Mishka pa super, pametno vam je to :) Ja bih to isto napravila za sebe da nemam neke svoje fantazije u glavi
Mi smo negdje u istom danu po terminu, kako to da tebi ticker prikazuje još 92 dana, a meni 110? do kraja imamo još 15tjedana i 4 dana... to bi onda bilo preko 100, right?
Jutro cure...
imam jedno pitanje za cure koje su trudne otprilike kao i ja... koliko cesto osjetite bebu? Ja sam prije osjetila vise puta dnevno i jace udarce, sada kada sam pocela raditi i smanjila boravak u prirodi, pocela vise sjediti itd... smanjili su se... i po jacini i po ucestalosti... malo me strah... mislim javi se onako ponekad kada se ja bas smirim, pa na bok, pa stavim ruku pa slatko itd...kao da je moram namoliti... kao da se uvrijedila sto vise nije sve laganini...neznam dali je to razlog za brigu...
Peppe
Dobro jutro curke
Nadam se da ste sve dobro
Ja prijavljujem uzv sutra
Moj bebac jucer i danas lijepo udara sto me jako veseli,sincic je napokon ozdravio pa smo svi odma raspolozeniji.
Dobro jutro svima! Bas je lijepo i suncano, pravo proljetno...mi spremamo piknik, coffee to go i picimo negdje na plazu, bacat kamencice u more
Bruna da,da kad citam o tvojoj nesanici, ko da sam ja pisala ali nocas je bila dobra noc-samo sam dva sata bila budna, ostalo sam prespavala. I da, isto prije nisam funkcionirala dobro bez 7 sati...ali prilagodimo se svemu
Miska super su mi te montazne kuce, stalno listam razne kataloge i mastam
Baby pisi cesce, uvijek volim procitat postove od tebe, Crazy, malemimi i ostalih cura sto imamo stariju djecu slicne dobi, volim citat o vasim iskustvima, planovima, prilagodbi...ipak cemo bit sve u istom sosu (ok, malamimi ce bit u duplom
)
Sanjarka znaci pravilno je licem gore, jeej! ...sad kad mislim, pojma nemam kako je malac izasao, nisam ga bas vidila u tom trenutku
Peppe mislim da nema razloga za brigu, bebica je veca pa su i pokreti drugaciji, pred sam kraj to ce bit vise neko izvijanje i migoljenje nego udarci. A citala sam da u ovoj fazi oni sad vecinu vremena pajke...probude se kad mi odemo na spavanje
Dobro jutro trudnice!!
Evo pročitala sam cijeli pf Proljetne bebe/mame 2016 i želim što duže ostati trudna trudnoća je mila majka s onim što čeka kasnije
vi koje već imate djecu imate to iskustvo, ja kad sve to čitam sva se isprepadam i pitam se mogu li ja to? uf, uf, nije neko štivo za jutro...
moj mali je imao show noćas, baš se fino javljao svaki put kad bih se probudila po noći (a probudim se sigurno desetak puta), sad ujutro je mir.. valjda je i on sova
Miska kad kažeš 70d još mi je draži ima razno raznih tečajeva na netu i aplikacija za skinuti koji se tiču fotografije - ja sam neke skinula i proučila već, no treba se malo ozbiljnije toga uhvatiti - ovako sve brzo zaboravim... jel dođeš često u Ri?
Peppe mislim da se ne trebaš brinuti za bebu, dok god se javlja dobro je - neke cure su rekle da je bilo dana kad se beba pomakla više otraga pa su ju slabije osjetile - bude sve nadoknadila, bez brige
Mare drago mi je da ti je sinu bolje!!
Kokolo ti si stalno negdje vani, u akciji, to je baš divno za čuti
Pravilno je licem dolje (IA i IIa namjestaj) al nije greda ni kad gleda gore. Mislim da merkur (od zg rodilista) ima praksu poradjat bebe na zadak. A ona prava ind zbog polozaja bebe je poprijeko.
Vec mame - moj sincic svaki dan mazi trbuh ljubi, svi plisanci su bebe. Zamata u deku.... nevjerojatan mi je. A strah me kad se rodi kako ce biti. Kolegica s posla ima 4. Velim joj kako najmladja je imala puno paznje od brata i sestara. Zena veli uhhh morala je bebu zakljucavat od straha koliko bi se svi igrali i nosili hranili (objasni ti malima da beba ne smije nista nego mlijeko i to mamino ili formulu). Je panika mi je u glavi jer ce mala bit prikopcana 0-24, a moja velika maza tu negdje blizu
Peppe ima dana kad su bebe mirnije pa podivljaju...bitno da se javi. Tocno ono pracenje po satu kako ide nemam pojma. Ja samo osjecam da se ova mala vrti ko na ringispilu. A manje 9kg nego sa sinom u ovom periodu, otkud joj mjesta. On se zaglavio i bio bubica. Ona nema gdje me ne lupi... malamimi kako je tek tebi
I super napisano na proslim str... nema mini beba jer nema male robice
Sortiraj odgovore
Najstariji