Ljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    vjeverica8
    30. Ožujak 2016. 21:50

Crazy, još mi samo preporucis krojačicu u zg i šaljem ti veeliiki sladoled 
    Ako netko zna dobru krojačicu u zg nek mi slobodno kaže 😊

vjeverica8
    30. Ožujak 2016. 21:52

Koje zatisje večeras, ne znam bih li to povezala s temom seksa danas  bacile se trudnice u akciju 

Sanjarka88
    30. Ožujak 2016. 21:55

Ljetnice 2016  💝

Svibanj 
    Majadila 16.05.2016. dečko
    Marie4 20.05.2016 cura/Hana
    Malamimi 20.05.2016. dečko-dečko
    Starim 23.05.2016 dečko/Noa
    Sanjarka88 30.05.2016. dečko/Petar
    Belle28 30.05.2016. cura
    Tynchy 31.05.2016. dečko/Karlo
    Lipanj
    Ninocka24 03.06.2016. dečko/Han
    Cro262 04.06.2016. cura/Maja
    Dunyasha 05.06.2016. cura/Nika
    bettyboop_st 08.06.2016 dečko/Andro
    Abies 08.06.2016. cura/Petra
    teja4444 11.06.2016. dečko/Leon
    MalaKoza 12.06.2016. cura/Emily
    Bebacica 12.06.2016. cura/Antonija
    -Miki- 13.06.2016. cura/Maris
    Jambica 14.06.2016. cura
    Sarlina 15.06.2016. cura/Mia
    Pupano15 15.06.2016. cura
    lunale 18.06.2016. cura/Aria
    zumbul 19.06.2016 dečko/Luka
    baby♡girl 22.06.2016. dečko/Adrian
    deedee01 22.06.2016. dečko
    Nessah 23.06.2016. dečko
    Iva1989Lea 25.06.2016.decko/David
    Curicax3 25.06.2016. cura

Vecer ljetnice sto se radi? Mi izasli iz kuce prije 6, i sad se vratili. Odradili neke obveze, prosetali, cura dobila slajic, odradila gimmastiku.... 

Mene trbuh rastura od jucer, iss koliko mi je sve bolno, tvrdo i napeto imam osjecaj da cu rodit svaki cas. Ne gine mi normabel prije spavanja. 
    A i mjehur mi je glavna meta zadnja 2 dana aaaaaaa. Krece veselje cini mi se. 😭

Zabica hajde hajde usreci muza 😂

Bruna pa ti si bas bas vrijedna, svaka cast 💪

Ivalea uzivate vas dvoje na suncu , divota ❤☀

Babygirl super da sve stima nek tako ostane i do samog kraja 😘

Malakoza krasna je ta, valjda joj je u opisu posla sokirat ljude 😬

Sunshine nisi jedina koja ide sama na porod mi to možemooooo 💪💪💪

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Sanjarka88
    30. Ožujak 2016. 21:58

I ovi mob kopira svojevoljno 😈

Vjeverice da da mos mislit 

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Bruna257
    30. Ožujak 2016. 22:08

Vjeverice kod mene umor a ne sex :P u kombinaciji sa nesanicom, druzenje mi je sada zadnje na pameti :D

Sanjarka hvala ti, trudim se... Obozavam prckat po zemlji i saditi nesto, sad konacno cu imati zacinski vrt po zelji :) :D em ih volim koristiti u kuhanju,em ih koristim protiv nametnika... Zato sam lavandom odlucila okititi balkon za laksu borbu protiv komaraca :D

.. what doesn't kill us, makes us stronger...

Zumbul
    30. Ožujak 2016. 22:43

Heeej 😊

Vidim raspisale ste se o sexu..

Ja nemam volje, muzu zabranjeno da spominje 😂

Otkad smo saznali da sam trudna , u 10 mjesecu, nismo imali odnose uopce..  isprva sam imala strah zbog prvog spontanog..pa onda u 14 tt hematom..mirovanje itd..al fkt nemam zelju niti me to privlaci..neznam..

