Starim i Malamimi 😱😱 laznjaci ili ne u soku sam kad netko spomene trudove na ovoj temi. Tusiranje toplom vodom obvezno i lec nakon toga trebalo bi se smirit 😊
Cro a da produzila posao za tjedan dana nije problem dok god se osjecam ok, u protivnom odoh doma 😊
Dunya znaci sljedeći vikend se vracate u stan? Odlicno 💪
Malakoza divna prugica ❤ a ta priča od mame o Boze horor! 😱
Nessah izgleda da si ti jedina sretnica s orgazmima u snu 😂 super busa narasla 😍
Ivf i vas dvi ste narasle ❤ brzo ce i pregled leti to vrime 😊
Kleopatra super za pripreme za porod 💪
Kika divnii i ti i muzic i busica, divota 😍 znaci mirovanje? 😳
Sandrich preeeedivna!!!! 😍😍
Miska ukratko ne stignes tipkat jer se trose novci 😂😂
Crazy daj slikni tu busu koja je narasla 😊
Tko je sutra i preksutra sve na pregledu ono? Cini mi se Peppe, Crazy , Kike, Miska, Vjeverica... Sam koga zaboravila?Sretno ekipica ❤
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Majadila nema panike,to se samo priprema tijelo 😊 sve dok nije pravilan razmak i prolaze pri kretanju to je ok nemamo sto trazit u bolnici jedino sto nije ugodno ali i ta bol je trening
Idem ja 😴 bolje ranije jer ako budem i nocas isla piskit ko danas u prosjeku svakih 15 minuta slabo cu se naspavat
laku vam noc!
Cure, ja bih na vasem mjestu otisla u bolnicu. Neka vas pogledaju. Najlakse vas puste kuci.
Sto se tice stolice, i ja sam na poprilicnom broju kroz dan ali valjda je smanjen kapacitet crijeva.
Otusirajte se i otidite da vas pogledaju.
Sanjarka, malisa raste svojim tempom, ako dr nije nista posebno komentirao onda je sigurno sve u redu. Sve ce on to nadoknaditi. A spominjala si i da je curka bila sitnija. Nema brige! Prirast necu komentirati. Izazivas bijes u meni! 😂😂😂😂
Cuj Dunye koja u 5tjedana nije dobila ni grama heeeej! Nema bijesa 😂😂😂
A znam znam no eto jednostavno mi zvuci premalo, koliko sam zapamtila Majin ima preko 2kg, tvoja curka oko 1800-sa 30tj? Cro? Malamimini blizici 1700?
Moj je sitaaaan
Al odbijam se sekirat necu!
I da tjesi me da je mala u terminu rodena sa 2800g
Uf Sanjarka samo da znas kako se trosi, kupujemo zemljiste za kucu, jos jedan auto, i poceli pripreme za vjenacanje za drugo proljece + dolazak bebe...ne znam di mi je glava di rep!
Javim sutra kako je prosao pregled, valjda cu stic
Sortiraj odgovore
Najstariji