Sunshine ni moj neide samnom, snalazit cu se sama... Osim ako mi frendica koja radi u bolnici nebude samnom... I ti si kod dr Stajcera? Ma ne brini,izdrzat cemo mi to....
.. what doesn't kill us, makes us stronger...
Bruna Nisam kod dr. Stajcera, njega sam morala zvat kad sam htjela da mama ide samnom. Nitko ništa ne želi reć, samo njemu preusmjeravaju. Ma budemo mi to riješile naravno, ali sam si nekako mislila da je bar netko samnom da nisu jako bezobrani jer sam inače po prirodi plačljivica. Kad dodem k njima sva prestrašena još mi treba da netko vikne na mene i van takta sam!
url=https://lilypie.com]
Gotova sam vec, milina 😊
Sve je u redu, moram izvaditi krv za 2 i pol tjedna da vidimo kakvo je stanje sa stitnjacom. Ostalo sve u redu, sto vise odmarati i trudnocu nastavljam pratiti kod njega. 😊
Create a life that feels good on the inside, not one that just looks good on the outside.
Sunshine i leptirica, dobrodošle!
Veselim se sto vas ima još iz Karlovca. Kad u 10.mjesecu dođemo u Hrvatsku, možemo se dogovoriti za đir uz Koranu kolicima. Bit ćemo tjedan dana kod svekija tamo, pa tjedan dana kod mojih u Moslavini. I tako 3 mjeseca.
Tamo inače nikog ne znam pa bi se mogle upoznati.
Kod nas je sex zaboravljena tema. Dragi ne može prevladati strah da će beba sve vidjeti i imati psihičke posljedice.
Pokazujem mu članke, istraživanja i sve gdje piše da je Sex u trudnoci sasvim normalna stvar ali ne funkcionira. Tako da sam u celibatu do iza babinja
A rekli su mi - ako je strast, proći će. Ako ne prođe - ljubav je.I nije prošlo...
Cao trudnice :) mi danas uživamo na suncu...
Dunja pa u tebe je to cura i pol već...predivno...
Leptirica dobro došla.... Imamo isti termin :)
Sunshine dobro došla :) i ja idem sama na porod kao i što sam prvi odradila :)
Bruna i Abies baš vam ne ide spavanje...ja se probudim u 4 na wc al zaspem odmah...
Ejic čestitam na polovici :) još pola heheh
Mare blago tebi i ja bi kilo dole hehe čestitam na skoroj ulozi tetke :)
Babygirl i tebe muči štitnjača?moja napokon u normali...nakon skoro 5 godina...
Sex Jel se to jede ? Hahahah
Maloprije primila poziv od ginekologice tj. Med. sestre da se hitno pojavim u ordinaciji jer su stigli nalazi krvi i nisu dobri.
Mene odmah panika uhvatila jer je ova to rekla ko da ću sutra umrijet.
Na kraju je ispalo da mi je željezo ekstra nisko pa sam trebala pokupit recept za tablete.
Pitam ja nju, znači samo to?
Ona me pogleda onak iznad ruba naočala i pita kako to mislite "samo" to? Pa jel vi vidite vrijednosti?
Uglavnom, valjda joj je u opisu posla da šokira trudnice bez razloga...
A rekli su mi - ako je strast, proći će. Ako ne prođe - ljubav je.I nije prošlo...
Malakoza rado ti pošaljemo hehe malac je skakutao po stomaku dok sam sjedila na plaži...očito mu paše ...
Bože dragi Jel ta normalna?meni bi srce stalo...koja koza majko mila...
Iva1989lea, nemoj mi koze vrijeđati
Sortiraj odgovore
Najstariji