Ljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    MalaKoza
    06. Travanj 2016. 08:49

Evo nas prugastih. Ali samo na haljini. Na trbuhu još nema prugica i nadam se da će tako ostati

A rekli su mi - ako je strast, proći će. Ako ne prođe - ljubav je.I nije prošlo...

Cro262
    06. Travanj 2016. 09:31

Bokic ženske! 

Malakoza, ajme kakva priča, užas. Stvarno nije ni čudo da si imala noćne more. Izgledaš super! 

Sanjarka, ma jesi ti to produžila ostanak na poslu? Grrrrrr, bježi od tamo i odmaraj doma!

kleopatra1606
    06. Travanj 2016. 09:44

drage trudnice, trbuscici su vam prekrasni :)
    Jucer sam bila na pripremam za porod ovdje u Njemackoj i mogu vam reci da sam zadovoljna. Jednom tjedno kroz 7 tjedana traje, a vodi nam jedna jako simpaticna primalja. Dobili smo cak i par savjeta kako tijelo pripremiti za porod da bi on sto krace trajao, cim uhvatim malo vremena podijeliti cu to s vama.
    Zanima me kada ste radile 4d? Mi idemo sa 28 tjedana jer sam ja kao sitna, a i doktor je rekao da tada puno ljepše slike ispadnu. 

[url=http://www.thebump.com/?utm_source=ticker

kika832013
    06. Travanj 2016. 10:12

Dobro jutro ljetnice,
    evo da vam se i ja malo javim  ja sam vam od proslog pregleda na mirovanju jer je moj decko bio skroz nisko, a ja sam vam ovako malo nemirne duse pa uvijek nesto moram raditi i negdje ici pa me doktorica malo vikala ali bitno da je bebac dobro  

da nas malo i vidite, ovo je slika od prije dva tjedna i da zaboravila sam napisati da sam na +3,5 kg. Ovo moje malo cudo ne voli jugo isto kao ni ja, po cili dan spava al zato kad je sunce i toplo odma ima rastezanje po drobu 
    Sve su vam buse super i bas ste zgodne trudnice 

Prijavljujem i pregled u petak!

zabica25
    06. Travanj 2016. 10:24

kikach, Malakoza....PREDIVNE STE! Kako bebači rastu...odlično 

Aurelija, drži fige...pitala sam ja Zumbulicu pa čekam da mi se javi.

Možda bi Dunja mogla objasniti bolje :)

Život je pun iluzija i želja, a meni najviše treba DIJETE! :)

ivf_mommy
    06. Travanj 2016. 10:37

Pozdrav ljetnice! 
    Pocelo je lijepo vrijeme pa smo stalno vani, Malo prčkam po vrtu malo se suncam, i bas nam je lijepo.
    Nama je pregled tek 19.04 i nadam se da je to zadnji sa razmakom 4 tjedna. Nas dvoje smo okej, trbuh mi je bas iskocio zadnjih dana i sad se konačno kuzi da sam trudna :)
    Vidim da ste sve vise manje dobro, trbusi su vam prekrasni.
    ljubimo vas nas dvije i ostanite dobro kao i do sada! 
    Evo slicica i nas!

..da nema nade, srce bi prepuklo..

kleopatra1606
    06. Travanj 2016. 10:53

MalaKoza ja sam u Bayernu, a ti? Nama isto prebaci na 4d da bolje vidimo organe, kosti i sve, a ovaj mjesec ce nam bas 4d raditi, jedva cekam slikice. Cim krenes na tecaj pisi, zanima me kako je kod tebe :)

[url=http://www.thebump.com/?utm_source=ticker

ejic
    06. Travanj 2016. 10:55

Cure, trbuscici su vam preslatki!!

Malakoza, prica poroda je stvarno filmska  Nadajmo se da cemo mi sve na vrijeme stici u bolnicu, a do onda sto manje takvih nocnih mora 

Cure, vidim vecini vas su trbuscici vec pravi trudnicki, jel koja od vas razmisljala o trudnickom foto shotingu? Ako jeste, kad planirate to odraditi? 
    Mi bi to rado napravili ali ne znam kad je pravo vrijeme za to. Htjela bi da se na slikama vidi trudnicki trbuh (a ne samo ko da sam imala fini rucak), a nebi pre dugo cekala jer otekle noge bas nebi htjela na slikama  Isto tako nisam bas ljubitelj fotoshopa da me onda tamo stanjuju i sl. Htjela bi realne lijepe slike za uspomenu koje cu kasnije moci pokazati i nasem sinu 

MalaKoza
    06. Travanj 2016. 11:30

Kleopatra, ja sam u Baden Württembergu. Naravno da cu pisati

Ejic, imala sam poklon bon od 50 eura za foto shoting ali ga na kraju nisam iskoristila jer je istekao taman kad sam bila u Hrvatskoj. A prije toga nije bilo smisla. Mislim, imala sam vec veci trbuh, ali nije to to. 
    Tako da mislim da cemo lijepo dragi i ja na neku livadicu kad bude lijepo vrijeme i malo on mene, malo samookidac nas dvoje i to je to. Posto ovdje nemamo nikog dovoljno bliskog da ga uposlimo da nas slika

A rekli su mi - ako je strast, proći će. Ako ne prođe - ljubav je.I nije prošlo...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.