Cure sto se secera tice prvi ne smije bit veci od cini mi se 5.1,nakon glukoze veci od 10,a trece mjerenje iznad 8.5,e sad isto ovisi do ginekologa,mislim da cak i nakon glukoze neki tretiraju iznad 8 kao dijabetes,moji nalazi ogtt-a su bili 4.8 nataste,nakon glukoze 11.9 a nakon dva sata 10.9, sto su veliki skokovi..
Evo recepta
Kolac od sira s jagodama
(sastojci za kalup promjera 24 cm)
25 dkg brasna
12.5 dkg maslaca
10 dkg secera
1 zutanjak
25 dkg svjezeg kravljeg sira
10 dkg secera
1 prasak pudinga od vanilije
naribana korica od limuna
4 jaja
1/2 l slatkog vrhnja
50 dkg jagoda
1 preljev za torte
Zamijesiti tijesto od brasna, secera, maslaca i zumanjka. Zamotajte ga i stavite u hladnjak na 2 sata. Zagrijte pecnicu na 200 stupnjeva. Razvaljajte tijesto na pobrasnjenj povrsini i njime oblozite dno i stijenke kalupa. Nabockajte tijesto vilicom i pecite 10 min na drugoj precki odozdo.
Pomjesajte sir s secerom. praskom za puding, limonovom koricom i jajima. Cvrsto istucite vrhnje pa ga primjesajte smjesi. tijesto napunite mjesavinom i pecite 1 sat. Pustite da se malo ohladi. Operite jagode, prepolivite i poslozite na kolac i prelijte preljevom za tortu.
U slast :)
Ja prijavljujem pregled 15.4....pošto moj prosli post nitko nije doživio...moj oggt na tašte je bio 5.1 i radi toga svako 3 tj na 24 h u splitsko rodilište...
Cure sve ste predivne na slikama ...nove cure dobro nam došle...
Ellie hvala ti zvuci odlicno, spremam 👍🍰
Ja upravo rijesila zdjelicu sladoleda 🍨😎
Starim ma kud ces? Aj ne zezaj....!
Nema svađe, topla preporuka svima na forumu napisati oko neke teme kako ce te vi postupit i zasto, ali ne govorit drugima kako bi oni trebali...inace obicno dode do fighta medu forumskom ekipom i bespotrebnih odlazaka s foruma
Mislim da je dosta o tome dobra smo ekipa 😊
Kokolo ogtt nalazi su ti odlicni 👍
Zabice super za bodic i ostalo pripremanje stvari 😎
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Starim Krka nam je bila u uzem izboru, no dragi nije za izlet po ovom vremenu ah
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Opljackali smo bipu 😂
Uzela sam dermatoloski gel za pranje, sampon 2u1, mlijeko za tijelo, i onu tekucinu za tjemenicu.. sveukupno sa 45% popusta 270 kn...
Kokolo, moje kifle su sad vec prave struce i mislim da cu za 3-4 tjedna poceti moliti Boga da idu van. Ponekad imam osjecaj da se tuku unutra kako trbuh poskakuje.
MalaKoza, ima istine u tim jabukama. Ne smijem ju jesti navecer jer u noci umrem od gladi. A i neko mi rekao da se ne smije jesti odmah iza obroka jer tesko pada i tesko se probavlja u tom slucaju. E to ne znam...
Kod mene je i sluzbeno sve spremno. Oprano, opeglano, slozeno u ormaru. Robica za mene i bebe za iz rodilista upakirana u ruksak. Preprane navlake za as. Torba za radjaonu i torba za u sobu zapecacene. Sad samo noge u zrak i odmor... Haha... One koje imaju djecu znaju da nije bas tako, al opustenija sam svakako.
Sta mislite da ubacim i neke tablete protiv bolova? Zadnji put na SD sam dobila kad god bih trazila...
Malamimi bome ti se kraj približio hehe super što su spremila sve...mene to tek čeka...meni trendova rekla da obavezno ponesem neke tablete za bolove jer će trebat...
Sortiraj odgovore
Najstariji