nemas djete mozes samo pricat sve i svasta i mislit da nesto znas a nemas pojma o nicemu jer vidjet necaka vikendom na dva sata i imat svoje 24 sata 7 dana u tjednu i 365 dana godisnje slijedecih 20 godina nije isto...

Nadam se da je sad kraj ovome

zabica25
    12. Travanj 2016. 15:08

Evo, vratila se ja od dijabetologa...
    Dakle...
    nalaz je potpuno ok, nema šećera ni dijabetesa. Oni još uvijek rade po svojim varijablama.
    Doktorica je odlična, žena nema ni 30 pa smo se razumijele 
    Normalna prehrana, kretanje..sve normala...hvala Bogu 
    Dala mi je aparatić da se jednom tjedno prekontroliram radi reda, ali to je zanemarivo.
    24.5. kontrola da vidi kak se šećer ponaša u T. 
    Meni je nakon 1 sata iza ručka bio 6,2 što je odlično. Odmah se počastila sladoledom :) Ali sam izgubila 2 kg...to mi nije jasno

Život je pun iluzija i želja, a meni najviše treba DIJETE! :)

Aurelija
    12. Travanj 2016. 16:16

Mare, Zabica, bravo za preglede!
    Sanjarka, pijem 2-3 normabela, kako se sjetim, planiram prestat najkasnije u 32. tjednu, a nadam se i prije...  ovisi sto kaze dr u ponedjeljak
    Peppe, ne brini za pokrete, bitno da ih osjetis, mislim da ovo brojanje ide tek nalon 28.tj. Meni također nije svaki dan isto. Ja primjerice nisam jos osjetila štucanje, za razliku od Crazy, koja je iza mene po terminu.
    Miska, drzim fige za zemljiste, meni je dio od Kranja prema Bledu raj na zemlji, odmah bih tamo da imam mogucnost... mm je studirao na Bledu i vratio se kući  ali imamo prijatelje tamo i jako dobro znam kolko kosta zemlja, kuca ufff. u drugom zivotu zelim se rodit negdje u alpama   to mi je najveća ljubav u životu nakon obitelji, prosla sam ih uzduz i poprijeko i bas ti zavidim sto ces ih svaki dan gledat s prozora 

Aurelija
    12. Travanj 2016. 16:19

100 dana do termina wohooo! 

Abies
    12. Travanj 2016. 17:29

Zabice super za nalaz. Ocito si im zanimljiva pa te zele upoznati i salju dijabetologu. Stresa reda radi da ti ne bude dosadno
    Mozda si se prepala pa pocela trud dijetu i izgubila kg. Ovisi i doba dana, bazdarenost vage (jel ista vaga), wc. Bitno da bebica napreduje i mama da je dobro!
    Bas neki dan sam procitala, zena je lezala mjesecima u bolnici na strogoj bolnickoj prehrani i dobila 20ak kg. Takav organizam. Njoj nitko nije mogao prigovoriti kako se hranila.
    Aurelija ja sam sad u 32tt prvi put osjetila stucanje. Na kraju to bude non stop...i na ctg se sjecam da se komentiralo kako se vidi. Ako se dobro sjecam to je neki pokazatelj vjezbe disanja kod bebe?

Majadila
    12. Travanj 2016. 17:32

Ja dobila uputnicu za trudničku ambulantu.  Nije više šala. 
    I ostalo je sve u redu i kak treba biti. 

Uživajte cure, odo i ja još malo hvatat zrake sunca 

uykmyjh
    12. Travanj 2016. 18:07

10 stranica kasnije i vi još raspravljate  dosadne ste 
    Bila sam jučer na ogtt i odma me s vrata pitala jel imam limun... I ja kažem "i to dva!"   nije bilo grozno, prvo san vadila krv i dala mokraću pa pila "limunadu" pa nakon uru vrimena opet vadila krv i nakon još uru vađenje krvi i davanje mokraće... Taj drugi put kad mi je vadila krv se zapričala tuka i izvadila mi tri puta više pa mi se zamantalo i skoro se srušila  al ajd, preživih i to! Ovo su rezultati:
    guk0  4.00 mmol/L
    guk60  9.2 mmol/L
    guk120  8.30 mmol/L
    Jel to loše? idem kod gin tek za par dana pa da znam jel triban požurit ako su loši rezultati? 

Sanjarka88
    12. Travanj 2016. 18:45

O ljetnice hello! 😊
    Najedoh se bas bas i sad krepajem po kaucu a moram malo ispravit ledja totalni sam krepatilitis zadnje dane sva sam neka kilava i bolna.Al necu dugo idem ubrat koju jagodicu i protegnit noge malkice.
    Majo nije sala 😀 kad ides u ta? I koliko je mladunce sad?
    Ty sretan put u Hr 😊
    Ellie trenira tebe pas 😉 sto se cita? 
    Betty reci muzu da je bebi taman unutra 😂 i uzivajte na izletu ☀
    Abies dojenje? Nece nas dobar dio uspit tako lako....nes ti problema time se najmanje opterecujem postoje ad i bocica. Jos da si zbog toga u depresiju padam nakon poroda come on.... 🍼
    Bety ,pametna moja Bety ti si zakon i totalno se slazem s tobom naravno 😘
    Kokolo jeste se vi nauzivali sunca danas ha? ☀
    Aurelija 100! 🎉
    Peppe ne sekiraj se, to je normalno da dok si i ti u pokretu slabije osjetis bebicu bitno da se ona javlja 😘
    Sandrich nemam pojma vise sto je ok a sto nije oko tog ogtta iskreno 😂
    Zabica super da je to ipak sve ok 💪 a za kg si to pratila na istoj vagi?
    Mare nek je malac ozdravio 😘
    Vjeverice ne sekiraj se prije vremena 😂 mozda ti dijete bude odlicno da i ne osjetis 😎

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.