Sunshine i leptirica dobrodošle
I meni su od velike pomoći, ja nisam ništa znala dok nisam naletila na forum
Sad svaki dan pomno pratim svaku informaciju... Ne znam šta bih bez ovog foruma Pogubila bi se vjerojatno...
Ah seks. Meni je bia horor u početku, dok se beba nije podigla gore i narasla, al sad skačem na dečka čim ga vidim (ko će mu odolit
) Samo se bojim orgazma i izbjegavam ga zbog grčenja mišića. Jednom mi se desilo da se bebač povukao skroz gore kao da se prepao i stisnio uz želudac... Osjećala sam se tako krivom... Nismo se ni rodili, a već griješim
Tako da sad izbjegavam ikakvi završetak
Cure šta preporučujete od tableta za žgaravicu? Gastal? Za gastal piše da budemo oprezni s tabletama ako smo trudne...
Helou 😆
Dobrodosle nove curke 😉
Dunya bome Nika je zbilja vec velika, bravo za dobar pregled. 😍
I ja cekam da rodim da prođe dio poslije poroda pa da se khm kako spada. Iako uz dvije bebe, ne znam kad. 😢
Idem u Vinogradsku, na razgovor s doktorom, babica me poslala, kaze da bolovi plus stitnjaca nije bas kako spada, pa nek ipak odem kod doktora. Rekla je da tamo i nastavim voditi trudnocu do poroda. Jos 12 tjedana. Samo.
Zao mi je sto vecinu pati nesanica, meni je tako bilo u prvoj, isto sam gledala csi do jutra 😂
Sad mi se zna desiti da ne mogu zaspati do 2 npr, ali opet me ujutro ceka ustajanje s malenom pa se tijelo valjda ne usudi bavit nesanicom 😂😂 ali nije da spavam, svako okretanje me razbudi, kao morž se koprcam. 😢
Create a life that feels good on the inside, not one that just looks good on the outside.
Rennie za zgaravicu. 😉
Create a life that feels good on the inside, not one that just looks good on the outside.
Danas je seksi dan Kako smo sve navalile na tu temu..
ivf, kolica su odlična, a i crvena boja mi je super.
Dunja, imaš veliku curku..neka samo raste...
Crazy, imaš ti pravo..one lako pričaju kad im je malo ostalo..a mi koje smo u 8. mj ćemo se načekati...ali mislim da će danas nešto pasti. Kad pričamo o tome, nekako mi dođe volja..haha..baš sam mu poslala poruku da je danas gotov
Moja Hana je još uvijek na satovima gimnastike. Stalno me lupka Koliko mi je drago, toliko zna biti neugodno. Kaj se tiče seksipila...ja sam zadovoljna sa sobom..nekak sam si ljepša nego prije...
Kosu perem dva put tjedno, a prije sam trebala svaki drugi dan koliko se mastila. Sise mi velike, tj. veće nego su bile (čitaj: prije najmanja košarica)...nokti ne pucaju ni dalje, još uvijek stanem u S veličinu :)
Život je pun iluzija i želja, a meni najviše treba DIJETE! :)
Ja bila u kupnji... Ne za bebu hahaha, nego sjeme za vrt,da mogu spremit povrca za zimu i bebi tada pocet kasice kuhat :) obozavam sijat,sadit, brat,uzivam,al ove god nista od toga... Drzat cu se uzgajanja jedino svojih zacina(mm napravio mali eko herbal garden,sva sam si ponosna na njega :)), i nesto cvijeca na balkonu+lavande....
Da da,za zgaravicu su cure spominjale taj neki rennie...
Sto se odnosa tice, nama je dozvoljeno, ali smo oprezni... Iako se neki puta nezna koji od nas je jace nabrijan, ova moja nesanica nas zna omest... Zadnji puta nas beba prekinula, sutnula dragog pa brzo splasnulo raspolozenje :D haha kao i sve ostale,jedva cekam da to poslije poroda obavimo kako treba... Iako mm ne forsira... Bas je strpljiv 💞❤️💖
.. what doesn't kill us, makes us stronger...
Sortiraj odgovore
Najstariji