Ja se danas blajhala napokon.. izgledala sam ko one kokosi crvene koje nesu jaja 😂 

Nisam jucer napisala, zaboravila sam.. Chico uloske nigdje jucer nisam nasla.. pogledat cu u Mulleru, valjda ih tamo imaju... 

Mm i tata cijelo popodne slazu i sastavljaju garderobni ormar 😂 siroceki.. kao da sastavljaju namjestaj za cijelu kucu , a ne jedan ormar. 
    Kindac i prematalica nam dolaze oko 20.04, pa kad sve to namjestim onda sliknem sve zajedno 😀

MalaKoza
    30. Ožujak 2016. 23:16

Bruna,  lavanda je protiv komaraca?  Pa to je odlično!  Obožavam miris lavande. Moji imaju doma nisku živicu od lavande. 
    Znači to bi mi preživilo u teglicama na balkonu?  Kakve uvijete zahtjeva onda? Koliko često zaljevanje i to?

A rekli su mi - ako je strast, proći će. Ako ne prođe - ljubav je.I nije prošlo...

Nessah
    30. Ožujak 2016. 23:51

Vecer curke da vas pozdravim na brzo opet! Citam vas kad stignem, kod mene su radovi / renoviranje stana pri kraju i uskoro selimo na sezonu raditi do mog termina 23.-24.06. 
    Bila sam na redovnom pregledu te je i kod mene željezo dosta niže od normalnog. Ginic mi je dao zeljezo u tabletama ali nema šanse da to pijem pa da mi zubi odu bye bye, radije sam se sad okrenula namirnicama bogatim željezom pa ga tako vraćam. Sve je bolje od tabletina - užasavam se tableta dok sam trudna. 😒
    Sex?! Se to maže na kruh heheheh?? Mi otkad sam saznala da sam preggo ne forsiramo jer sam se ja blokirala skroz , em zbog proslog spontanog em jer mi sex uopće ne fali sada i em me panika lovi kad imam orgazme u snu… Ima li još neka od vas da joj se događa to??? Mene doslovno orgazam probudi i stvrdne mi se cijeli dio stomaka do pupka valjda kako se maternica zgrči od orgazma i tak pulsira dok se ne opusti… Ja se prepadnem jer pretpostavljam da to nije baš zabavno bebaču unutra… Neznam… Paničar sam i stoga dam mužu kad baš vidim da je očajan ali ne za svoj gušt nego njegov jer da je po meni, nebi se ja sexala nikako jer se bojim za bebicu od upala i svega ostalog pa sam nekako mirnija kad se ne sexamo… 
    Al sam ga rastegla 😂😂😂 Puse cure!!!! 💋💋💋

MalaKoza
    31. Ožujak 2016. 00:04

Nessah,  mislim da tablete željeza ne utječu toliko na zube kao oni preparati u tekućem obliku. Ne mogu 100% tvrditi ali ako misliš na tamnjenje zubi, to je do sirupa željeza.

A rekli su mi - ako je strast, proći će. Ako ne prođe - ljubav je.I nije prošlo...

Bruna257
    31. Ožujak 2016. 06:29

Jutro zenice...
    Eto zavrsava jos jedna moja neprospavana noc... Nocas sam ponovno peglala ves.. 😝

Malakoza da,ja cu posaditi 2tegle kod balkonskih vrata... Raste to i u teglama,samo zahtjeva cesce zalijevanje i obavezno stucanje i obrezivanje da ne raste previse i sirinu/visinu jer korijen nema mjesta za tolki rast da ju opskrbljuje.. A kolko je vise stucas,jace mirise :D mi smo oko kuce zasadili 30ak lavandi,sto na stabalcima sto klasicnoh grmica... I mogu zi rec da ima manje muha i komaraca ljeti... Ima ih,naravno(posebno jer mi potok 50ak metara od kuce), ali u manjem broju... Pa cu to primjenit jos i na balkonu.... Vidjet cemo 😁

Jucer sam opet malo previse hodala, pa me kontrakcije zezale nocas... I bolovi u kukovima... Kontrakciju jos pregrmim, ne boli nista,samo me te kvrge smetaju... Ali kukovi i prepone... MAAAJKO MILA...😥 muke...

.. what doesn't kill us, makes us stronger...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.