Hehe, ja instinktivno uvijek uspijem zastititi trbuh, ali zato guzicom zapnem za sve živo ;-) što ću kad je velika...
Pogledala ove dolise i izgledaju mi odlicno, svakako cu ih naruciti.
Stiglo mi i iz Ateliera Lela, jastuk za bebu i ogradica za krevetic, sve je premedeno. I da, skuzila sam da su u Murskom Srediscu u Međimurju, mogla sam to pokupit kad sam bila da sam znala.
Bruna aaaajmeeeee ajngemahtes... idem odma kupit sve potrebno... obozavam to :-P hvala na ideji
Ejic ne brini za pokrete, moja frajla u pocetku se javljala 1xtj, kasnije 2xtj.... Pa sve cesce... Bilo dana kad me isprepadala jer je bila mirna,onda sam skuzila da se okrenula pa lupala s druge strane, po crijevima,a ja mislila da me vjetrovi muce :D
Crazy kolko te dosla ogradica i jastuk? Mm navija za jastuk jer se boji da nece znat primit malecku, a ja se bojim da bi joj u tom bilo vruce..
Ajngemahtec,da, mm obozava,svaki tj kuham...sreca pa imam jos povrca od prosle godine u skrinji pa samo trpam.. :D a i meni pase sve na zlicu,samo da je jusno..
.. what doesn't kill us, makes us stronger...
Bruna, evo kad sad usporedim svoju situaciju s tvojom tad, vrlo slicno. Navece kad legnem i smirim se znam osjetiri neko migoljenje unutra ali to opet toliko njezno da ne mogu desifrirati jel on ili crijeva. Moj zakljucak je do sad uvijek bio da su crijeva jer je prosli tj i jos za vikend toliko snazno lupko da sam ga osjetila i kad nisam sjedila i bila mirna pa mi to sad bilo prenjezno za njega
Ali za sad sam jos razumljiva i hormoni nisu prevladali pa razmisljam logicno i znam da se sad jos nece redovito i uvijek jednako snazno javljati. Ali mu vec sugeriram neka pozuri s nekim "normalnim" udarcem prije nego mu pocnem prijetiti doktorom
ejic ja sam se isto pitala da li je beba ili crijeva,i napokon vec dva dana osjetim bebu,jedva cekam da bude jos veca pa da jace udara.Bas smo se jucer ja i mm pitali kad stomak naraste i beba pocne jace udarat kako ce nam sin reagovat,on ce htjet boksat stomak tj boksat bebu.
Pozdrav ljetnice,
imam samo jedno pitanje za vas koje imate iskustva sa ulošcima nakon poroda. Pošto kod nas u gradu nisam nigdje našla chicco uloške nego samo vir 80 i 90 koje je bolje uzeti?
I ja sam danas ušla u zadnje tromjesječje pa me sad panika polako hvata pošto mi je prva trudnoća
kika ja sam oba dva puta nakon poroda koristila vir 80,cak sam za doma bila kupila i
Libresse Maxi Goodnight
Cure mislim da vam bubamara ima chicco postporodajne uloske u internet prodaji... Ja sam bila u njihovoj trgovini neki dan pa sam ih vidjela... To je fkt veliko... :P a za doma se razmisljam o naturella uloscima ili libresse... Jessa jednokratnih gacica ima u svakom dm-u ili? Uzet cu odmah 2paketa,nek se nade... Koja je krema za bradavice najbolja? Ja cu i jastucice za prsa uzet chicco, njih dosta hvale... Hmm... Steznik poslije poroda-DA / NE?
.. what doesn't kill us, makes us stronger...
Tjestenina ipak djeluje
Bruna, na zalost jos sam laik po tim pitanjima i mislim da ce kroz par tj i meni trebati odgovori na njih 😉 Ali sto se tice steznika, koliko sam uspjela pohvatati od citanja iskustava, da je to dosta osobno i za dogovoriti s dr po porodu.
Cestitam svima na ulasku u posljednje tromjesecje! Prve nebice su nam sve blizee
Curke čestitam i ja svima koje ulaze u zadnje tromjesečje
Kika i ja sam koristila vir 80 iza prvog poroda i bili su super..
Nemogu vjerovat da nam prve bebice po terminima stižu za mjesec dana,ako ne i prije 🍼👣💜🚼stvarno vrijeme leti :)
Sortiraj odgovore
Najstariji