Ljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mama3put
    06. Travanj 2016. 22:38

Mos si mislit sto cu spavat

Sanjarka jel ti sta kaze za posteljicu,stari li? Mozda je zato manji bebac jer mu posteljica ne daje dovoljno hrane
    To je kod mene bio slucaj u prvoj T 
    Ti i tvoje kile 😤 dobro kaze Aurelija kad rodis i ode vida i krv,posteljica... ti ces bit u minusu zato ššš da te vise ne cujem za kile

Aurelija to kad se samo stvrdne stomak nije isto sto laznjaci jer razlika izmedu laznjaka i pravih trudova je to sto prestaju pri promijeni pokreta dok kod pravih sta god da radis bole i dalje...

CrazyPuppet
    06. Travanj 2016. 22:41

Hehehe Sanjarka mislim da si nadglasana :-) po slikama mi izgledas mršavica, nemoj se toliko sekirat oko kila, lako se to istopi nakon poroda. A i kako cure kazu u minusu si. Ja sam jutros maznula sendvic koji mi je bio veci od glave, al bila sam tooolko gladna da uopce nisam osjetila da mi je pao na zeludac... rucala sam tek oko 5... slikat ću bušu, baš je nekako u čudu gledam kolko je porasla. Mene ovaj mali poceo posteno mlatit, sad se vec i trbuh dosta mice. Nadam se da cemo ga sutra vidjet na 4d :-)

Malamimi
    06. Travanj 2016. 22:47

Starim, ne mogu ni ja zaspati. Stanje se za sada popravilo, vidjet cu nocas i sutra pa me nist ne kosta da odem i da me malo prikopcaju na ctg i izmjere taj nesretni cerviks. 
    U prvoj T nisam imala mi bh kontrakcije, ni laznjake pa mi ovo sad sve novo i cudno. A jos i beba na zadak grebe i udara nogicama cerviks. 
    Laku noc pa vam tipkam sutra ako bude sto novo. 
    Sretno svima na pregledima! 
    Da, Sanjarka, moji su bili cca 1700g s 32 tjedna i nikakve komentare, osim da je sve u najboljem redu, nismo dobili.

Aurelija
    06. Travanj 2016. 22:51

Starim, Malamimi, sretno u svakom slucaju i nedajte im jos van!! 

CrazyPuppet
    07. Travanj 2016. 08:06

Jutro curke!
    Terminuše kako ste danas? Jesu se smirili trbuščići? 
    Ja se cijelu noć nešto vrtila, imam dojam da sam se 20x probudila i nazad zaspala... jedva čekam pregled danas.
    Evo niš novo kod mene, samo da vas pozdravim 

Mama3put
    07. Travanj 2016. 08:28

Ja se naspavala 😊 rekla bi da sam "spavala kao beba" ali tko god je imao bebu il ima zna da je tu poslovicu izmislio netko tko nikad nije imao bebu😀 Ja imam pregled tek za tjedan dana 
    ugodan vam dan zelim!

bettyboop_st
    07. Travanj 2016. 08:44

Starim i Malamimi sretno curke, i drzim fige da bebe jos budu u svojim mjehuricima 

Starim kako si jutros?
    Sanjarka pusti ti doktore, oni vole plasit trudnice.To je ziva istina  I prestani kukat o kilazi 
    Ja polako dolazim u  fazu ne spavanja.Budna sam od 6 sati, odlasci na wc me uniste , i tako je od pocetka trudnoce.Ne znam koliko vi pijete tekucine, al ja negdi od 2 do 3l dnevno,pa me ni ne cudi

Malamimi
    07. Travanj 2016. 08:51

Jutro!
    Eto zato se i zovu lazni trudovi... Dobro su me nasekiraki i sad je mir. Doduse lezim cijelo vrijeme pa ako me i malo stisne, prisetam stanom i opet se smiri. Moj je pregled za 2 tjedna ak izdrzimo u komadu. Evo i nase slikice:

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.