Drage moje trudnice, sretan Vam Uskrs! Provedite ga u miru i blagostanju sa svojim najmilijima!
..da nema nade, srce bi prepuklo..
Drage moje trudnice, sretan i blagoslovljen Uskrs vama i vasim obiteljima😍😊 🐇🐣🐔🐰
.. what doesn't kill us, makes us stronger...
Sretan i blagoslovljen Uskrs svima, nadam se da ste se fino napapale, uzivajte sa svojim najdrazima i u ovom sunčeku😎😎
Sretan Uskrs!
A rekli su mi - ako je strast, proći će. Ako ne prođe - ljubav je.I nije prošlo...
Sretan Uskrs 🐰🐣
Create a life that feels good on the inside, not one that just looks good on the outside.
Gdje ste djevojcice? Ste se dobro najele? 😂 bit ce skokova na vagama.
Mi rucali s mojima , i peklo se janje dok smo svi skupa igrali po dvoru nogometa, kosarke... Svega nečega , malo sam i ja sudjelovala. Dan je stvarno bia prekrasan ☀
Posli isli kod muzevih i naravno opet nas dočekali s hranom....
Ugl super dan 😇
Sirnice su mi ispale sasvim dobro bas sam zadovoljna a ja i moja mala pomagacica smo sinoc kasnooo radili i zeku
Sto nije slatki? 😂
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Drage
moje trudnice sretan Vam Uskrs od srca
nije me bilo par dana jer je mala pokvarila tablet a preko moba nemogu na forum... Nadam se da ste sve OK i da ste uživale danas kao i mi...pusa svima
Sanjarka, zeko je pravi
Mi ove godine nismo radili pisanice kad smo sami pa je dragi došao na ideju da napravi jednu za Emily na njenom trenutnom staništu.
Rezultat:
PS. Sad je i meni krenulo okretati slike bočno. Ne kužim zašto
A rekli su mi - ako je strast, proći će. Ako ne prođe - ljubav je.I nije prošlo...
Sortiraj odgovore
Najstariji