Ljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Dunyasha
    06. Travanj 2016. 12:18

Bon žur žene!!
    Kaj ima? 
    Vidim sve se slikavate, krasne steee!! Ja preskocila prosli tjedan 😱😱😱, pa cu ovih dana.
    Ajde vi Njemice javite kako tecajevi izgledaju kod vas, bas me zanima!
    Ja sam planirala trudnicko fotkanje, mm je za, pa se moramo dogovoriti s fotografkinjom. 😀
    Zabice, ja ne znam nista o seceru. Znam samo iscitati nalaz i ako je unutar referentnih vrijednost onda je okej, ako nije onda nije okej. A sta i kako dalje, pooojma nemam.
    Mi jcr navecer isli na slaju, do trga i natrag nam je trebalo skoro 2 sata, a inace tu udaljenost prijedem za 25 minuta. 😂😂😂😂
    Al uzeli pse (nasu pesicu i maminog pesa) pa im je duga setnja dobro dosla. 😂
    Dns u Ikeu, po sitnice za stan, vec mi je dosta kupovanja za stan. Nikako da ta curica dode na red..
    Iduci tjedan zavrsavaju, ciscenje i useljavanje nadam se iduci vikend. A onda shopping za cuku, za bolnicu, i mir u kući.
    Saljem avima pozdrave, guštajte!! ✋✋✋

uykmyjh
    06. Travanj 2016. 12:25

Prezadovoljna Nessah! Hahahhah 
    Teja hvala za podsjetnik za žutu srijedu! Budem i ja danas u trošak 
    Malakoza meni bolje zvuči takav porod nego u bolnici... Ja se užasavam toga da mi se itko petlja u porod, ja bi najrađe to sve sama... Al pošto mi je prvo neću riskirat pa šta bude. Ako mi se tko približi sa idejom nalijeganja na trbuh i slično dobije šamar 
    Sanjarka ajd bude slika kad dragi dođe, sama ne stanem u sliku 
    Malakoza, kika, ivf, odlične linije imate! (ne ove na haljini ili na buši, mislim, zgodne!)
    Kleopatra meni je prvi 4D pravila u 12. tjednu iako je kao rano, ali sve se lijepo vidilo, beba u razvoju :) i svaki sljedeći put mi je isto pravila 4D i opalila milijun slika 

Nessah
    06. Travanj 2016. 13:28

Evo vase PREZADOVOLJNE Nessah sa bušom ☺️ Danas smo 29weeks i na +4kg otkad sam trudna i vrlo sam happy zbog toga. Nema strija ni mrljica (ni mama mi nije imala). Nekad me buša zna jako svrbiti pa se ustručavam dugo češati. Inače iza svakog tuša se mazam sa prirodnim kremama protiv strija bez parabena i sl loših situacija. To mi prija poklonila jer ona nije sve potrošila. Nego, nijedna mi nije rekla od vas da ima sličan problem sa orgazmima u snu??? Jel to znači da sam jedina??? OMG!!! 😜😂😂

Nessah
    06. Travanj 2016. 13:35

CrazyPuppet rado bih se javila za kavicu ali vecinu godine smo na jugu Hr a kad nismo na jugu onda radimo sezonu na otoku tj evo uskoro putujemo sjeverno gdje cu otvoriti sezonu i raditi dok budem mogla pa onda na duugi godisnji. Rodit cu u Zd to je for shure! Kad je tebi termin?! Možda se potrefimo skupa ☺️☺️

CrazyPuppet
    06. Travanj 2016. 14:17

Nessah, super ti je buša, nismo baš blizu sa terminom, ja sam barem 1mj iza tebe, ako ne i mjesec i po. Ako si u prolazu, javi se :) što se orgazama tiče, izgleda da si jedina.
    Jel koja od vas čula za Finnish baby box? Košta 3000kn, ali ima svašta unutra za bebu, ko još nije počeo sa shoppingom i nema ništa od prije mislim da se isplati, u suprotnom, ne...

Aurelija
    06. Travanj 2016. 16:22

Danas je opet dan za buše, diiiivne sve! Morat cu i ja jednu opalit skoro, al nemam se bas cime previse pohvalit (u odnosu na vas) pa odgađam! 
    Ejic, ja sam razmisljala o fotosessionu, sva sreća pa mi se dragi bavi fotkanjem amaterski, jedino bih htjela da budemo skupa na nekoj slici, morat cu ga klonirat hehe  imali smo super fotografe na vjencanju, mladi i totalno spontani, mogla bih jedino njih pitat kolko bi me to kostalo...  to cu obavit pred kraj kad i ja postanem loptica...
    Nessah, ocito si jedina s erotskim snovima hehe, ali kontrakcije kod orgazma su normalne, tj događaju se svima (ili većini??) Ne brini zbog toga, pogotovo ak si zatvorena i sve 5

Aurelija
    06. Travanj 2016. 16:28

crazy, ovaj baby box mi je super kao koncept, ali totalno precijenjen za to sto dobijes... al ok, kod amera svasta prolazi

uykmyjh
    06. Travanj 2016. 17:41

Evo snašla se za slije 
    http://prntscr.com/aow80v 
    http://prntscr.com/aow8hs
    Nema još linee negre i nadam se da će ovako šta duže ostat 

miska
    06. Travanj 2016. 18:59

Pozdrav curke, nisam vas zaboravila samo jako slabo stignem citat i pisat jer imamo sto stvari koje obavljamo odjednom i koje do 1.5 vecinom moraju biti sredene a imam osjecaj da se ne micemo s mjesta. Danas sam slucajno svratila do Zga, sveki se isprsila i pokupovala pol h&m tako da smo s robicom gotovi, krecemo na ostat potrepstina poslje sajma sljedeci petak. Prije tjedan dana smo bili i neplanirano do Splita pa se sogorica isprsila u zari home (nakupovala dekica i prekrivaca) tako da ja samo nabavljam a nis sama potrosila, super je to moram priznat hahaha.
    Sutra prijavljujem pregled, mislim da nisam bas dobila puno u kg, meni se cak cini da taj moj trbuh ne mrda. Al bolje, jos se uvijek donekle normalno obrijem i vidim prste 
    Zgaravica se samo pojacava, ne pomaze nikakve tablete ni nis, jedino sto sam otkrila da mi orbit zelene zvake bas pasu i umire tu kiselinu, tako da svaki dan pozvacem paket, pa eto savjeta za vas koje muci ista stvar. 
    Da vas sad svaku pozdravljam i komentiram jer sam u velikom  zaostatku pa se nadam da ste sve dobro i da bebaci napreduju. 

Mama3put
    06. Travanj 2016. 19:11

Samo da javim da me pucaju laznjaci vec 20 minuta tako da jaucem 😵 terminuse jel ima sta kod vas?

Slikice su sve super kao i trudnice 😊

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.