Ljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Abies
    09. Travanj 2016. 14:41

Malamimi ako ces na cr dobit ces svakakve koktele. Injekcije za stezanje u koktelu s voltarenom. Makar pise da volt ne ide trudnicama i doiljama?! I napomeni svaki put. Dok ne obavis veliku nuzdu. A i ides u bolnicu pa trebali bi imat nesto. Bez obzira na vrstu poroda.
    Ja bas dobila na posudbu robicu. Sad se bacam na pranje i slaganje odjece. Kolica i as odavno spremne :)

MalaKoza
    09. Travanj 2016. 14:54

Damas smo malo dekorirali kutak za Emily :) sad nam spavaca djeluje puno toplije, iako je to samo mali detalj

A rekli su mi - ako je strast, proći će. Ako ne prođe - ljubav je.I nije prošlo...

bettyboop_st
    09. Travanj 2016. 15:31

Peppe Vidim da ode neke stvari nisu jasne.Ja ne mislim,i necu krsit nikakav zakon,ako sam rekla da cu bebu stavit u kosaru,koja ima jednaku ispravnost ko i as.Jednaku.Ne radi se o platnenoj.Postoje remencici s kojima se to ucvrsti i namisti,za sigurnost.Inace,neurorizicna djeca se prevoze u tome,a ne u as.Valjda me oprala juzina,pa sam imala poriv objasnit neke stvari.

bettyboop_st
    09. Travanj 2016. 15:47

Kokolo diiivna siii

bettyboop_st
    09. Travanj 2016. 20:54

Starim sta se mene tice, i onoga sta si rekla na temu moje ideje o radjanju kod kuce, ne mislim da nisi trebala rec, mene to ne dira, vec kao uvijek, kazem sta mislim.Logicno, da ce svak imat svoje misljenje, al pametovanje ne podnosim.Nikad nisam uzela za zlo tudje misljenje.Dapace, svak ima pravo na njega, a moje je da poslusam, i napravim onako kako mislim da je najbolje Ni vlastitu majku ne slusam od kad sam se rodila, nego guram po svom  U meni nema mista za ogorcenost, a to zelim i ostalima.Samo mir sa samim sobom.Dosta treba rada na sebi, da bi se pomirija sa sobom, al itekako je oslobadjajuce. Ovi momenti nadahnutosti, sve su mi  

Starim i Aurelija dajte jos koji 

TPol
    09. Travanj 2016. 21:21

Pozdrav svima, na zalost opet sam kao padobranac, sad se pojavim sad ne , ali bila sam bolesna i nekako bas bezvoljna, prvo me tjedan i pol drzalo grlo i kad sam vidjela da nece pomoc caj i med otisla sam doktorici i dobila antibiotike :( , ali sad mi je bolje mada nije skroz proslo tako da mi bas cudna ta neka prehlada. 
    Bebu osjetim svako malo , bas je aktivna . Sljedeci tjedan imam pregled pa se veselim. Trbuh me zna bolit cjeli tjedan pa onda popusti, al ak doktor kaze da je normalno onda ok :D 
    evo i slike mog trbuha, malo je nekako velik ili? :D

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.