Pa ne znam uopće što bih rekla po pitanju simptoma. Imam neki pritisak u trbuhu, ali imam upalu mjehura pa sam to tome pripisivala. I sad kako pijem te antibiotike za neke još stvari mislim da su možda od njih.
Jedino što mi je baš bilo čudno je taj bjelkasti iscjedak koji se pojavio na dan kad je trebala doći M. I njezino kašnjenje haha
U Mulleru su neki testovi koji su dosta jeftini, a pouzdani i dosta su ih hvalile cure. S njima sam i zadnji put kad sam bila T testirala pa ajde da održimo tradiciju haha
Ovo mi je prvi put da umjesto M dobijem bijeli iscjedak. Kažem, kinez je pokazao plus, ali nećemo njega računati pa idem do Mullera po test. Mislim da neću vjerovati ni ako taj Mullerov pokaže plus, uopće se nisam nadala ovaj mjesec, još me zbedirao loš nalaz urina i opet tura antibiotika :(
ma to je too. čestitam :)) koliko dugo ste radili na bebi?
Pa ovaj put nam je bio tek 4. mjesec. Prošli put nam je puuuuno duže trebalo pa nisam ništa očekivala, još sam bila i pisala da mi je u trudnoći ginekolog rekao da misli da imam endometriozu na jajniku pa da to provjerim jer bi mi moglo stvarati probleme. A i imam već (skoro) 35 godina. Radi svega toga sam bila skeptična.
Pozdrav drage curke, prvo čestitam od srca na plusićima 😍🙏
Htjela sam vas pitati da li se koja susrela sa nečim ovakvim. Naime od petka imam smeđi iscjedak, ali baš smeđi, nije cijelo vrijeme, tu i tamo kad se obrišem i malo po ulošku. Jučer mi je trebala doć M ali evo nema je ni danas, samo taj sneđi Iscjedak. Jučer sam radila First sign trakicu bila je negativna, cice su mi i dalje dosta bolne. Malo sam se uplašila pošto mi se ovakvo nešto prvi put dešava, pa da li je koja možda imala sličnu situaciju?
Pa ne znam uopće što bih rekla po pitanju simptoma. Imam neki pritisak u trbuhu, ali imam upalu mjehura pa sam to tome pripisivala. I sad kako pijem te antibiotike za neke još stvari mislim da su možda od njih.
Jedino što mi je baš bilo čudno je taj bjelkasti iscjedak koji se pojavio na dan kad je trebala doći M. I njezino kašnjenje haha
U Mulleru su neki testovi koji su dosta jeftini, a pouzdani i dosta su ih hvalile cure. S njima sam i zadnji put kad sam bila T testirala pa ajde da održimo tradiciju haha
Svratit ću danas do mullera i kupiti taj test za prvo testiranje 😉
Pa i ja isto mislim da si trudna. Ipak ti je taj testić pokazao crtu.
Ja imam 34 godine, i ako sam trudna, ovo će mi biti prva trudnoća. Isto pokušavamo zadnjih 4 mjeseca...
Kad ćeš se testirati sa testom iz mullera?
Curka je ❤
Hehe pozdrav svima! Evo mene i na ovom forumu! Lh trakice koristim zadnjih 4 mjeseca.! Svima vama želim jedan veliki plusić! ☀
Dobro dosla. Super👍👍…jel ulovis pik? I tebi da uskoro ugledas plusic 😁
Da, ovih posljednjih 4 puta što sam se testirala sam svaki puta ulovila pik.
Isto tako i svaki mjesec osjećam ovulaciju, što mi je dodatan znak da je došlo do nje..
Hvala ti :)
Curka je ❤
Svratit ću danas do mullera i kupiti taj test za prvo testiranje 😉
Pa i ja isto mislim da si trudna. Ipak ti je taj testić pokazao crtu.
Ja imam 34 godine, i ako sam trudna, ovo će mi biti prva trudnoća. Isto pokušavamo zadnjih 4 mjeseca…
Kad ćeš se testirati sa testom iz mullera?
Na poslu sam, ali mislim da neću čekati do dolaska kući, mogla bih pod pauzom po test i na testiranje haha
Kad ćeš ti testirati? Koliko ti kasni?
Htjela sam vas pitati da li se koja susrela sa nečim ovakvim. Naime od petka imam smeđi iscjedak, ali baš smeđi, nije cijelo vrijeme, tu i tamo kad se obrišem i malo po ulošku. Jučer mi je trebala doć M ali evo nema je ni danas, samo taj sneđi Iscjedak. Jučer sam radila First sign trakicu bila je negativna, cice su mi i dalje dosta bolne. Malo sam se uplašila pošto mi se ovakvo nešto prvi put dešava, pa da li je koja možda imala sličnu situaciju?
Bokić!
Ja sam imala neki smeđi iscjedak jedva vidljiv 10 dpo, a nakon toga ga više nisam uočavala. E sad, neki bi rekli da je to možda implantacijsko krvarenje.
Danas mi je 16dpo i još nisam dobila..
Daklem, možda imaš implantacijsko, i znam da nije zabrinjavajuće. :)
Curka je ❤
Bokić!
Ja sam imala neki smeđi iscjedak jedva vidljiv 10 dpo, a nakon toga ga više nisam uočavala. E sad, neki bi rekli da je to možda implantacijsko krvarenje.
I ako je, znam da te ne bi trebalo zabrinuti...
Curka je ❤
Bokić!
Hvala ti na odgovoru, mislim da nije implantacijsko, ali nadam se da nije ništa za zabrinuti se.
Jesi radila test?
Nisam, radit ću ga kroz dva-tri dana. Ne bih se htjela razočarati ako u međuvremenu dobijem jer grčeve koje povremeno imam baš podsjećaju na predmenstrualne... 😑
Curka je ❤
Sortiraj odgovore
Najstariji