Aurelija rekla mi je dr da usporim i da ne radim nista sto sam do sad npr. da dizem tesko ali to i tako ne radim od prvog dana T ali da sam usporila i nisam bas naprotiv😯 imam toliko energije da je to strava i ne stajem po citav dan
Evo nas u 34 tjednu
Dobro jutro cure!
Kako ste danas? Jeste se naspavale? Ja i nisam bas U pola 4 mi dosla poruka-izvjesce o stanju na banci, ko da to mene zanima u pola 4 ujutro
Od tad se samo okretala, malo zaspala pa mi bilo vruce pa opet okretanje i tako u krug...
Evo i kod mene sve cesci problem-sve me svrbi, mogla bi se sva izgrebatiiii Mazem se uljem ali ne znam ima li to kakve koristi. Najvise svrbe leda i to pocinje, ni manje ni vise nego bas za vrijeme voznje na posao. Pa se ti sad cesi u autu dok vozis
Nadam se da necu po ledima nakon poroda izgledati ko zebra
Starim, diiivna (loptica)
Ejic, netko je jednom pisao da svrbež po cijelom tijelu ima veze s nečim, daj vidi s doktorom...
Dobar dan!!
Evo vidim noćas je bilo puno zujalica, i ja sam loše spavala, mislim da sam se barem 15 puta probudila!? No bar sam se svaki put uspjela natjerati da zaspim a jučer sam se opet preforsirala tako da me sve zatezalo i nisam mogla vise hodati navečer.. Malo sam i guglala svoju bol, čini mi se da se zove round ligament pain i uobičajena je u drugom tromjesečju, no ako je preintenzivna da ometa hodanje trebalo bi se javiti doktoru.. Kako mi je pregled u petak imam u planu malo usporiti ovih dana da ne moram ranije kod nje...
Aurelija drago mi je za bolovanje da si uspjela srediti.. Sad mirno dalje, prerano je za ikakva otvaranja
Starim i Dunya i vama držim fige da zadržite svoje podstanare još neko vrijeme unutra tek kad se sve proljetnica izredaju, onda nastupaju ljetnice
Bruna hvala na savjetima za vrt, dobro poznaš tu materiju odmah sam dobila volju posijati sjemenke začina
mi imamo i velik vrt iza kuće (njime se bavi svekrva) i velik voćnjak pred kućom (njime se bavi mm). Ja još ne znam previše o tome svemu, no imam u planu polako se učiti
Žabice super izgledaš! Gdje li su samo otišle te kg? Iza uha vjerojatno super si!
Majo sto reci? Tvom trbuhu se divim
Mare želim tebi i tvom sinu sto brzi oporavak!
Ejic mislim da je netko vec spominjao tu svrbež u trudnoći, mislim da to čak imam i neko ime... Ako me pamćenje dobro sluzi počinje s k... Ne znam koliko sam ti pomogla, no znati će cure vec sto ti savjetovati.. Btw, bravo za uspješan shopping! Jeste kupili na kraju kolica i gdje ste ih uzeli?
Sanjarka ti si dobri duh ove grupe, za sve se brineš meni ne smeta ni da tu pisete kad vam se rode bebe, mislim da će svako vaše iskustvo biti dobrodošlo nama koje ćemo kasnije roditi i dapače, uopće mi ne smeta da se piše o svemu tome tu
no ako se većina želi prebaciti na drugi pf, jednostavno ću citati oba
Jučer sam pročitala da će i Zadar uskoro dobiti svoju doulu, pa ako koga zanima to su dobre vijesti
Znam da sam nečiji trbuh zaboravila Starim, trbuh ti je predivan
bas je k'o loptica pravilan
Ejić, nije to kolestaza, odma bi te svrbili dlanovi i tabani, a ona se javlja u pred sam kraj trudnoće, kad maternica stišće jetru i žuć. Ja sam isto imala problema sa svrbežom, čak sam si i rane napravila od češanja, ali prođe to samo od sebe. to je normalno u T.
