Betty jutros je sve ok,hvala!
a tako i kazu za laznjake-prestaju kad se cvrsto zaspe.
I ja pijem strasno puno vode i puno piskim😊 dobro je dok se budis tek u 6,da se ne budis u 2-3 u noci 😑
Starim ovo je jedno od 3 budjenja do 6
Malamimi bas si mala i slatka, i niko nebi reka da su tu dvi bebice
Bokic! Malo da vas sve pozdravim.
Laznjaci poceli!? Neka se smire. Svima nam je prerano.
Malamimi, super si 3u1. Neka njih unutra da sto bolje sazore. Jos koliko o tom pricamo bila bi fora da predju termin :P
Moj organizam ocito zna da se porod blizi pa osjecam kako se pomalo punim energijom. Mozda i zbog lijepog vremena.
Starim spavala ko beba - kod mene je bilo tako mali spavao cijelu noc, a ja se budila od bolova i izdajala se; nadam se da ce i ova bebica bit kao braco.
Moja beba princeza rozi super hero (kako ju sin sad naziva) vrti se ko da je u 22tt nema di me nije ova dva dana izmlatila :/ samo nek zaglavi na kraju gdje treba.
Sto nam je sa Sanjarkom??? Nema liste, nema slova
Jutro cure
Sve koje ste stavile slikice super izgledate i trbuscici su prekrasni
Ja vec par veceri ne mogu spavat,stalno u wc idem,ta me upala,infekcija ubijaju.Postajem vec zivcana,
bebaca osjetim kako se vrti,uzv imam 13.4 jedva cekam,mozda cu saznat i spol
Mare, bas sam razmisljala o tebi, jesi rijesila infekciju... Ja ne ustajem toliko na wc koliko me budi bol u prsima pa se gusim jer me mogu odmah do zraka. Kakvu god pozu izaberem, nest me stisce. Mm umre od straha, sav problijedi, ah te nase "snaznije" polovice
Hvala za komplimente Istina, ta moja busa je svugdje, u sirinu, u duljinu pa i nede toliko prema napred. Prijateljica me zove misica twinsica, bas joj se nasmijem.
Sad mi dosla teta cuvalica po malu, o Boze kako sam plakala kad su izasle. Kako smo mi majke lude! Osjecam krivnju jer ja doma lezim, a moje djete s drugom zenom...sto li nam ti hormoni rade. A kad mi muz rekao da cemo ju u vrtic na jesen, srce mi prepuklo. Sto li mi je...
E da, sad si me za spol podsjetila. Mi smo odlucili da ne zelimo znati spol druge bebe. Neka bude iznenadjenje
Dobro jutro!!
Prvo da kažem da ste mi sve od reda predivne trudnice, bilo 2u1 ili 3u1
Starim i Malamimi drago mi je da su vas napustili ti neki lažnjaci i da će proći još koji tjedan dok vas pravi posjete
Ejic što se tiče photosessiona, ja sam definitivno za! Ali moj dragi ne voli slikanje, nikako nikako. Čak sam ga i za svadbu morala dugo nagovarati (ne svadbu već slikanje na svadbi) Ja inače jako volim fotografiju i voljela bih naučiti profesionalno (amaterski) slikati. Čak imam i dosta dobar fotić. Moj brat ima profi fotić i zna ponešto o fotografiranju pa ću njega zamoliti da okine koju dobro fotografiju kad budem išla sljedeći put na Krk, negdje uz more
Nessah moram priznati da ne dijelimo iste probleme prezadovoljenosti pa ti ne mogu pomoći, no znam da kažu zadovoljna mama-zadovoljna beba
Pixii ne znam ništa o tom uzv u bolnici, no ako si tad dobila termin, mislim da je ok, ne vjerujem da će par dana igrati preveliku ulogu... Uostalom 29+ je već 30. tjedan
Sanjarka ti stalno o hrani i o tome koliko jedeš a ništa kila nisi dobila?!? Otkrij nam kako! ti si mi sva neka tajanstvena, uvijek sve pamtiš, jedeš a ne debljaš se - stvarno neko blaženo stanje kod tebe
Žabice jesi bila kod doktora da ti nalaz objasni?
Gdje su nam Zumbul, Baby, Ribi i ostale ovih dana??
Sretno curama na pregledima danas!!
Ja jučer bila na depilaciji, prvoj u trudoći, jedva dočekala!! Inače idem jednom mjesečno da se riješim svega od struka na niže. I otišla u neki salon koji sam našla na ponudi dana s dobrim povratnim informacijama. Uglavnom, osjetljivo područje skidam šećerom, a noge voskom - to kod njih rade dvije odvojene ženske. Na kraju se ova koja radi šećerom razbolila pa sam pristala da mi sve radi s voskom. A ta je teta bila toliko prestrašena zbog moje trudnoće pa je sve radila pomalo i sto puta s rolerom prešla preko istog područja, pola toga ostavila - danas me sve još peče i izgledam ko očerupana kokoš i još sam platila za taj izgled
a tako sam se veselila depilaciji. Sad moram sama napraviti šećernu pastu i popravljati jer me uopće sram doći takva pred doktoricom sutra
Jučer su mi prvi put uspjeli vaditi krv za štitnjači iz prve na Vuk Vrhovcu!! Juhuuu!! Inače me tri puta pikaju jer mi ne mogu naći venu i neće mi krv ići... Ali zato sam jučer prije vađenja pet minuta razgibavala ruku i dizala tešku torbu kao uteg (vježbe za biceps) da mi krv procirkulira i uspjelo je!!! uopće me strah kako će mi ogtt raditi s mojim venama...
Ja se raspisala jutros, hahaha
Sanjarka- hvala hvala i muz se nasmija kad je vidio komentar jep, na mirovanju sam od proslog pregleda jer mi se posteljica spustila i mali je na zadak bio. Problem mi je mirovati jer moram bar 10 puta po stepenicama proci tokom dana, jer smo mi u prizemlju a moji na katu, svi rade samo je tata kuci pa mu moram pomoci oko rucka
pa mi bude trci gore trci dolje i to me kostalo. Nadam se da ce sutra reci da se podigla i da ce sve biti oke
Vjeverice haha tako i meni vade krv. Obje ruke mi budu ispikane. Sto rec iza cr su me toliko ispikali da su odustali par dana vadit krv.
Malamimi nije lose da malecka ide u vrtic. Proplakat cete u pocetku. Poslije se dijete promijeni na bolje. Moj je krenuo s 2 god. Silom prilika prek noci. Sad mi vec malecke zao jer ce morat odmah u jaslice. I frka me oce li uopce prohodat, prema onim tablicama jela ne bi trebala puno toga jesti. Mislim na uvodjenje namjernica. Bas fali jos pola god da se beba formira.
A mi smo mame munjene. Jedva docekamo rijesit se klinaca (cak i s tatama kad su) a nakon prvih 5 min sloboda tako faaaaleee - i bez trud hormona
Sortiraj odgovore
Najstariji