Malakoza sovice naša, sretno u potrazi za lavandom
Leptirica nasmija me sa svekrvom 2-3x tjedno ahhahahahha!
Bruna neznam što reći osim uh! Valjda neće do poroda??
Ejic tješimo se da je sutra petak do kad ti planiraš radit?
Zabica znači sad si mirna jedno vrijeme hahahha! što se noćnog piškenja tiče, hb za sad me to ne budi, preko dana idem više puta baš mi bude pritisak.... no preko noći mir
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Pozdrav cure... malo vas ne stignem citati a onda se skupi pa nikako uloviti vremena za sve te zaostatke...tako da samo moj izvjestaj... jucer sam radila ogtt test, rezultate salju mojoj dr... sad kako mi je pregled tek 8.4. neznam dali ce mi ih javiti i ranije ili cu ih doznati kada dodjem... pretpostavljam da je nesto lose da bi me trebali nazvati...
Imam sve cesce ta grcenja i stiskanja trbuha, valjda su to te BH kontrakcije... bude jos gore kada sjedim, jos mi je najbolje kada puno setam... osjecam da je beba jako nisko, nadam se samo da to nije potaklo otvaranje jer ja nikako ne mirujem... za te kontrakcije uzmem jedan magezij 250 od Natural Wealtha... u plusu sam 9kg :/ ali dobro, ovaj mjesec mi je od proslog pregleda zbilja narastao trbuh i vise ga ne mogu sakriti, a jos prije mjesec dana sam mogla... sada konacno izgledam kao trudnica a ne kao da sam se najela cevapa :)
Sex... kod nas zatisje jer muz nece, ima paranoju... jos kad je cuo da je beba nisko... meni je to u pocetku bilo bezveze jer nam nisu zabranili, bila sam skroz zatvorena ( sta se nadam da sam jos ), a sada sam se navikla i skoro niti ne razmisljam o tome...eto kako se covjek na sve navikne :)
Peppe
Sanjarka, plan je da radim do sredine 6.mj ako bude sve ok, ali mi to ustajanje nekako sve teze pada, a i sjedenje. Posljepodne me vec trtica boli da jedva ustanem sa stolice... Iako, mislim da cu od sad radni tjedan reducirati na 4 dana da iskoristim prekovremene i par dana dopusta, ostatak dopusta cu iskoristiti na kraju porodiljnog, onda cu imati vise koristi od toga nego sad
Wc-tokom dana svakih sat do sat i pol, na vecer onda malo reduciram tekucinu i idem prije spavanja pa za sad jos nema budenja po noci. Ali primjetim da ako malo duze spavam (vikendima), ujutro mi bude mjehur pun da zna i bolit, ali ipak ni onda jos ne moram nocu ustajati. HB
Peppe, i ja imam sve cesce kontrakcije. Jucer ih nisam brojila, ali bilo ih je sigurno izmedu 5-10... Tokom dana ih ni ne pimjetim sve ako se ne "koncentriram" na trbuh, ali zato ujutro dok jos lezim u krevetu i navecer kad legnem na kauc pa sam ispruzena, bas jako osjetim to stezanje i izbocine. Nista ne boli ali je jako neugodno i nadam se da ne smetaju malcu
Nadamo se dobrim rezultatima s ogtt-a
Cure, do kojeg tjedna mogu obaviti OGTT? Ja sam prošli tj.dobila uputnicu, ali nekako sam mislila da je pametnije da se idući tj.malo očistim od ovog svega za Uskrssad sam 28.tj
curica, ja idem s 22+3, tak mi je došlo. Uputnica ti vrijedi točno mjesec dana pa provjeri dal treba slati novu.
Peppe, stavi nam svoju slikicu :)
Život je pun iluzija i želja, a meni najviše treba DIJETE! :)
Gdje nam je Ty???????? baš se mogla javit bar da znamo da je sve ok....
Gdje nam je Pupano, da li je riješila situaciju? javi seeeeeee
Lunale gdje si ti??
Puno cura nas zaboravilo......
Peppe hajde počasti nas slikicom buše
Znači i tebe muž sabotira, hehehe gori su od nas paničari
Mene trbuh najviše boli tj. stvrdne se kad hodam. Dok ležim je najbolje, dok sjedim prihvatljivo, al hodanje i stajanje, ajme meni
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Vidim cure da su i vas pocele kontrakcije zahebavat... Znam kako vam je i suosjecam s vama, meni tako od kad sam pocela bebu osjecat,tj kako god je pocela s lupkanjem-od 18tt.. Najgore mi je ako sam kroz dan bas aktivna i ako ne odmaram... Pa sad rasporedim posao, radim malo,pa legnem 20min do pola sata... Pa opet malo radit.. Wc 2-3puta kroz noc, ali oduvijek dosta vode i caja kroz dan popijem pa zato...
Sanjarka ko zna do kad ce nesanica... Utjecat ne mogu,probala sam i sa toplim mlijekom i kakaom prije spavanja, i normabel popijem navecer, al nema utjecaja... Tako da vec sada spavam 3-4,5 sata na noc, lovim tempo za ono kad beba dode 😁😜😝 haha... I mm mi se divi,taj spava ko klada...
Abies volim po zemlji kopat 😁💪 a sad mi vec tesko pada kaj ove godine necu moc kopat po vrtu i uzivat u plodovima... A pripremila hrpu sveg za posaditi... Hokkaido buca,butternut, muskatna tikva, zutih i zelenih tikvica,celera, koromaca,blitve, svega.... To mi je sve za zimu da mogu bebi kuhat fine povrtne kasice 😁😊
.. what doesn't kill us, makes us stronger...
Pozdrav cure
Evo malo edukacije na temu poroda
http://www.prirodanporod.com/bolnicki-protokoli-nisu-isto-sto-i-saobracajni-propisi-nisu-zakon/
I da, zakonom bi propisala da svi ocevi budu prisutni pri rodjenju svoje djece,ako su mogli pravit, mogu i biti prisutni, kao podrska mami
Sortiraj odgovore
Najstariji