Starim krasan trbuh, prava loptica!
Dunja, babuskari šaljem ječmenac ;)
Malakozo divan krevetac
Sanjarka i Zabice preslatki trbuscici
Starim ne sekiraj se(sve ce bit dobro,i dogurat ce te do kraja,sigurna sam)
Majo sto reci,divna si
Dunja jooj,nemoj se opterecivat,jer bi ce sve kako mora bit,a ti ces se pojest ziva,a to ti nije potrebno.Na neke stvari ne mozemo utjecat,al na pozitivno misljenje itekako mozemo
Bruna zaaavidim na polju,a ne vrtu,al ti ne zavidim na nesanici
E da,zadnjih dana,nailazim samo na one dusebriznike,koje bleje u moji trbuscic,i komentiraju kako je mali,i kako ce malac bit mali.Otkad je trbuh mjerilo velicine bebe?
E da,ne znam ko je spominja navalu emocija,al mene je opet okrenilo,iako sam se hvalila da je prestalo sa nekih 4.5mj.I da,opet su krenile slabosti(pretpostavljam sa tlakom,tako da umirem 100puta dnevno,inace nisam od kukanja,al me uvati tu i tamo.Ni ne cudi me,koliko se znam preforsirat,jer kao mogu sve)ne racunam kontrakcije,koje mogu bit iscrpljujuce i bolne,kao malac koji ne prestaje izvodit vratolomije,neprekidno,a rekli su,da ce imat sve manje mistA
on ka i majka,prkosi svim normama i pravilima
.Sta se tice kontrakcija ne pijem nista,jer mi je babica objasnila,da zene koje su utrenirane,i sa cvrstim trbusnim misicima,uz to,jos uvik se bave tjelovjezbom,imaju jace misice,i da tu nema panike.Slusam je,i to je to.E da,price o izgledu trbuha su bezveze,meni svi govore da je curka,a ja vidila sta malac ima medj nogami
Svima zelim ugodan dan,a Andric i ja,krecemo u avanturu,obavljanja stvari koje su neizbjezne,puste neke papirologije i hzzo..bljak
Ej...
betty i vjeverica, vi stavite toliko smajlića kad pišete da mi je milina čitati...odmah si vedriji
vjeverica, da, iza uha vjerovatno...haha...imam ispod prsiju šlauhić koji mi je počeo smetati.
Sanjarka, ja se slažem da smo jedna uz drugu do zadnjeg dana!
Dunja i ostale cure, zahvaljujem na komplimentima...
inaj, ja sam imala osjećaj da mi uopće ne raste, ali kad sam usporedila sa slikama od prije, ko gljiva :)
Ja danas KONAČNO obavila ogtt i TS...nalazi nakon 15 sati. Držite fige da su ok i da ne moram ponavljati. Meni se počelo vrtjeti u glavi nakon 1. vađenja, malo sam legla..nakon toga slatka voda koja i nije tako loša, samo što me kasnije ulovila mučnina i skoro se ispovraćala..ali nisam.
Muž je cijelo vrijeme bio sa mnom pa sam bila sigurna. Sad ću u šetnju jer je jako toplo i .
Vjetar ću zanemariti
Imam jedan problemčić...jel koja od vas došla u fazu da ste dobile volju za seksom, ali nikako se navlažiti? Mene to muči....baš dobijem volju, ali nikako i nikako postati mokra. Muž pomaže, ništa....
tako da onda svaki put odustanemo jer bi me "na suho" peklo.
Život je pun iluzija i želja, a meni najviše treba DIJETE! :)
Starim, super izgledas!! Bas je prava loptica tebi izrasla!!
Ejic, gasi zvuk od moba po noci, ne treba ti budenje u 4, pogotovo ne od banke 😂😂
Betry, super mi je kako ti njega zoves Andric! 💞💞💞 Bas mi je slatko to!!
Mare, super da se sinku spustila temp, sad ako uspijes, odspavaja malo da dodes k sebi.
Sortiraj odgovore
Najstariji