I Abies ispričavam se dala si mi mail da ti pošaljem snimku s radionice ali nikako mi ne zeli slati preko maila,i nikako da uhvatim vremena da sjednem s mužem i probamo convertirat snimku, ja sam probala sama ali se ne kužim toliko dobro
Starim, i ti si Balasev fan?
Tinchy, koliko dugo ostaješ u susjedstvu? Ako će ti bit dosadno, slobodno se javis za kavu.
Dragi i ja smo imali u planu za 2 tjedna otići do Ludwigsburga posjetiti malo barokni park i dvorac pa ako hoćete možemo i kavicu tamo popiti.
Mi jučer spakirali sve torbe. Za bebu, dragog i mene.
Pa su me malo hormoni pucali. Sva sam neka placljiva bila. Ne mogu vjerovat da ću uskoro vidjeti svoju malu curku.
A rekli su mi - ako je strast, proći će. Ako ne prođe - ljubav je.I nije prošlo...
Baby vidis, takva frikusa sam ja.Bas ta, koja jede i kuha cudnovate namirnice, kvinoju,amarant, u smoothie stavlja goji bobice, spirulinu Koja uz sve to ne jede gluten, ne iz pomodarskih razloga, vec zdrastvenih.Zamisli, tek mog Andru
Dite nece znat sta je smoki, osim onih ne jestivnih gigantskih kukuruznih, bezukusnih smokija
Ahh, nisam mu ja kriva, sta, je bas mene izabra za majku
E da, jucer sam sa jednim pedijatrem imala raspravu oko cijepljenja.Normalno, da sam znala, koju stranu zagovara, al isto tako, sam mu postavila par pitanja, na koja mi nije da odgovor.A najveci razlog zasto cijepit dijete, mi je reka: da ima puuuno vise mogucnosti, da mu se nesto dogodi ne cijepljenom, nego cijepljenom?!
E da, tu sam vec naostrila kandje, pa sam se povukla.Sve zbog, mira.Iako je i MM skocija, i trazija odgovore, a nije ih uspia dobit od doticnog.
Starim umirem pri pomisli koja ce koljacina izbit onda, kad krenu zamjeranja, jer nisi blagoslovljena samo svojim cedom, i ususdjujes se kukat o (ne )spavanju, i manjku vremena za sebe
Prikljucujem se manjem gledanju u mob/komp, i vise vremena provodeci na zraku.Mi idemo na Kozjak za vikend, i uuuzasno se veselim rostiljadi, hammocku, lezarini, pticicama, i razigranim psicima MM ima teoriju, kako ne smim nosit crne majice, vec samo bile, jer ce se malit uskuvat u drobu
Sto reci? covik misli, da je njemu hladno/toplo, i da iznutra prati vremenske prilike, i tako namista svoje radare, za ispoljavanje, tj negodovanje
Kokolo mi smo muku mucili dok nismo izabrali, poklali se skoro, srecom pa nam nije bilo vise proizvodaca u ponudi, odmah smo se odlucili za jedne ali imaju toliki izbor da je to cudo. Ja sam bila skroz za prizemnice (mrzim stepenice u kuci) al na kraju smo se odlucili za jednokatnicu (ipak treba puno vece zemljiste, a tu su bas jako skupa), jos samo moramo dog detalje ali model imamo konacno, ako brzo kupimo zemljiste, drugo ljeto smo nadam se preseljeni.
Vjeverice pa dodem relativno cesto (min 2× mjesecno) ali to je uvijek nesto letece, dok obidem svoje +koja kava i ta dva tri dana prolete koda ih nije ni bilo. Jedino sam bila mjesec i pol tamo na pocetku t jer mi nije bilo dobro i morala sam mirovat a mm bio na putu. Ti si tu negdje s otoka u blizini ri ili se varam?
Moram prehranu i kasice komentirat. Domace sve ne kupovno radila. Nece. Suze frcaju sto malom sto meni. Svi pametuju probaju nahranit i pobjegnu. Pa kupovne. Nece.... imala 1000snova svi pali u vodu. I sad muku svi mucimo. Da bilo kakvo sr (hrenovka ili pasteta ili sl) hoce samo nek jede. I nema sto nismo probali, vitamini, ucjene, prisilno, gladovanje. Tako da osudjujte nakon sto prozivite takve stvari! A nadam se da necete
Svako od nas ima svoj zivot i svoje stavove. Al racunajte da se nekad nesto srusi kao i kula od karata i ides dalje
Miska moji roditelji su na Krku, ja sam prije braka obavezno bila tamo jednom mjesečno i par tjedana preko ljeta, sad mi se čini da ću malo rjeđe kad ću imati svoju novu malu obitelj
A daj Abies di si se nasla prozvanom.Ovo sam komentirala, jer, mene gledaju ko frikusu, kad pocmem vadit, svoju hranu.Ovo je trebalo bit ruganje, na (vlastiti mi racun), i nimalo za osudu.Ko sam, da sudim o drugima?sta me brige, sta ti dajes i kako dajes svom ditetu, i kako hranis sebe? nemoj me krivo svatit, tvoja stvar.
Nisam se nasla prozvanom. Nego kazem imala svoje snove u trudnoci sto ce beba jesti pa brus. Zivot okrenuo neku ludu stranicu. Nisam jedina na svijetu da se tako preokrene. A svi smo dali i dajemo sve od sebe.
Najbitnije da je zdrav i dobro se razvija!
Nadam se da necu proc tako opet s drugim djetetom.
Isto kao i dojenje - sve sanjamo samo dojiti, a barem jedna od nas ce morat dohranjivat formulom. Na to mislim - sruse se snovi i treba to prihvatiti, a okolina nimalo ne pomaze.
Betty nisam na tvoj post mislila nego se te kasice protezu stranicama ;)
Sortiraj odgovore
Najstariji