Ljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    ivf_mommy
    27. Ožujak 2016. 12:09

Drage moje trudnice,  sretan Vam Uskrs!  Provedite ga u miru i blagostanju sa svojim najmilijima!

..da nema nade, srce bi prepuklo..

vjeverica8
    27. Ožujak 2016. 12:59

Sretan i blagoslovljen Uskrs ljetnice! 

Bruna257
    27. Ožujak 2016. 13:32

Drage moje trudnice, sretan i blagoslovljen Uskrs vama i vasim obiteljima😍😊 🐇🐣🐔🐰

.. what doesn't kill us, makes us stronger...

inaj
    27. Ožujak 2016. 15:57

Sretan i blagoslovljen Uskrs svima, nadam se da ste se fino napapale, uzivajte sa svojim najdrazima i u ovom sunčeku😎😎

MalaKoza
    27. Ožujak 2016. 16:19

Sretan Uskrs! 

A rekli su mi - ako je strast, proći će. Ako ne prođe - ljubav je.I nije prošlo...

baby♡girl
    27. Ožujak 2016. 19:08

Sretan Uskrs 🐰🐣

Create a life that feels good on the inside, not one that just looks good on the outside.

Sanjarka88
    27. Ožujak 2016. 21:38

Gdje ste djevojcice? Ste se dobro najele? 😂 bit ce skokova na vagama.
    Mi rucali s mojima , i peklo se janje dok smo svi skupa igrali po dvoru nogometa, kosarke... Svega nečega , malo sam i ja sudjelovala. Dan je stvarno bia prekrasan ☀
    Posli isli kod muzevih i naravno opet nas dočekali s hranom....
    Ugl super dan 😇

Sirnice su mi ispale sasvim dobro bas sam zadovoljna a ja i moja mala pomagacica smo sinoc kasnooo radili i zeku

Sto nije slatki? 😂

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

iva1989lea
    27. Ožujak 2016. 21:55

Drage

moje trudnice sretan Vam Uskrs od srca
    nije me bilo par dana jer je mala pokvarila tablet a preko moba nemogu na forum... Nadam se da ste sve OK i da ste uživale danas kao i mi...pusa svima

vjeverica8
    27. Ožujak 2016. 21:58

Sanjarka zeko je presladak!  Svaka čast curki 

MalaKoza
    27. Ožujak 2016. 22:16

Sanjarka,  zeko je pravi 

Mi ove godine nismo radili pisanice kad smo sami pa je dragi došao na ideju da napravi jednu za Emily na njenom trenutnom staništu.  
    Rezultat: 

PS. Sad je i meni krenulo okretati slike bočno. Ne kužim zašto

A rekli su mi - ako je strast, proći će. Ako ne prođe - ljubav je.I nije prošlo...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.