Ljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    CrazyPuppet
    06. Travanj 2016. 20:41

Hellouu cure drage!
    Starim i Malamimi jeste se vi nešto dogovorile? Rađe se javite svojim doktorima nego da idete na hitnu, tamo ce vas samo ubit u pojam... 
    Evo ja pri kraju s poslovima za danas, jos cekam vesmasinu da zavrsi pa da izvjesim veš. A onda generalka se sredit za pregled sutra. Stiglo mi danas iz h&m online shopa trudnicke majce i haljina, odusevljena sam, s tim da mi se cini da cu vecinu moci nosit i kad ne bude vise trbuha. Ugl, konacno prava odjeca za elegantnu trudnicu, da ne moram više čuda izmišljat od odjeće...

Pixii
    06. Travanj 2016. 20:49

Meni isto jucer stigle trudnicke majce iz h&m shopa bas sam sretna i sve mi dobro, brinulo me da ne fulam velicinu. Uzela sam za bebicu malo robice i neke rucnike jer imaju h&m home to me odusevilo :)
    E cure da li mozda znate onaj uzv u 30 tjednu koji se radi u bolnici da li mora biti bas punih 30 tj. Jer sam dobila termin kad ce mi biti 29+2 i sad ne znam da li je to ok?

Mama3put
    06. Travanj 2016. 20:59

Aurelija draga nije isto BH kontrakcije(kad se stvrdne stomak) u 25 tjednu i bolni trudovi kao pravi ali laznjaci(bol koja se siri iz stomaka u leda) pred termin,kakav magnezij sad pit

Crazy ma ne idem nikud zbog laznjaka,jedino ako predu u prave kao sto mi je bilo u prvoj T cijeli dan imala laznjake i pao mrak presli u prave...

Malamimi
    06. Travanj 2016. 21:08

Starim, ja se otusiram toplom vodim i legnem pa bol prodje. Nikakvi razmaci, 2-3 sata nista i onda opet u 1 satu pet puta. Sad mi je malo bolje. Lezim i lezat cu i dalje, sutra mi dolazi teta cuvalica da se bavi curicom. Jos mi rano da krene...

Sanjarka88
    06. Travanj 2016. 21:08

Vecer curke 😍
    Ja u lezeci, spava mi se bogme. Valjda doslo na naplatu budenje u 5h i naporan dan.
    Pregled obavljen, ja zacementirana 😀💪! Tlak 120/70, urin dobar. Dobila nesto vise od 1kg od prosle kontrole, pa sam sad ukupno negdje na +4.5-5kg! 👍
    A junior moj ima predivne pune usne, nemogu ga se nagledat 😍😍 dubi i dalje na glavi 😀 dr. kaze sve super, a mene brine sto ima samo oko 1600g, a trbuscic mu je za 30tj a ja 32+2 jooooooooj! Neznam sto da mislim.
    Ugl. Kontrola za 3tj 😊

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Majadila
    06. Travanj 2016. 21:13

Cure, kaj ste poludile! Kakvi sad trudovi?? Nema preko reda, alo! 
    Ja nemam pojma sto bih savjetovala. Mozda ipak odlazak u bolnicu - barem su nas na tecaju ohrabrivali da se ne ustrucavamo doci ako se nesto krene desavati. Bolje iskontrolirati i otici doma, nego biti u strahu. 

Krasne, krasne okruglaste fotkice!   Sve ste divne! 
    Starim, je, sve je u redu s bebolincem, hvalabogu. 

Sta jos. Nemam pojma, zaboravila sto sam jos htjela reci. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.