Ljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Zarica
    09. Travanj 2016. 11:52

Cure sto se secera tice prvi ne smije bit veci od cini mi se 5.1,nakon glukoze veci od 10,a trece mjerenje iznad 8.5,e sad isto ovisi do ginekologa,mislim da cak i nakon glukoze neki tretiraju iznad 8 kao dijabetes,moji nalazi ogtt-a su bili 4.8 nataste,nakon glukoze 11.9 a nakon dva sata 10.9, sto su veliki skokovi..

mare1989
    09. Travanj 2016. 12:11

Kokolo super izgledas

Ellie00
    09. Travanj 2016. 12:26

Evo recepta 

Kolac od sira s jagodama
    (sastojci za kalup promjera 24 cm)

25 dkg brasna
    12.5 dkg maslaca
    10 dkg secera
    1 zutanjak
    25 dkg svjezeg kravljeg sira
    10 dkg secera
    1 prasak pudinga od vanilije
    naribana korica od limuna
    4 jaja
    1/2 l slatkog vrhnja 
    50 dkg jagoda
    1 preljev za torte

Zamijesiti tijesto od brasna, secera, maslaca i zumanjka. Zamotajte ga i stavite u hladnjak na 2 sata. Zagrijte pecnicu na 200 stupnjeva. Razvaljajte tijesto na pobrasnjenj povrsini i njime oblozite dno i stijenke kalupa. Nabockajte tijesto vilicom i pecite 10 min na drugoj precki odozdo. 
    Pomjesajte sir s secerom. praskom za puding, limonovom koricom i jajima. Cvrsto istucite vrhnje pa ga primjesajte smjesi. tijesto napunite mjesavinom i pecite 1 sat. Pustite da se malo ohladi. Operite jagode, prepolivite i poslozite na kolac i prelijte preljevom za tortu.  

U slast :)

iva1989lea
    09. Travanj 2016. 12:55

Ja prijavljujem pregled 15.4....pošto moj prosli post nitko nije doživio...moj oggt na tašte je bio 5.1 i radi toga svako 3 tj na 24 h u splitsko rodilište...
    Cure sve ste predivne na slikama ...nove cure dobro nam došle...

Sanjarka88
    09. Travanj 2016. 13:00

Ellie hvala ti zvuci odlicno, spremam 👍🍰
    Ja upravo rijesila zdjelicu sladoleda 🍨😎

Starim ma kud ces? Aj ne zezaj....!
    Nema svađe, topla preporuka svima na forumu napisati oko neke teme kako ce te vi postupit i zasto, ali ne govorit drugima kako bi oni trebali...inace obicno dode do fighta medu forumskom ekipom i bespotrebnih odlazaka s foruma 
    Mislim da je dosta o tome dobra smo ekipa 😊

Kokolo ogtt nalazi su ti odlicni 👍

Zabice super za bodic i ostalo pripremanje stvari 😎

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Sanjarka88
    09. Travanj 2016. 13:02

Starim Krka nam je bila u uzem izboru, no dragi nije za izlet po ovom vremenu ah

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Zumbul
    09. Travanj 2016. 13:14

Opljackali smo bipu 😂 
    Uzela sam dermatoloski gel za pranje, sampon 2u1, mlijeko za tijelo, i onu tekucinu za tjemenicu.. sveukupno sa 45% popusta 270 kn...

Malamimi
    09. Travanj 2016. 14:06

Kokolo, moje kifle su sad vec prave struce i mislim da cu za 3-4 tjedna poceti moliti Boga da idu van. Ponekad imam osjecaj da se tuku unutra kako trbuh poskakuje. 
    MalaKoza, ima istine u tim jabukama. Ne smijem ju jesti navecer jer u noci umrem od gladi. A i neko mi rekao da se ne smije jesti odmah iza obroka jer tesko pada i tesko se probavlja u tom slucaju. E to ne znam...

Kod mene je i sluzbeno sve spremno. Oprano, opeglano, slozeno u ormaru. Robica za mene i bebe za iz rodilista upakirana u ruksak. Preprane navlake za as. Torba za radjaonu i torba za u sobu zapecacene. Sad samo noge u zrak i odmor... Haha... One koje imaju djecu znaju da nije bas tako, al opustenija sam svakako. 
    Sta mislite da ubacim i neke tablete protiv bolova? Zadnji put na SD sam dobila kad god bih trazila...

iva1989lea
    09. Travanj 2016. 14:37

Malamimi bome ti se kraj približio hehe super što su spremila sve...mene to tek čeka...meni trendova rekla da obavezno ponesem neke tablete za bolove jer će trebat...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.