Ljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    ejic
    05. Travanj 2016. 10:52

Aurelija i Vjeverica, hvala vam na odgovorima! Pitat cu dr kod sljedeceg pregleda iako ja to pripisujem sirenju koze posto svrbi na ledima gdje se isto koza rasteze zbog trbuha. Ali najgore je ujutro, onda bi se bas mogla cijela izgrebati.

Vjeverice, nismo sad jos narucili kolica, ovaj tjedan cemo i to Peg perego Pop up. Nadam se da ce ova sad stvarno i doci pa da kraj toga mozemo staviti kvacicu  U suprotnom cu ista takva naruciti s amazona. Cijena im je ista, jedino sto ta iz amazona dolaze iz Italije, a tu neznam i nigdje ne pise nista oko garancije ili vracanja ukoliko nesto nije uredu s njima. Iz tog razloga bi rade da ovajput ipak dodu ove iz hrv i da sve bude ok s njima 

Aurelija, super sto si uspjela rijesiti to s seficom i dobila bolovanje, a sad samo polako i uzivaj u trudnoci koliko mozes

Starim, trbuscic ti je predivan

ejic
    05. Travanj 2016. 11:09

Cure, malko sam spora u pisanju pa dok ja sazmem jedan tekst, vi napunite cijelu stranicu

Hvala i ostalima na odgovorima!
    Crazy i ja mislim da je to samo do rastezanja koze. Ali ipak cu spomenuti dr kod sljedeceg pregleda (ako opet polovicu toga ne zaboravim pitati, a salabahter zaboravim kod kuce )

Dunya, treba mi zvuk zbog budilice inace cu na posao oko podneva

Betty, kod tebe navala emocija a kod mene sve cesce navala straha da necemo to sve stici na vrijeme pa da cu onda u 7.mj morati po tim vrucinama s nateklim nogama i trbusinom rijesavati ono sto je jos ostalo  A ono, imam jos vise od 4mj do termina

Zabice, drzim fige za dobre rezultate  Sto se vlaznosti tice, nemam problema s time kad mi stvarno dode volja. Problem je kad bi dragi, a ja nemam bas volje. Onda nema niti vlaznosti

Cro262
    05. Travanj 2016. 11:26

Ej ženske! Nadam se da ste sve dobro unatoč trudnickim problemcicima. 

Aurelija, baš mi je drago što si uspjela riješiti bolovanje. Vjerujem da te iznervirati i pridonijelo gubitku kila, a što se tiče cervixa, meni je sa 26t bio 20mm, sa 29t 24mm i ja se zatvorila od utrogestana i 90% ležanja, a mala se okrenula. Sad kad je stanje malo bolje i ja sam počela hodati po stanu i raditi lakše poslove jer me ležanje ubijalo. Držim fige da i tebi bude sve u redu!

Sanjarka, poznato mi je to ja sve mogu, ali nažalost htjela ne htjela to stvarno više nije tako :( btw jel brojis sitno do dana kad nećeš morati na posao? :)

vjeverica8
    05. Travanj 2016. 11:38

evo mog trbuha kako je buknuo u tjedan dana...!! ako se ovako nastavi, zebra style mi ne gine

CrazyPuppet
    05. Travanj 2016. 11:39

Žabice, najvjerojatnije ti je to od hormona, a malo i podsvijest može zezat, već se par puta ponovilo pa si pod dodatnim stresom, a možda te i malo strah odnosa... Treća stvar može biti neka bakterija ili gljivica, pa za svaki slučaj odi nek ti napravi bris... ali 99% je od hormona
    Srećom postoje lubrikanti, pa klizi bez problema ;) no sikiriki, to dođe i ode samo od sebe
    Ja sam istih problema imala nakon poroda, već je sve dolje bilo zaraslo, ali nekako me bilo strah da će me boljet... i nikako

Aurelija
    05. Travanj 2016. 11:58

Ajme Vjeverice,  ne mogu vjerovat da je to u tjedan dana!!! Ne moram ni reć da ste predivne! 
    Cro, znam da je tebi nalaz bio jos i gori te se uspio popravit, to me i tješi!  znači ti nisi pila normabele nego utriće? I jesi bas strogo ležala krevet-wc ili? Super ste izgurali, evo jos malo 32 tj, sad mozes lagano u setnju, tak cu i ja!

vjeverica8
    05. Travanj 2016. 12:05

Aurelija i ja sam se iznenadila, dva tjedna nije uopće rastao i onda bum! 

CrazyPuppet
    05. Travanj 2016. 12:44

vjeverice, krasna ti je bušica! tako je i kod mene, ništa ništa i onda eto ga... samo mene ima malo više, na svim područjima hahaha 

Cro262
    05. Travanj 2016. 12:57

Vjeverice, baš ti je lijepo iskočio trbuh, sad si prava trudnica! :) 

Aurelija, tri tjedna nisam izašla iz stana, uzela bi si jesti iz frižidera, podgrijala, otusirala se, ugl stvarno ništa kretanja po meni. Vjerojatno ima veze i to što se ona okrenula pa sad više ne radi pritisak glavom dolje. Da, utrici za zatvaranje  i magnezij 2x375 za opuštanje
     Držim fige da se i tebi nalaz popravi! ;)

zabica25
    05. Travanj 2016. 13:16

Vjeverica  predivna si...stvarno je narastao...svaka čast!

Crazy, hvala na savjetu...budem neki gel nabavila

Život je pun iluzija i želja, a meni najviše treba DIJETE! :)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.